112

До Анонимен 122,

преди 1 година

"Русоробите не гледат снимки и клипчета." - - Не знам кои са тези хора, за които пишеш, но всеки гледа снимки и клипчета. Въпрос на вкус и култура е какви точно. Предлаганите тук са чиста проба пор но г рафия. Друг е въпросът, че само много умствено осакатен човек може да им се върже. Децата в първи клас също могат да ви направят такива, даже на по-добро ниво с по-високо качество.

111

Анонимен

преди 1 година

До 95. Няма я твоята глава дори и получаваш напечатани сребърници.Сам Буш и Нюланд признаха за лаболаториите. Показаха ги веднъж и ги скриха. Авие ваксинирахте ли се или си инжектирахте Рингер.

110

Анонимен

преди 1 година

Дъното на българските медии е прокопано отдавна. Като чета с какви глупости се занимават се радвам, че от 10 години си спрях бг- телевизора. Иначе хвърлям поглед на подобни заглавия. Не за друго, да видя може ли още да се падне. Доказват, че сас неподозирани възможности.

109

Анонимен

преди 1 година

До Генерал Куропаткин Я кажи дали на бойното поле, като те ранят, ще искаш да има нещо да ти спре кръвта да не изтече до идване на санитарите. Жената в случая дава полезни съвети тези хора да се спасят. Тампони било. Ами, най-много натовците да получат тампони в специална опаковка с надпис "Комплект за спиране на кръвотечение". В случая целта е да запушиш раната, нещо да попие кръвта и постепенно да съсири, за да не тече нова, та да не умреш. Какво значение има, че женски тампон върши работата?

108

Анонимен

преди 1 година

Я разкажи за американските специални части, щом не си псевдожурналист, дали си ги купуват превръзките и тампоните сами, преди да ги пратят на мисия :) Или, викаш, те им дават всичко, каквото поискат, но SEALS си ходят в CVS, че, нали, да си вземат едни тампончета, ей така, защото са по-готини.

107

По същество

преди 1 година

Тадеуш и Дмитри са бая активни в търсенето на единични случаи. Сигурно им е работа. Или са луди без работа.

106

Анонимен

преди 1 година

Идеята е, да се сложи тампонът в раната и да спре кръвоизлива т.е. да се спаси човешки живот. Изглежда логично.------Явно логиката ти е дотук, щом не осъзнаваш един простичък факт - на тези хора им се казва, че сами трябва да си купят тези материали, за да си спасят живота, а армията, която ги е мобилизирала, не я е грижа за това. И не, няма нищо смешно - виж, абсурдно, жалко, нечовешко - да.

105

Анонимен

преди 1 година

Псевдожурналистите ни явно не са чували, че превръзки и тампони се използват като подръчни средства за спиране на кръвотечение отдавна от американските специални части!!!

104

Анонимен

преди 1 година

До ... Абе, то Германия си прати последните танкове в Украйна, щото на хартия имали много, ама не били в движение. Имаше и един скандал със складове на бундесвера с дефектна екипировка, сред която и български маски и защитни костюми срещу ковид. Навсякъде военните си обират и продават запасите, а армиите(освен в САЩ и малко други страни) са зле финансирани. В случая с тампоните ветеран дава полезни съвети за оцеляване на ранени. Или мислиш, че теб и мен при нужда ще ни пратят с всичко нужно?

103

Анонимен

преди 1 година

Само толкоз ли можете? Я обявете конкурс кой ще напише най-великата глупост. Че нещо задълбахте и стана безинтересно.

102

Анонимен

преди 1 година

Журналистиката у нас съвсем потъна. Про стотия след прос то тия.

101

До 60

преди 1 година

Ако стане война, понеже това са чужди финансови и земеделски... интереси с българско месо. Мисля, че всеки знае какво да прави. Макар, че повечето ще останем да браним, те това и желаят за да ни избият по-бързо от ковид. След това се наместват тук - който спечели и ползва ресурсите (шистов газ, много природни ресурси и а България, ще се опитат да ни въвлекът със сигурност, не им стига отрицателният прираст - нямат време да чакат толкова) - явно хора вече не му трябват, най-вероятно ще са роботи

100

...

преди 1 година

Май военната мощ на Русия е само по форумите, щом привикват хора, които хал хабер си нямат от военно дело, пък даже и елементарна екипировкаа липсва за тях. Смях в залата.

99

Анонимен

преди 1 година

Като не им стиска да свалят режима сега имат два вариант или да бягат в друга държава или да ходят да умират в Украйна - то не се знае и докога кpeмълcкия диктaтоp ще ги пуска и да излизат от Русия де..

98

Генерал Куропаткин

преди 1 година

Тампоните и дамските превръзки са символи на Путин. Пришийте ги на униформите си на рамената, за да се вижда отдалече за кого се борите.

97

Коко

преди 1 година

Тези бягащите здрави прави мъже ако вземат една сопа и отидат на Красния площад войната ще свърши за седмица. Но то и за там се искат топки.

96

aZ-ът

преди 1 година

Така... Идеята е, да се сложи тампонът в раната и да спре кръвоизлива т.е. да се спаси човешки живот. Изглежда логично. И да попитам... Кое е смешното, забавното и забележителното , че либерас.бг чак е използвало та са кръсти пасквилчето си с това заглавие?

95

Зозо

преди 1 година

Това ми напомня на сцената от Властелинът на пръстените, където главният oрk казва на Саруман - "господарю, не можем да ги въоръжим" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 1 година

Сега ще свършат всички тампони в Русия - спешно трябва да се увеличи вноса на тaмпoни

93

Анонимен

преди 1 година

Без аналогова армия :)