23

Аниме Тидис Експърт

преди 1 година

До БеднячетаМного моля, никакви плеймейтки не искам - аз съм гей.

22

ХАХ

преди 1 година

Тази пък Гешевица погнусихте народа бе извращения властимащи български ОПГ-та

21

Анонимен

преди 1 година

Много ги мразя тия наркоманчета.. колко съм ги шамарил, ами вече имам деца пък и всяко наркоманче ходи с ножка в джобовете. Пълна ***

20

rado

преди 1 година

do 16. E predpolagam 4e e Lubenov. Ina4e za6to e na snimkata?

19

Анонимен

преди 1 година

Държавата им плаща тока, за да имат пари за порше и кокаин. И държавата им дава ниски данъци, за да имат пари за порше и кокаин.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма собственик на Порше, който да не взема кокаин. Поршето и кокаинът са заедно.

17

Беднячета

преди 1 година

Как всички тука се възмущават, ама ако имаха пари и те щяха да са *** на макс. Това ни е държавата, *** е на почит и парите те правят шефче, колкото и да има някакви хора да го отричат. Панамера или ГТ-р, ролекса, Версаче костюма и няколко плеймейтки с вила в Драгалевци - това е да си гоуем в БГ!

16

Анонимен

преди 1 година

Поръчково убийство.

15

Анонимен

преди 1 година

На снимката коя е?

14

Дедо Гочо

преди 1 година

Въпроса е какво още е получавал за тази тарифа " All inclusive" за актовете и търговете ясно . Накратко услуги от МВР , Прокуратура и може би НАП защо за да може малките Т у л у п ч е та да си пълнят и те чекмедженцата

13

Радево лekeнце

преди 1 година

И тоя се оказа от котилото на радеф , като Семерджиев и оня дето уби Милен Цветков. Има фирма за внос на коли и фирма за извозване на строителен ***. Плащал лизинг към собствената си фирма за поршето за да избегне глоби. С фирмата за извозване ,често печели обществени поръчки с помощта на жaлкия фигурант!!!

12

1во РПУ

преди 1 година

Сводници и пласьори ги пази МВР и Литмуса!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Следващият път очакваме да обесят някого посред бял ден на улицата. Никаква охрана, никакви мерки! До следващото убийство....

10

гербаво лекенце

преди 1 година

И тоя се оказа от котилото на ГЕРБ , като Семерджиев и оня дето уби Милен Цветков. Има фирма за внос на коли и фирма за извозване на строителен ***. Плащал лизинг към собствената си фирма за поршето за да избегне глоби. С фирмата за извозване ,често печели обществени поръчки в общините на ГЕРБ.

9

Звездите ми ги думат

преди 1 година

За да имаш полицейски чадър струвало 1000лв на месец като абонамент и след това по 600лв за конкретен автомобил. В замяна ти се изпращат заповедите за полицейски акции. По-скъп вариант било вип абонамент срещу 5000лв, при него автомобилът се пази от самата полиция и влиза в списък с оперативните коли. Тогава се превозвали наркотици, хора, оръжия и т.н.

8

До 4

преди 1 година

Бой по тебе трябва, ***!

7

a

преди 1 година

Добре бе, най-вероятно аз съм ***, но не е ли въпрос на една елементарна справка от системата и всички такива с 20+ нарушения да им бъдат отнети книжките автоматично? Истината е че корупцията е повсеместна и никой няма интерес да го направи.

6

Анонимен

преди 1 година

Тази държава отдавна е на автопилот.

5

Анонимен

преди 1 година

Добър пример е гласуването с писмо по пощата. В някои държави това работи. В България това няма как да работи, защото би довело до масов контролиран вот и до купуване и продаване на гласове. Има неща които в България са неприложими. И точно така е и със съдебната система на България. Тя просто не става за нашата държава.

4

Анонимен

преди 1 година

И сега ще изкарад Форд-а виновен, отнел му е предимството...