43

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен напротив границите вече за затворени и почнаха да ги връщат. Пуделът пак лъже и маже.

42

Анонимен

преди 1 година

Нарочно не затварят границите. За да видят така кои са "враговете на партията".

41

Доообре

преди 1 година

Значи има.

40

?!?

преди 1 година

Те и за Украйна нямаше решение да се напада ама, кой вярва на вас вече за нещо

39

гого

преди 1 година

До Едно не ми е ясно.То не че ще ти стане ясно де, но за протокола. Примерно след обявяването на мобилизацията в Грузия вече има пристигнали общо около 500 хил русннаци. Ами както им знаем вече стила е метода, току виж Путин обявил че трябва да ги защитава, съответно референдум и присъединяване, а който се противи - бомба. Същото се отнася за Балтийските страни и други. Хората не щат руснаци, щото уж га подадеш ръка, а може да се окаже че си си подпалил къщата. Как да знаеш?

38

Анонимен

преди 1 година

Аха значи тея дни,ще ги затворят. Тоя мошеник...вече като каже нещо чакам обратното.

37

Анонимен

преди 1 година

Е то за кво да затварят границите кремълци,нали целият свят ги е блокирал от вън!Те в момента са като в клетка!

36

Анонимен

преди 1 година

394 138 СА ГЕРМАНЦИТЕ В РУСИЯ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ 0.28% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА.

35

Анонимен

преди 1 година

ОБИКНОВЕНИЯТ РУСНАК НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕМИЕРА/ПРЕЗИДЕНТА ЗА КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ, КОЙТО Е ИЗБРАЛ, ЗА ТОВА РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ СТОЯТ В МАТУШКА- ТАМ ГИ ОБГРИЖВАТ НАЙ ДОБРЕ, ЗАЩИТАВАТ ГИ НАЙ ДОБРЕ ФИНАНСОВО- ЗАТОВА РАШКИТЕ В РУСИЯ ДО ЕДИН, А НЕ В ЛОШАТА ЕВРОПА И САЩ, ИНАЧЕ ВИЖ КАКВО СТАВА- ВМЕСТО ДА ИЗБЕРАТ ДРУГ БАТУШКА ТЕ БЯГАТ В ЛОШИЯ СВЯТ, В ТОЯ ЛОШ СВЯТ ОБЕДИНЕН ЗАПАД СА И СЕМЕЙСТВАТА, ДЕЦАТА НА ДРУГАРИТЕ ОТ КРЕМЪЛ, ТАМ СА И ОЛИГАРСИТЕ ИМ КОИТО СИ ЗАМИНАВАТ МНОГО СТРАННО....

34

Анонимен

преди 1 година

До Едно не ми е ясно.+++++ И аз това се чудя. Искат да сломят руснаците, но ги сплотяват и чистят от покварената част, джендърите. Тази част, която са успели да обработят. Руснака колкото повече го натискаш, толкова по-твърд става. Не трябва да си някакъв експерт за да го знаеш.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28А знаеш ли колко германци живеят в Румъния и Руската федерация? Защо не са се изселили в Германия? Колко българи живеят в Москва и Санкт Петербург? Защо не са отишли на Запад? Бях изненадан преди години и колко българи се бяха ориентирали към Украина.

32

Едно не ми е ясно.

преди 1 година

Всички говорят, че Путин е врагът и нямат нищо против обикновения руснак. В същото време забраняват туристически визи, самолетни полети, запорират банкови сметки, отказват убежище на потенциални дезертьори. Тия от ЕС съвсем си изгубиха ума. С тези действия само демонстрират на обикновения руснак, че всичко което Путин е говорил за запада през годините е вярно - "Запада ви мрази, запада иска да ви унищожи!". Помислете как бихте реагирали на тези събития ако бяхте обикновен руски гражданин.

31

Анонимен

преди 1 година

До българинМайката на сина е родена в днешен Днепър, четвъртия по брой население град в Украйна. Интересното е, че първото му име е Екатеринослав. Опааа! В чест на кой? Някоя украинска царица или императрица сигурно? Нали от там е произхода на галите! Макетата ряпа да ядат! Носил е след това и името Новоросийск? Защо ли? Сигурно защото е украински!

30

Анонимен

преди 1 година

Натовските еднорози много нервни:)

29

Анонимен

преди 1 година

СЕГА РУСИЯ ЩЕ ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМИ В САЩ ГЕРМАНИЯ ДАЛИ ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РУСИЯ- 99.99% ЩЕ КАЖАТ ДА.

28

Анонимен

преди 1 година

В КАНАДА ЖИВЕЯТ 500 000 РУСНАЦИ- ЩО НЕ СЕ ПРИБИРАТ

27

Анонимен

преди 1 година

Щом Прсков казва, няма да затварят границите за мъже, значи ще ги затворят!

26

Анонимен

преди 1 година

В ГЕРМАНИЯ ЖИВЕЯТ 1 200 000 РУСКИ ГРАЖДАНИ ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ОКОЛО 5 000 000 РУСКО ГОВОРЯЩИ СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО РУСНАЦИ - НАСЛЕДНИЦИ НА ЕМИГРИРАЛИ ОТ ГОНЕНИЯТА НА СТАЛИН- ДА ИМ СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБИРАТ В РУСИЯ А В ТАЯ ЛОША ГЕРМАНИЯ

25

Анонимен

преди 1 година

В ЛОШИЯТ САЩ ЖИВЕЯТ 3 500 000 РУСНАЦИ И ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБИРАТ В РУСИЯ, А В ТИЯ ЛОШИ ЩАТИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

24

анализатор

преди 1 година

До: ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА (номер 26) Нямам достатъчно време да се поразровя в гардеробите със скелетите на руските държавни мъже, но в това няма нищо чудно което казваш.И не само това! Оказва се, че Дмитрий Песков не е служил и в казармата, тъкмо го повикали но бил студент и го отложили. Пак го викали, но получил "белодробно възпаление", и затова го освободили изобщо! И въпреки това сега е с чин старши лейтенант от запаса!Той и Хайнрих Химлер е бил отглеждал пилета във фермата на баща си.