36

Кочбайрам

преди 1 година

До всички Хитри и не чак толкова Петровци, които са расли само в дънки и банани.. ще трябва доста, като вас от *** да измият помията забъркана от Краваристан държава започваща от шенген до Л.Ангел. Но нямам достатъчно синволи да ви го проясня, т.че хапчетата, краката и в кревата..

35

Рожер Водата

преди 1 година

Naчи, читъ и падсмърчам.. Ай да си лягаме сега, че и утре що по-мийка ще ни залее...

34

Анонимен

преди 1 година

"Давайки танкове на Украйна и подкрепяйки украинските въоръжени сили, вие не просто помагате на Украйна, а инвестирате в собствената си сигурност." ---------------------- Нищо подобно! Не искам след 15-20г в България да плъзнат татуираните бандеровци с татуси на демони и да започнат да ни избиват защото според тяхната нацистка теория те са наследници на Викингите и поради това били по-красиви и умни от нас, а ние можело да служим само за наторяване на земята.

33

Анонимен

преди 1 година

Дяволите подгряват казана за този. Колко невинни хора погуби. За Зеленски също има казан.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм член на ядрена сила, но според мен ръководството на руската армия и Путин трябваше досега да използват тактическо ядрено оръжие срещу града Киев. Така щяха да избият осите в тяхното гнездо още през Март 2022 и досега тази война де беше свършила.

31

XXL

преди 1 година

Удри бай Ставри,таа мачка не е наша! Те тоа *** продаде народа си ,а наркошата го погуби!

30

Хитър Петър

преди 1 година

Незнам защо има хора които харесват русия или путин! Нищо хубаво не е видяла България от русия! Никога! Те смятат за нас следното: България е един малък, жалък и страхлив народ който живее на територия която много ни трябва! Въпреки че нямат спечелена война сами никога! Въпреки, че са ни обявява ли многократно война и винаги са яли мариза! Просто се обърнете към историята но не не тая комунистическата а истинската и ще видите истината!

29

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак статията в "минало неопределено" време. На електронния калкулатор му плащат повече рубляци явно, като пише така.

28

Анонимен

преди 1 година

Дойче зеле и Потрошенко, неочаквано противна комбинация.

27

Респект

преди 1 година

Това са истински мъже! Не като меките китки от Кремъл, които като усетят дебелия, и започват шантажа с ядреното оръжие!

26

Укрсинците

преди 1 година

нямат, но трябва да получат! И войната свършва!

25

Шрайка

преди 1 година

Този същия Порошенко през 2017-та забрани изучаването на български език в училищата. Не трябва нито една българска медия да му публикува словоблудствата.

24

Анонимен

преди 1 година

Май ще има ядрена война. Русия реябва да направи радиоактивна стена по границата между Украйна и Полша за да не могат да внасят оръжия . После кво ще стане не се знае . Може да се освободим от американските окупатори ако ги гръмнат руснаците с някой по малка бомбичка да няма невинни жертви ;)

23

Добре

преди 1 година

Че лудите маниаци от украйна нямат ядрено оръжие, че за Путин не знам, мо на тях не им пука за никой човешки живот.

22

Анонимен

преди 1 година

На този май са му дали от дрогата на зеления. Ей сега Израел ще си признае че има ядрени оръжия с дадени им технологии от французите още преди десетилетия. Ей сега и точно ти ще поканиш Иран щото знаеш че вече имат.

21

VladTepes

преди 1 година

Браво на Порошенко - постигнал е поредния делириум.

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолтно точно казано.

19

Хахахахахах........

преди 1 година

Порошенко командва всички ядрени сили? Да паднеш!

18

Анонимен

преди 1 година

С квадратна глава ли е не е на добре няма ли некой свестен журналист да потърси къде са му синовете и двамата стават за фронта със сигурност не са инапе щеше да има люта пропаганда

17

Анонимен

преди 1 година

А пък аз съм комунист от България и имам план ,,Б".Този план съм го мисли от дълго време.Ако Нинова не спечели избири , и Румен Радев бъде разкрит за прикриването на пътната карта ,аз предвиждах бягство в Русия....А сега къде ще бягам ако Путин падне!?