83

Анонимен

преди 1 година

Поругаха и гръцката "Звезда на Виргина". Гърция да ги накаже.

82

От Вселената

преди 1 година

В съединението на буквите, числата и музиката е кодът на Божествата - Боговете - Българите и там е и Свещения език. Ние - Българите - децата на Бог "ХОР" - ХОРАТА сме дарени от Бога и всичко е закодирано в нашия Божествен Български Език. Словото е дар на Боговете, по силно от огъня, Огъня топли човека - Чо (Енергия) Век (Вечна) - Чо+ Век - ЧОВЕК - Вечната Енергия. Ха дано запалим заедно с Макетата Огън и да се стоплим Заедно!

81

От Вселената

преди 1 година

Не си спомням кога ...но Голяма част от Белите Хора - Белазките - (на Гръцки - Пелазки) живеещи около реката Струма се преселват в земите на днешна Палестина... и там по - късно приемат исляма за да останат живи!

80

От Вселената

преди 1 година

До 110 Единствените ГЪРЦИ са ДАНАЙЦИТЕ - Царят Данай идва на балканите през 13 век преди новата ера от днешна Етиопия и покорява градът на ВУЛГАРСКИЯ Цар АТИ, които е кръстен на неговата дъщеря - Дъщерята на Ати - АТИНА и Данайците започват да правят градове колонии на Балканите, да си присвояват традициите и Боговете на Белазките - Българите - Белите Хора. Въвеждат Гръзкия Език и понеже не могат да плямпат буквата "Б" от Белазки ни преименуват името на Пелазки!

79

От Вселената

преди 1 година

Заринати от национални митове и пропаганда, които предсваляват нациите, едва ли не като съществуващи още от Големия взрив, то не се осъзнават фактите, които се знаят: НАЦИИ СЪЩЕСТЪВУВАТ САМО ОТ 300-350 години, а на Балканите от има няма 200г .... А къде остана най СТАРИЯ НАРОД - БЪЛГАРИЯ? Значи от изкуствено съцдадена нация МАКЕДОНИЯ се отнема част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и се създава МАКЕДОНСКИ НАРОД ... Еее браво бе ! Та така е от *** ще правиме Юрдечка!

78

От Вселената

преди 1 година

Факт: Преди много векове имало един Цар Дор. Та той имал близнаци за наследници на короната- Магнет и Македон. Разделил държавата на двамата по равно, Магнет наследил западната част - Тесалия, а Македон источната част/сегашна южна Тракия/ и започнали да я именуват Македония по името на монарха. Това от изворите на историята за произхода на името Македония, сега кои се припознават като македонци и къде живеят е рано историята да посочи.

77

От Вселената

преди 1 година

Значи така: Само Руснаците, Сърбите и Македонсите казват на Александър Македонски, а останалите държави по света го знаят и пишат с името Александър Велики. Еххх Филипе, Филипе (бащатата на бебето Александър) от Филипополис - днешния Пловдив, ако се разсъбудиш от гроба ще сложиш Българска Корона на своя Велик Син Александър.

76

От Вселената

преди 1 година

Нации съществуват само 300-500 години, а на Балканите от има-няма 200. Нациите се създават от държавите - чужди или собствени и са техен изкуствен продукт. Западноевропейските нации се създават, чрез обединение на разнородни културно елементи, докато балканските, чрез нацепване на едно единно еднокултурно пространство.

75

От Вселената

преди 1 година

Оформи се македонска нация след Втората световна война, защото в България беше гнусно: диктатура, нисък стандарт, марионетка на СССР. Сърбите се възползваха и успяха. / Най-смешно ми става, когато някой нарече сърбите "братски народ" Трябва да четете повече исторически факти/.

74

Анонимен

преди 1 година

Лидера на ГРОБ деликатно забрави как юни 2022 настояваше за вдигане на ветото срещу Северна Македония

73

От Вселената

преди 1 година

Македонската нация се създава след 1945г На територията на Югославия, която е в обтегнати отношения с България и контактите са ограничени, а доколкото ги има са под знака на враждебност. Това ясно определя и границата между българската и македонската нации точно по границата между България и Югославия, а днес Македония. Това са сухите факти. Другото е пропаганда, а който не осъзнава, че е пропаганда е просто недостатъчно образован - като всеки един който мисли че е македонец!

72

Анонимен

преди 1 година

Пазете се от укромакедонизма, който питае влияние от задокеана.

71

Швейцария

преди 1 година

Александър Македонски - Велики е грък роден е в Централна Гърция област която са наричали Македония

70

Анонимен

преди 1 година

СърбомЪкедонизма е бедствие... хората там са под тоталното внушение на руско-сръПската пропаганда, целяща винаги да имат лошо отношение към България.

69

Анонимен

преди 1 година

Много хубав коментар, но как да стане като исторически сме фили, а младите фоби. Дай път на младите ще ми кажеш, но не, както те са хора така и ние.

68

Анонимен

преди 1 година

Българите , трябва да разберем едно : Направиха се много фатални грешки през всичките 32 г. на прехода , но в днешната враждебна обастановка в целия свят и особено в Европа , зараждането на национализма сътресенията ни поставят в голяма опастност като народ ,и АКО продължаваме да сме разединени и да се селим на фили и фоби , това може да ни е последната грешка като нация и държава ! СЪБУДЕТЕ се Българи , ОПОМНЕТЕ се , защото никой няма да ни прости грешките !Трябва да се пазим взаимно Българи !

67

До 93

преди 1 година

Гробницата на баща му Филип Македонски във Вергина е тракийска в могила,а всички златни украшения,венци,доспехи,ковчежета са тракийска изработка,а не елинска.Елинската има друг смисъл,а тракийската символика и тълкуване.Не знам дали са се смятали за елини,въпреки че са обучавани от гърци и техни философи,говорилу са гръцки,но самите гърци са ги презирали,и след разпада на Македония са възстановили държавата.Няма вечни диктатори,нито днешните макета има връзка.Присевояват и гръцката и бълг.истори

66

Анонимен

преди 1 година

Е браво изтрихте куп коментари за да не се обиди другаря Путин.Много,много " независими".Копейкин има ли нещо общо и неговите глупости слугински?

65

ЕПОХА ЕЛИНИЗЪМ

преди 1 година

ѝлександър Македонски е твърдял че е ГРЪК и решава да създаде МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ като най-водещата роля в него трябвало да е на Персите които обаче продължавали партизантската си съпротива срещу него и умира на 33 години във Вавилон...............Наследниците му ДИАДОХИТЕ чак докато Рим ги завладял твърдяли че са ГЪРЦИ а покрай мултикултурализма на Александър се претопили в местното население и престанали да са ГЪРЦИ но упорито д0о край твърдяли че са ГЪРЦИ.....Доброволното ПРЕТОПЯВАНЕ е МАКЕДОНА

64

още малко

преди 1 година

като ваемем еф 16ките и нападаме в специална операция за де сърпозация на макетата