107

Анонимен

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ!

106

Анонимен

преди 1 година

Аз вече не смея да си отворя телефона, че от него веднага изкачат Кирчо и сие, или ДБ. Колко пари са наляли тези в реклама на ПП и ДБ и от къде ?

105

Анонимен

преди 1 година

Жалко че няма партия на Путин в България бих гласувал за нея а не за измислените партии които се преструват че са за Русия.Путин се опълчи на световният ред и евроатлантическите ценности.Само това е достойно за уважение и говори че е велик човек.Друг няма такава смелост.

104

само питам

преди 1 година

Докога ще блокирате мнението на хората?!Докога скапания ви софтуер ще налага цензура над думи и изречения?!Да живей КГБ!!

103

Васко

преди 1 година

Пълно е със объркани избиратели! ПП имали някакви проценти, какви пет лева.Резултати ще покажат кой вярва на шмекера от Харвард и Буратино икономиста, на възродилите се покрай Русия или ония преименовали се от партия в партия в ДБ ! Още дълго време ще има хора да мятат пачки от балкона си!

102

Диана

преди 1 година

До Анонимен 114. Как не ви е срам да сте толкова голямо негодници - не можете да направите едно свястно нещо сами, а само гледате как да излъжете че другите били зле..Бойко не е никакво минало!БСП трябва да се махне от политиката защото нещата около нея стават все по- зле и докато се натутка може и да стане много късно...Не се е намерил някой, който да превърне черното в бяло!...

101

Анонимен

преди 1 година

Бяха 10% ,после намаляха още , сега са 6% ! Дай Боже до изборния ден да станат минус 6% !

100

До 109

преди 1 година

Така е чалгарите отиват там отде са дошли няма да отидат на класически концерт в зала България.Между другото ББ беше единственият ни политик след 1989 който не ходеше на класически концерти организирани от чужди дипломатически мисии у нас

99

Анонимен

преди 1 година

Възраждане и те се точат за голямата лапачка.Копейкин вече си е направил плановете за следващия апартамент.

98

Анонимен

преди 1 година

И кои са тези които ще гласуват за ПП.Българина явно е голям мазохист щом иска Кокорчо да довърши работата.Ако наистина имат такъв процент значи българите съвсем са се побъркали.

97

Диана

преди 1 година

До анонимен 101. Наглостта ти няма граници, лай.ня.но БСП!Какво национално предателство е направил Герб? БСП сте по националните предателства от самото си рождение! Кой предаде управлението на страната в ръцете на американците Ран и Ъп? - БСП начело с водача си, двоен агент Андрей Луканов и последователите му през годините до днес..Да не говорим, че нито едно от скалъпените от вас обвинения на БСП не е доказано - както винаги само черните хората за да изглеждате вие белите..БСП и СИЕ вън !

96

чичо

преди 1 година

Как ПП изобщо имат процент?!Или прогнозата не е вярна или процентите им са завършени мазохисти.

95

Гиб Мелсън

преди 1 година

Според мен Демократична Украйна няма да успее да влезе в парламента. Заради ПП. Защото ПП са по-големи русофоби от тях. Киро Украинеца ги пързулна с онова ярко гонене на 70 руснаци. Не знам дали се усетиха от Демократична Украйна как Киро Украинеца ги пързулна, но ще го усетят пързулкането на трети окромври.

94

Българин

преди 1 година

До 108 - при гроб откъдето дойдоха ;)

93

чичо

преди 1 година

До Анонимен95.Грешка.Черна машина беше не котка.

92

офф

преди 1 година

Че кой нормален ще гласува за ПП, тия трябва да споделят съдбата на ИТН. Инфлация в Европа 8-9% , в България над 20% като тук не разчитаме на газ да произвеждаме ток за разлика от западна Европа, както и внасяме руският най-евтин петрол , друго няма смисъл да се коментира

91

Слави Трифонов

преди 1 година

Единствената партия, който успях да изчегъртам от парламента е моята итн! ГЕРБ ПОБЕДА!

90

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нещата са ясни. За Винету ще гласуват всички индианци. За ПП всички русофоби. За Възраждане всички русофили. За ДПС ще гласуват всички туркофили а за БСП всички, които не са разбрали, че Нинова прати на Украйна хиляди тонове оръжия и боеприпаси чрез куриера Полша. Останалите под чертата.

89

Суоермаркетлинкс

преди 1 година

Пазаруването на гласове и социолози върви с пълна сила.

88

Анонимен

преди 1 година

Стъкмистиката дава 8.7% за Възраждане?? По-скоро резултатът й ще бъде между 18.7% и 28.7%.