8

Донки Хот

преди 1 година

До 8 не че нещо:ако си се отпуснал, без нищо да очакваш или, ако почваш нещо да казваш/в смисъл отваряш си устата/и през това време, някой те изреже спокойно ще ти счупи челюста.

7

Анонимен

преди 1 година

До Барон Мюнхаузен КАЗВАШ АКО БЯХМЕ В ЕВРАЗИЯ- НАПРАВО В КОЛОНИЯ ЗА МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, АМА НА НИЕ СМЕ В ТОЯ ЛОШ, ЛОШ ЕС- И УЖ ГО ХРАЧАТ ПО ФОРУМИТЕ ПЪК СЕ ТАМ БЯГАТ.

6

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Закриването на ТВУ-тата е голяма грешка,сега на хулигана щеше да му бъде кофти и да трепери,като чуе за ТВУ!!!Но в ЕС е всичко точно....

5

Анонимен

преди 1 година

Абе защо все мъже и момчета са пострадали бе, нали жервите на насилие са само жени? Мъжете не се нуждаят от никаква специална законова защита, според Урсула фон дер Лайен.

4

Анонимен

преди 1 година

Дайте му автомат и да заминава на фронта.

3

Не че нещо

преди 1 година

Да се счупи челюст с гола ръка не е чак толкова лесно дори за трениран боец. Възможно е разбира се, но е сериозно предизвикателство за ученик.

2

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо през комунизъмъ не е ставало. Или всъщност никой не ви е уведомявал, когато е ставало.

1

Българ

преди 1 година

Време е родители на деца до 18 год, да носят отговорност за действията на отрочетата си. Да не си пряко виновен за деянието на детето ти, ама ако те подложат на някакво наказание, ше обръщаш повече внимание на детето си и възпитанието му!