132

До 138

преди 1 година

Е нали затова и викат "Червена" - демек, в цикъл! Много славянски народи използват подобни евфемизми.Когато на жена и дойде, тя казва "Дойде ми "Червената армия"Или пък, рускините казват: "Тетя из Краснодара приехала в гостях"Сръбкините казват: "Дошла ми е тетка из Црвенке"И така нататък!

131

Дзивко

преди 1 година

Може и да е нормално, спомням си моята повиквателна, имаше сума ти неща от одеколон до игли и конци, та армията вероятно ще им даде униформа, оръжие боеприпаси, останалото каквото имаш в раницата, другото по скоро санитарните го имат, тия матеряши са за първа помощ

130

Анонимен

преди 1 година

Гледай как се прави. Страхливите побягнаха към Грузия. Над 3 000 автомобила пристигнаха на ГКПП Верхни Ларс и се наредиха на опашка. Грузия затвори границата, а руснаците съвсем спокойно инсталираха на ГКПП Верхни Ларс мобилен военкомат и връчват повиквателните на пристигналите тук доброволно.

129

Анонимен

преди 1 година

Даже и пушки е нужно само на всеки 2ри чожек да се дава само на а другите патрони и тичат след тоя с пушката

128

Анонимен

преди 1 година

На Червената Армия и дойде цикълът! ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!!........Тя винаги е била в цикъл - ВСЕГДА!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Интересно е командирите на тези войници ще оживеят ли. Аз не бих ядосвал и насилвал някого след като знам, че после ще му дам оръжие, че и да започна да му давам наклон в живота.

126

българин

преди 1 година

На Червената Армия и дойде цикълът! ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

125

Бебо

преди 1 година

Нима това е сериозна журналистика? Защо не пратите репортери на грузинската граница, които да представят мнения на различни хора?

124

Анонимен

преди 1 година

До 136Такава масова емиграция на украйнски мъже никога не се наблюдавала.Освен това украйнските бежанци в България 90% са жени и деца.

123

Ха ха

преди 1 година

За укрите, дето избягаха от служба, нищо нв казвате? Те направо си платиха по границите.

122

Анонимен

преди 1 година

А бе на Байдън памперсите служебни ли са или сам си ги купува? А хапчетата за деменция?

121

Анонимен

преди 1 година

Най ме кефят в Дагестан вдигат се на бунт и нищо чудно да се отцеоятЖужака искаше по - малко НАТО до границите, получи Швеция и Финландия в НАТО.Сега иска нови територии от Украйна, ще получи отцепване на Руски територии.

120

Анонимен

преди 1 година

До 119....търсенето на единични случаи. )))))))Да де и ние така казваме,Всеки бягаш е единичен случай умножен по милион.

119

Българка

преди 1 година

При мобилизация всеки получава 5 хиляди долара в рубли. Нормално е да си купи сам необходиморо. После ще получават и месечна заплата, която е сериозна сума.

118

Анонимен

преди 1 година

Егати и медиите. Тотален тоталитаризъм преди прикрит под червеното знаме на комунизма, а сега под многоцветното знаме на либерализма. А от знамената им гледат все едни и същи брадати лобисти поклонници на Юда

117

Анонимен

преди 1 година

Ако си ранен, няма да се смееш на женските превръзки и тампони.

116

Путин

преди 1 година

Препoръчително и да си избръснете зaдните части и да се намажете oбилно с вaзeлин за да ви боли по-малко от проникването на укpaински бyxaлки у вас.

115

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли с това вече се занимава славната пропаганда на ЕС? Верно - време е Унгария и Италия да напуснат. А след тях и всеки друг с капка разум в главите си. Накрая ще останат България и Македония. Последната ще я приемат французите и немците преди и те да напуснат потъващия кораб.

114

Анонимен

преди 1 година

Ами, най-много натовците да получат тампони в специална опаковка с надпис "Комплект за спиране на кръвотечение"----Дори ти го казваш - ще получат. А тия ги карат сами да си ги купуват :D А то точно това е идеята - никой не оспорва, че вършат работа, но дори ти го пишеш черно на бяло - един натовец би ги получил, а "втората армия в света" кара войниците си да си вадят пари от собствения джоб, че да имат шанс да оцелеят :)

113

Анонимен

преди 1 година

Мобилизационният пукт на границата, ха, ха, ха, и Просия ще воюва с хора които не искат да воюват! Нищо чудно като ги въоръжат, да се вдигнат на бунт и да тръгнат към Маскве.