23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Какво си се разпенил? Льо Пен за една бройка да спечели изборите във Франция. Фараж предизвика референдум, който спечели и Англия напусна ЕС. Преди седмица кой спечели изборите в Швеция? Тази неделя кой спечели изборите в Италия? В Австия кой управлява? На следващит избори в Германия се очаква "Алтернатива за Германия" да спечели в източните провинции. И т.н., и т.н.

22

българин

преди 1 година

Песков, това да го обясняваш на сина си!

21

Анонимен

преди 1 година

Някакви руснаци нали се избазикаха с повиквателна за синчето на тоз пудел, реагираха като ужилени, истински неонацисти :)))

20

Анонимен

преди 1 година

Еднорози,не берете грижа за Русия толкова. Гледайте си розите, поддържайте ги чисти и меки за нашите равноправни партньори.

19

До ГАДОРЯН

преди 1 година

Значи види се колко знаеш и история и география, пак и въобще колко знаеш! Мога да рти кажа, че русия над 80% не е славянска държава! Даже може да се каже, зе този % е и по-голям! Ама това такъв кат тебе п.ткинофил от де да го знае! Ил ти викаш чукчите алтайците монголите казахите и още и още за тен са чисти славяни! Бре как така един знаеш можеш п.тинофил не се намери тука в БГ бря!!??

18

Само питам

преди 1 година

До ГАДОРЯН....... Защо арменците сте най-големите защитници на фашистка Русия и психопата Путин?

17

само докато

преди 1 година

сина ми не избяга, после... ще видим

16

Ха-ха-ха

преди 1 година

На всички граници са достъпни списъците на подлежащите на мобилизация и просто им взимат паспортите и не ги пускат!

15

ГАДОРЯН

преди 1 година

Откакто падна Римската империя има два лагера, на англосаксите и славяните. Русия винаги е била теън в очите на Запада. Не за друго ами заради природните богатства и житото. Отколе лелеят да я опоскат и все удрят на камък. Сега вече пък нямат никъв шснс. Ядрените оръжия са гаранция за това. Другаря Ким е много умен и далновиден. Развива си ракетите и гъбките и ха някой се опита да го детронира и.. ;))

14

L.

преди 1 година

Ало, редакцията - абе вие на Песков само една снимка ли имате? В сравнение с него зеленият изглежда при вас като първата кифла на окрайната.

13

Анонимен

преди 1 година

Така е ! И днес е .сряда

12

Анонимен

преди 1 година

Съпругата на Песков от каква националност е? Наясно ли сте? Синовете обикновено приличат на майките си!

11

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации АМА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЛИ СА ОБХВАНАТИ ОТ ФАШИЗМА, НАЛИ БЕШЕ САМО УКРАЙНА, НАЛИ В ТАЯ ЕВРОПА ЖИВЕЯТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РУСНАЦИ- ПУТИН ГИ ИЗТЕГЛИ НАЛИ- АКО НЕ КАК ТАКА СА ОСТАВИЛИ ГРАЖДАНИТЕ СИ ДА ТЕГЛЯТ ПРИ "ФАШИСТИТЕ ОТ ЕВРОПА"- МОЛЯ ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ВЪРНЕ РУСНАЦИТЕ В ТЯХНАТА РОДИНА А ТЕ ДА ГО РАЗБИРАТ КАТО ВИСША ФОРМА ЗА ОБГРИЖВАНЕ А НЕ ЗА НЕЩО ДРУГО САМО БАЩИЦАТА И МАТУШКА МОГАТ ДА ЗАЩИТЯТ ФИЗИЧЕСКОТО ИМ ОЦЕЛЯВАНЕ И ФИНАНСОВАТА ИМ СТАБИЛНОСТ- ВЪРНЕТЕ НЕЗАБАВНО РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ.

10

Анонимен

преди 1 година

СЪС СИГУРНОСТ РУСНАЦИТЕ НЕ СЕ ИЗСЕЛВАТ В ТАЯ ЛОША МНОГО ЛОША ЕВРОПА А В ИНДИЯ, ПАКИСТАН, АФГАНИСТАН, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ

9

Анонимен

преди 1 година

Син ти ще ходи ли на война ? *** алкохолизиран !

8

ДО 1

преди 1 година

Ти си изгубен в Превода , тоест - САЩ Пропаганда . Сина на Песков каза че ще отиде Утре във Военното Окръжие , попита ги защо се обаждат по телефона , това е Лично Съобщение на Хартия .

7

сина на Песков

преди 1 година

сина на Песссков мобилизираха ли го в крайна сметка?

6

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение какво казва песков. Този същият обяви дъщеря си за ненормална, т.к. не подкрепи войната и навеждането пред путин не беше достатъчно ниско.

5

оказа се

преди 1 година

Оказа се ,че от прехвалената руска армия се страхуват само руските мъже в мобилизационна възраст.

4

Адмирации

преди 1 година

Трябва да има масова мобилизация! 300 хиляди не стигат! Трябва незабавно да се включат всички руснаци срещу европейските фашисти, отдавна трябваше да се изтрелят ракети по военни обекти на НАТО в Европа! Трябва да се вижда огъня в очите и сериозността на Русия, да победи и да стигне до Лисабон!