324

Митко Любопитко

преди 1 година

А бе не свършиха ли вече тия дърти комплексари и комплексарки ,дето умират да си избият комплексите , бръщолевейки мокрите си сънища ?! Вменяват ни казуси по теория на вероятностите ,но най-вече на НЕвероятностите ...

323

rado

преди 1 година

Moze!!! E to po taq logika USA moze da napadne Canada. Ne puskaite takiva statij Dnes, izglezdate sme6ni.

322

Анонимен

преди 1 година

Не ме тревожи Путин дали ще използва ядрено оръжие , по тревожни са украинците прекалено са крайни и като нищо ще взривят някоя ядрена централа и реално пак ядрена катастрофа.Мисля че европейските политици именно от това най много се тревожат очевидно от друга страна трябва да ги подкрепяме но е трудно да им имаме пълно доверие ,че няма да предизвикат поредната ядрена катастрофа.Въобще в кофти ситуация сме европейците.

321

2

преди 1 година

Дълга война на изтощение и ожесточаване!Украйна не може да победи и ако вовреме не преговаря разпадът й е сигурен!

320

Анонимен

преди 1 година

Какви глупости говорете само.

319

Киро Канадеца

преди 1 година

Този си е срам за униформата. *** на повикване.

318

Анонимен

преди 1 година

Ако гръмне над морето ще си го забие, защото това може да се приеме като атака по натовските държави Румъния, България, Турция!

317

Анонимен

преди 1 година

Ко ще трепе путин с ядрен взрив високо в небето над Черно море? Чайките или гларусите?

316

Анонимен

преди 1 година

До Къде Данса му спрели копейките?

315

Къде

преди 1 година

е Биби? Липсват, компетентни русофилски коментари! Боби да разиграе, един ядрен сценарий!

314

Анонимен

преди 1 година

Путин може да използва "ядрено оръжие" единствено в пaмперса си...

313

Спокойно !

преди 1 година

Ясно е че референдума ще е успешен ,ясно е че Украинците ще разбият руснаците и е ясно че Путин нямало да блъфира следователно всички милиардери и сенатори чакат Путин да ги унищожи ---- човек който вярва на подобен сценарий не знам как е със главата !!! Това спокойствие на върхушката показва ,че нещата не са така както изглеждат на пръв поглед и както се цепи Медведев !

312

Глобалиста

преди 1 година

Няма проблем Путин да използва тактическо ядрено оръжие.А какво ще сторят краварите ще видим.Всички карти са на масата.Путин не може да си позволи загуба в тази война.

311

Спокойно !

преди 1 година

Щатите не говорят ,просто са им казали че ха видят силозите да се отварят и всичко руски почва да плаче ! Видяхте на Путин великата армия ще му видите и ядреното фиаско ,Щатите са поне 20г технологично преди руснаците ,не им гледайте прехвалени те сармати !И Димо Гяуров тази сутрин каза ,че два специални самолета вече са вдигнати и наблюдават всичко за да могат да ги разпилеят още преди да са почнали ,нека Путин си мисли ,че е те така ще унищожи Ню Йорк и Англия !!!!

310

Анонимен

преди 1 година

Събчо Събчо и за ефрейтор не ставаш но с такива смешни угодни приказки и генералисимус очакваш да станеш.

309

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонименняма идея какво ще стане с Москва и Питер, ако Русия използва атомно оръжие, но напълно съм на ясно какво ще стане с Вашингтон, Ню-Йорк, Лондон и Брюксел!

308

Прав е генерал Събев

преди 1 година

Само, че тук става въпрос за психопат. И ядрената ракета ще бъде изстреляна нито към Норвегия, нето към Украйна , а към Америка...

307

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ЩЕ ЯДЕМ ПЕЧЕНИ ПОПЧЕТА, ПАДАЩИ ОТ НЕБЕТО !!!

306

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Елена Поптодорова е една крадла на парфюми. Щом влезе в магазин веднага я обземат странни желания - да забърше нещо без да го плати. Изглежда така са я възпитали още като малка. От такива крадли не желая коментари, а на натовския генерал Събев няма ли кой да му завре топките в *** та да престане да злослови.

305

Анонимен

преди 1 година

Само една частична мобилизация и руснаците се разбягаха, а представете си какво ще стане в Москва и Петербург ако Путин използва ядрено оръжие.