27

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се упражнявате в догадки,по-добре излезте всички да гласувате,че с увеличените секции в Турция,да не ви управлява ДПС в следващия парламент.

26

Анонимен

преди 1 година

На изрожденците всичко под 85% за копейкин палачинката е лъжа

25

Стъкмистика

преди 1 година

Герб пак са платили на социолозите да им вдигнат рейтинга. Боко спи спокойно, ако Герб е първа сила, дори да не съставят правителство. Боко е типичен шоп. "От Искър по-дълбоко нема.От Витоша по-високо нема."

24

Анонимен

преди 1 година

в Луганск и Донецк също убедително водят ГЕРБ. хаххахахахах

23

aZ-ът

преди 1 година

Мдаааааммм... И в Италия взема наш човек властта, в Унгария Орбан 20 години управлява и още 20 ще управлява, чичко Тръмп загрява на тъча за догодина, в България ППнцата се търкалят надолу, като бидон от кисело зеле по баир, ДБнцата са на последно място в класацията и ме моааат олтлЕпЕт вече 4 години... Мъка. Мъ-ка. Мъка. Мъка. Либерална мъка.

22

Анонимен

преди 1 година

А социолозите как си изкарват заплатите?Или да не питам.

21

Споделям

преди 1 година

Време е след изборите да се потърси сметка на Социолозите относно верността на предлаганите прогнозни резултати. Публикуват пълни глупости в зависимост кой колко им плати. Разлики с повече от 4-5 % не са приемливи а реално в досегашната практика ги има.

20

Така са Програмирани

преди 1 година

Машините! Иначе, е 60% възраждане, 20% ГЕРП - предимно купен вот от р0ми и т.н. 15% ДПС - отново купен Вот в Турция, 5% - всички останали!!

19

аз

преди 1 година

Те не са виновни ПП за войната в Украйна , навсякъде в Европа има инфлация , как ще внасяш газ от САЩ бе стойността на транспорт ниски температури поддържане надвишава в пъти стойността на газа !

18

:)

преди 1 година

герб водеше на всички избори, които загуби :)

17

Опомнете се!

преди 1 година

Костадинов стартира като лидер на партия добре финансиран и си направи палат. Дори Гешев не можа да разбере, откъдето му наляха парите. Възраждане е опашката на БСП.

16

Анонимен

преди 1 година

Този,който е платил най-много на социолозите,него изкарват първи.

15

Реплика

преди 1 година

Тези далавери с избори-те който ги организира, акъл няма, или живее 50 години назад минимум.

14

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Кои са Избирателите на ПП - аз такива вече не Познавам, след 60% инфлация при храните, долар над 2 лева и цена на Газ по-висока от златото!

13

аз

преди 1 година

Нещо много ме съмняват тези прогнози , Кирчо и Кокорчо дали ще минат бариерата за парламент , а ДБ на 100 % няма да ги има да правят коалиция с Кирчо и Кокорчо .

12

НЕгласуващ

преди 1 година

Какви "Избори" ?!?! Какви пет лева , бе ?!?!... И какво мислите , че ще стане след тези така наречени - "Избори"?!?! Категорично една или две Политически Формации няма да могат сами да направят Правителство! Ще трябва Широка Коалиция - Но няма да могат да се разберат... Защото всеки ще дърпа килимчето към себе си и собствените си Далавери и Игри! И Пролетта пак ще се ходи на "Избори" - В това съм почти убеден! И така ... Не знам докога! ... А Пенсии и Заплати стоят на едно ниво при тези цени!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Щом БТВ са го финансирали,считайте,че за ГЕРБ са дали поне 5% отгоре.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кой управлява стига да привлича инвеститори а такива няма или се привличат само от единични държави като Германия например.Още Ковтов ги изгони инвеститорите а тия се хванали със Сдс сега да се хванат и с Дпс и ще лъсне закъде е България за Мала Азия и по манталитет и по всичко.Незнам защо се бутаме все в Европа.

9

Пак лъжат

преди 1 година

Гласуваш за Възраждане, получаваш БСП.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако някой вярва на това ще остане много изненадан.