17

Една

преди 1 година

Отговор на "До 15": Всъщност мнозина можем да си го представим.. То и затова цялата държава е на тоя хал... Лошото е че сякаш повечето хора страдат от някаква психопатия, нарцистичност, дълбоки комплекси и чувство за малоценност..неща които като се проявят, винаги чуваме за съпътващи ги жертви...

16

До 15

преди 1 година

Нямате представа в България колко много биологични родители са с тежки психични отклонения . Аз имах нещастието да се родя при такива . Детството ми не е за описване...

15

Анонимен

преди 1 година

Нагледен пример защо осиновяването, инвитрото, приемната грижа трябва да бъдат ограничени само за семейни двойки до 40г. Самотни осиновители, родители, прехвърлили 40 г., са хора с психични отклонения, които само могат да навредят на детето.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14--- Нашите индийци осиновяват бели момиченца, за да ги продават когато станат за женене. Или за да ги карат да просят и крадат.

13

Анонимен

преди 1 година

Подчертавам, че става въпрос за професията "приемен родител". Осиновители стават българите, ако си намерят бяло детенце. На осиновителите не се плаща заплата.

12

Анонимен

преди 1 година

Верно ли е , че дават на индианци да осиновяват деца - Ами то почти няма други приемни родители, 90% са индианци. То и 99% от изоставените деца, когато са здрави, пак са от същия етнос. За приемен родител се плаща една минимална заплата плюс още 600 лв за издръжка на детето, индианката взема 2 и щрака с пръсти с 3000 лв на месец, българките учат докато станат на 20-25 и после бачкат за 1000 лв. Индианка балама няма, там или крадат, или продават наркотици и крадени вещи или са приемни родители.

11

Верно ли е ?

преди 1 година

Верно ли е , че дават на индианци да осиновяват деца ? Уникално тъпо ако е така.

10

Анонимен

преди 1 година

Явно детето не е искало да проси и майката мур... авела му е дала урок с шамари

9

Анонимен

преди 1 година

И на мен дами го казвали това, и съм го и виждал и с очите си че ромеите осиновяват бели и руси деца да ги карат да, просят в чужбина престъпници са тези които дават тия деца да ги мъчат тия из... роди

8

Анонимен

преди 1 година

Горкият български народ - мъчен и унищожаван от беднотия, мypгaви , "бизнесът" , партии,които само гледат да докопат кокала , 240 хрантутници и т.н., и т.н.

7

баба мара

преди 1 година

става въпрос за индиика махалата е в защита по медиите

6

В.Узунов

преди 1 година

Абе нормален възпитателен процес за да стане човечето човек

5

Убиват Българи

преди 1 година

МВР ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ, ПРЕСЛЕДВАТ В ЦЕЛИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ДО СМЪРТ С ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА! Убиват ме полицаи-у.роди на Гешев !

4

Анонимен

преди 1 година

Осиновителката мypгaвa ли е ? Нашите индийци осиновяват бели момиченца, за да ги продават когато станат за женене. ...........В 24часа пише, че била хапала детето за да го свести!

3

Анонимен

преди 1 година

Значи мypгaвa не може да се пише??? закриха думата с 3 звездички!

2

МВР Изверги мрете

преди 1 година

МВР ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ, ПРЕСЛЕДВАТ В ЦЕЛИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ДО СМЪРТ С ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА!

1

Анонимен

преди 1 година

Докаже ли се вина в такива случаи, никакви наказания, освен куршум. Да се гавриш с беззащитно същество, което не може да ти се противопостави е.......нямам думи.