172

до 175

преди 1 година

А ти при мобилизация,къде ще бъдеш,панелен Рамбо?

171

За слава путину

преди 1 година

Ами то не е лошо и снаряди да си носят.Явно с голям ентусиазъм ще избиват нацисти.

170

Анонимен

преди 1 година

ЖЕНАТА ИМ ГОВОРИ ХУБАВО. Ако човек се снабди с бронежилетка с най-висок клас на защита и по мярка е по-добре, отколкото да му дадат армейска. Ама така е като в България ни пази НАТО а няма казарма... лежте на това уше Казармата трябва да се върне задължително даже и за жени както е в Израел.

169

:-)

преди 1 година

ами жената с тампон се е спасила в Чечня. либералните плъхченцаца и ако се наложи да се бият за майка България, ще избягате нали милуенца с малки сърчица? СПОКОЙНО И КАТО ДЕЗЕРТЬОРИ ПАК ЕДИН ДЕН ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ СЛЕД ТРОЛСКОНЕДОСТОЕН ЖИВОТ НА АНТИБЪЛГАРИ.

168

Анонимен

преди 1 година

Трябва да тръгнат да си искат екипировката към Кремъл. Щурм на Кремъл, ще има бой. Ще намерят тампоните на Кабаева, Симонян и Скабеева и ще ги натикат в устата на лавров, Путин, Шойгу. По-малко ще загинат. Като вземат автомата и гранатомета, да поемат да си търсят останалото.

167

от ЮАР

преди 1 година

До Ти да видиш..Великата Руска държава даже едни бронежилетки не може да осигури за насила мобилизираните. Обаче, ОМОН и разните им там милиции и жандармерии изглеждат направо като Американски войници - защитени от главата до петите. Щом става дума за КГБ и бой по протестиращите - всичко е по стандарт. А на истинския боен фронт - там, прасета ги яли - негодни оръжия, стари униформи, зелева чорба и всичко като за крепостници и мужици. Нямат шанс Рашките срещу Запада, хеле пък срещу Американци!

166

от ЮАР

преди 1 година

И с такава просяшка армия искат да налагат нов ред! Щял бил да става многополюсен светът. Щял бил, ама това само в техния си Руский Мир, разбирай - дементирали сънища. Не може страна с БВП по-малък от този на Италия, с авиация 50 години след Американската, с никакви електронни средства за комуникации, с нулева логистика и най-важното С НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, не може такава страна да иска и още повече да налага някакъв измислен ред, дето никой не го иска. Да си седят в колхоза!

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 142 що не идеш ТИ да го омажеш?........Почти през ден кендзаммм зад него!:)))))))

164

Анонимен

преди 1 година

И памперси да си носят, и памперси !

163

Анонимен

преди 1 година

170- Моля отговори кое точно възприемаш като глупост- изпращат мъжете на война.

162

Анонимен

преди 1 година

Всъщност този тип долнопробна пропаганда говори зле за самите пропагандатори и петте тр ола, наети да ръкопляскат под всяка подобна глупост.

161

цц

преди 1 година

Те грузинците отдавна ги чакат с брадвите.

160

Анонимен

преди 1 година

*** Христова печели май приза за най-много и най-глупави статии на месеца! До тук е първенец! Отнесе всички други писачи на селебрити и астрологични "новини".

159

Анонимен

преди 1 година

Наборниците да се молят янките да не се включат във войната, че тия черните квито паламарки вадят ..... ше ги пopят като австрийски шлеп Дунава!

158

Анонимен

преди 1 година

И по няколко тубички вазелин да си купят, че украинците не прощават!

157

Анонимен

преди 1 година

ТРЕБЕ И ВАЗЕЛИН ТОЖЕ!

156

Анонимен

преди 1 година

тия ги пращат на бесилото с указание да си носят въжета, че не стигат. Нищо по логично няма от това да дадат жертви в бой за сваляне на Путин и режима му вместо многократно повече в бой за кефа на Путин.

155

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 159 Ба, от къде ги намери тези 70 000 бе.? То ъкропитеците едва ги докарват до 40 000................

154

Анонимен

преди 1 година

"за водка нищо не се казва???" - Водката поскъпна. Това е голямата грешка на рашистите. Не може ли руснака да си купува водка, ще се разбунтува и ще направи преврат. За друго е страхлив, но пипнете ли му пиячката - става страшно.

153

Анонимен

преди 1 година

Тази новина е логично продължение на предишната в която се казваше, че повиквателни за фронта са поличили и акушерки. Всичко показва, че се очаква руските войници, масово да започнат да забременяват,