17

Анонимен

преди 1 година

Надявай се. Кадиров е там с тях и пазиха референдумите. Ай честито, крайна вече няма. Пък ти си дрискай простотиите тролски.

16

Разказаха им играта

преди 1 година

Вагнеровци, магнеровци, спецназ - всички прехвалени руски съединения ги разпердушиниха в Украйна - станаха за смях от хохлите !

15

Природен дар в 21век

преди 1 година

България има нужда от реална и цялостна оправия и трябва да стане РАЙска градина ! Божията воля е такава !

14

Пропаганда

преди 1 година

Има в Русия частни военни организации, има ги и в САЩ. А във Франция точно с такива условия са набирани войници за Чуждестранният легион. Защо трябва да се занимаваме точно с Пригожин?

13

Анонимен

преди 1 година

Значи онзи наемник от Англия, дето се хвалеше публично и безкритично от "световната демократична общност" с подвига, че е отрязал сухозилията на пленено 18 годишно момче от Сибир. Накарал го е да плува. И след като момчето е преплувало го е убил! Е.....готин! Момчето е пратено там по заповед! Няма избор. Не е КРЪВОЖАДЕН наемник.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Какво ще кажеш за "волфсангелите" от Азов, Торнадо, Днепър, Айдар и т.н. Готини момчета със свастики по униформите и кожата. Върховния комисариат на ООН по правата на човека се е изказал по въпроса в доклада си за 2016. 2015 Канада и САЩ първоначално обявяват, че няма да сътрудничат с Азов. Но на следващата година под натиска на Пентагоня променят позицията си. Убийства, изнасилвания, разселване, ограбване на имоти и т.н., и т.н. "Държавата Украйна"? Хаха!

11

Анонимен

преди 1 година

"Вагнер, ФСБ, КГБ и кви ли още не гестаповски отряди. Сплотен тесен кръг до един диктатор, всичко прилича на една пародия на Нацистка Германия."_____Тоест, точно като САЩ- Блекуотър, ФБР, ЦРУ.

10

Куку

преди 1 година

Гестаповските жужаци от Кремъл са изкукиригали. Сега искат да ликвидират собствения си млад руски народ.Мобилизацията= евтаназия за руснаците.

9

Анонимен

преди 1 година

И зелените човечета в Донбас ги е пратил тоя.

8

Анонимен

преди 1 година

Вагнер е кръстена на любомия композитор на Хитлер. В началото е съставена изцяло от наемни руски нацисти, копнеещи за кръв.

7

Анонимен

преди 1 година

изключително спорната наемническа група "Вагнер" - та кое е спорното, наемници като наемници, нито са първите нито последните, ааааааа да, не се бият за урките! виж наемницете дето се бият за тях са си ок

6

Анонимен

преди 1 година

С такива "личности" такива резултати и такава държава. Нашата България е много по добре по всички показатели колкото и да мучат русофилите.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1: Именно! И лично Пригожин се промъкваше и татуираше свастики на военните от ВСУ, докато спяха в казармите. Те, по-късно, чувствайки се буквално изнасилени от такова безцеремонно нахлуване в личното им пространство, формираха батальон Азов, за да се поддържат взаимно психологически.

4

Анонимен

преди 1 година

Само остана да признае, защо е кръстил ЧВК,, Вагнер".Вагнер е любимият композитор на Хитлер, това истината, и за да стане кашата пъла, Пригожин е евреин!

3

PL

преди 1 година

От касапска физиономия какво да очакваш. - касапин. Лошото е че телетата свършват а като свършат свършват и касапите:))

2

Анонимен

преди 1 година

Без приказки за бъдещото, да обобщим какво се случи до сега. путин каза, че ще започне специална операция, за да бъде Русия в по-голяма безопасност, да спре уж разширяването на НАТО и да демилиратаризира Украйна. В резултат на неговите действия Финландия и Швеция се присъединяват към НАТО, руската армия загуби много хора и машини, а украинската порасна многократно, най-вече и преди всичко с машините, които руснаците изоставиха. путин или излъга много, или е много ***, или и двете.

1

Анонимен

преди 1 година

Именно наемниците на Вагнер убиваха рускоезични украинци в Донбас през 2014 преоблечени, като украинската армия.