56

Дойче Дезинформеле

преди 1 година

Щом видите източника ви е напълно ясно че не трябва да четете повече, нали!

55

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

Забелязвате ли, че подавляващото мнозинство от коментарите осъждат злия Потрошенко! Ако тоя патологичен лъжец и крупен измамник, откраднал стотици милиарди $, се осмели да отиде на фронта, руските спецчасти ще му устроят гонение!

54

Анонимен

преди 1 година

Аве дойче зеле, що не го питахте тоя га изпрати наци отряда азов да коли и беси рускоговорящите украинци? Тоя е същия па лячо като шмъркалото

53

Ако

преди 1 година

Се използва ядрена сила никой няма да спечели! ЕВРОБАРДАКА да си отмени смотаните санкции и да промени тона си с Русия,в противен случай ще ядът шутове и ще плащаме по-скъпите цени щото нали бяхме независими.НИЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСЕС И НАТО

52

Спрете войната

преди 1 година

Този човек участва в окупирането на Украйна без Крим 2014 - 2015 .. Да се провери сладкарската индусрия на Порошенков.. През 2012 ,2013- 2014 - 2015 десетки милиони украйнци бяха тровени с спец наркотици чрез бонбони ..Вижте шоколадови бонбони единично пакетирани..Псевдо евреите окупирали Киев и Псевдоевреите подставени на власт в Кремъл водят война срещу СССР вкл срещу Украйна и Русия..

51

Анонимен

преди 1 година

"Той е напълно неадекватен и смята, че има само един инструмент за излизане от тази ситуация - изнудване." Смята, aмa няма! Това не е инструмент - изнудването просто не работи...

50

баба мара

преди 1 година

защо избяга от украина защо не се биеш срещу русия ти си виновен за всичко

49

БГ Гражданин

преди 1 година

Джуджи е откачалка пратен от пъкъла да се учи на войни. Но вече беше спрян. Остава да видим финала в земното измерение. Всеки, който стане слуга и последовател на джуджи ще получи тежка присъда от Съвета на Старейшините.

48

Така е ..

преди 1 година

Много точно.

47

РУСКИТЕ ЕМИГРАНТИ

преди 1 година

и наследниците им по света са повече, отколкото руснаците в Русия. Русия има територия и ресурси за половината земно население. ЗАЩО РУСИЯ ИЗОСТАНА СПРЯМО ЗАПАДА ? ЗАЩОТО липсва човечност, морал и градивна философия в сегашните управници. ЗАТОВА Русия системно ПРОГОНИ най ценния си ресурс, ОТКРИВАТЕЛИТЕ СЪС СВОБОДНО ТВОРЧЕСКО МИСЛЕНЕ, ЕДИН % от населението. Останалите чакат да им се казва какво да правят.

46

РУСКИТЕ ЕМИГРАНТИ

преди 1 година

инаследниците им по света са повече, отколкото руснаците в Русия. Русия има територия и ресурси за половината земно население. ЗАЩО РУСИЯ ИЗОСТАНА СПРЯМО ЗАПАДА ? ЗАЩОТО липсва човечност, морал и градивна философия в сегашните управници. ЗАТОВА Русия системно ПРОГОНИ най ценния си ресурс, ОТКРИВАТЕЛИТЕ СЪС СВОБОДНО ТВОРЧЕСКО МИСЛЕНЕ, ЕДИН % от населението. Останалите чакат да им се казва какво да правят.

45

БАРШАВА си ЛАЯНЯТА

преди 1 година

КГБ е създадено от следвалия в Римокатолическо училище Феликс Дзержински.........Митологична легенда има как Адолф Хитлер си избърсал лаяната от дирника с трудовете на Карл Макс дефакто това е закана че ще изтреби всичките ПОЛЯЦИ базирано на БАРШАВА............След изтребването на поляците Адолф Хитлер явно искал да изтреби всичките Казахстанци,Туркмени,Киргизи,Татджики,Узбеки и ПАКИСТАНЦИ.....БАРСИЛА ТАМЕРЛАН

44

Анонимен

преди 1 година

ПРАСИЧ ВЪРНИ НА НАРОДА МИЛИАРДИТЕ, КОИТО СИ МУ ОБРАЛ...

43

юлиян

преди 1 година

Всички заедно и ще има награда;по шоколадче.

42

Степа Бандеровски

преди 1 година

Този е по-зле и от Зеления. Психопат

41

Батето

преди 1 година

Колко сте жалки. Отивате на гурбет в Америка или Европа, карате западни автомобили ама си мечтаете за руски живот. Типични Бай ***. Отидете на гурбет в Русия и си карайте ладите тогава бе смешници.

40

Анонимен

преди 1 година

Роджър Уотърс е комунист.

39

Анонимен

преди 1 година

До 37 Български син Да не се окажем само и ние в един момент боен плац срещу Русия когато Путин удари с тактически ядрени ракети Украина. Кои мислите ще е следващият които американците ще хвърлят срещу Русия? На евроатлантиците не им пука те ще бягат бързо към Америка. . . . . Ама ние нямаме визи и за това землянки трябват!

38

Анонимен

преди 1 година

"Порошенко: Вижте, Владимир Путин е луд маниак" ----------------- Tази статия е пълна с пpocтотии, които ще намерите ако си направите труда да прочетете излиянията на този куку.

37

Български син

преди 1 година

Да не се окажем само и ние в един момент боен плац срещу Русия когато Путин удари с тактически ядрени ракети Украина. Кои мислите ще е следващият които американците ще хвърлят срещу Русия? На евроатлантиците не им пука те ще бягат бързо към Америка а нас ще ни мобилизират за " отбранителна" дейност. Мислете много как ще гласувате особенно ако сте минали през казарма и сте между 30 и 60год. Които е служил знае добре къде и как ще го повикат при мобилизация нали? Възраждане ли е избора на разума?