34

Дедо Поп

преди 1 година

Хубава рекламка ...... Нека дедо ви Поп да попита нещо . Ако в кварталната ви бакалийка с величественото име България известния с далаверите си бакалин бай Радон ви предлага мухлясало сирене ... клисав хляб ... и гранясала сланина .... ВИЕ КОЕ ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ ? ДАЛИ ЩЕ ИСКАТЕ ДА СИ КУПИТЕ НЕЩО ? А ако бакалина започне да ви обвинява че бойкотирате малкия бизнес ... и че заставате на пътя на свободната инициатива . И че е ваш граждански дълг да направите своя избор и да изберете да купите нещо...

33

Анонимен

преди 1 година

Хората говорят , че трябва да се гласува с мисъл пък в коментарите чета как трябва да се запозная с кемтрейлс , давос и други причказки.... мъсълта няма място в България...

32

Зайцев

преди 1 година

Всички да излизат и да си гласуват за избрания кандидат ,вместо да оставят малцинствата да избират кой да ни управлява.Пак ще ни натресат ПП Продуктовото позициониране или Слави или Карадайъ ,тръгнахме стремглаво надолу.Не оставяйте друг да взема решенията вместо вас .

31

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми зле съм ама ще се оправя. А ти си плюскай ***, зяпай реалитита 'новини' и социални мрежи, газ с 200, *** през балкона, ваксинирай се редовно и най-важното - гласувай, и бъди добре. Пък за нас дето сме зле нямай грижа - ще се оправим някак.

30

Анонимен

преди 1 година

Ето някои теми на днешния ден в които гласуващия трябва да е запознат: Европейски 'ценности' - лгбт, зелен шит, брюкселска диктатура, украйна - кой кога какво. шистов газ (в бг), християнство (и псевдотакова), расизъм, холивуд, петрол/газ, ВЕИта, "мигранти", морална деградация, глобализация, давос, велико зануляване, кормид истерия, ваксини, кемтрейлс, бигфарма и т.н списъка е дълъг

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Толкова си зле,че няма на къде повече!Иначе нищо лично!Да си жив и здрав,че и такива трябват!

28

Анонимен

преди 1 година

До С кофа ня главатаНе се гласува за няКОГО, а за/против НЕЩО. Когато намериш за КАКВО да гласуваш, ще намериш и за КОГО да гласуваш. А информацията днес трябва активно да се търси, а търси и се интересува само оня на когото му пука. По казионните медии - тв и сайтове няма да намериш нищо - дълбоко ровичкане му е майката в медии от всякакъв вид, постове на независими журналисти, гледане на документални филми по разни въпроси - от трансхуманизъм до шистов газ.

27

Анонимен

преди 1 година

Гласуването не променя нищо, само ни залъгват. Ние сме на външно управление и е все тая как ще гласувате, даже с машините още по-лесно се манипулира.

26

верно

преди 1 година

в бг гласуват пенсионерите и ромите, форумните скотове само се изхождат за и против ссср-а и фащ. всички останали са си добре, нямат нужда от промяна, ракия има, цигари контрабанда, прасето заколено.

25

Анонимен

преди 1 година

Тоя явно има празна кофа вместо глава, така че и друга кофа да си сложи отгоре, все тая

24

Анонимен

преди 1 година

Само дето като подписвам договор аз избирам с кого да подпиша, а не да имам лимитиран брой бюлетини за "Престъпник 1", "Престъпник 2" и "Бъдещ престъпник 1" и т.н. Това не е избор за мен. Това е легитимация на чужда игра, в която ние винаги сме губещите.

23

ABC

преди 1 година

Ако парите за този дебилен проект с кофата на главата бяха дадени на хората от Карловските села щяха да свършат много по-добра работа

22

Лена

преди 1 година

тази грешка повече няма да я повторя. особено като съм гласувал 2 пъти и двата пъти се доказа за мен, че е било тотална грешка

21

Анонимен

преди 1 година

Е нали по рано ни обясняваха че да отидеш да пуснеш бюлетина е гласуване ако не отидеш - също е гласуване ?

20

Анонимен

преди 1 година

Няма как подобна глуппотевина от помощното училище да не е измислена от ПП.

19

Моля следващият!

преди 1 година

Ще гласувам единствено ако някоя партия ми даде 100% доказателство,че нейните учредители,лидери и електорат,нямат нищо общо със БКП,или КПСС! Веднага имате гласът ми.Гарантирано.Но като се позамисля малко,това винаги е бил критерият ми къп политическата формация за която бих гласувал.До сега не се случвало.Докато БКП са на власт,от мене само едно ,,Ал Чоджук".Или казано по-културно.,мога да им предложа един наистина немит ***.

18

Анонимен

преди 1 година

а който е заличен от избирателните списъци задето не е отишал да гласува за ГЕРБ последните три пъти, ко прай ??? нали гласуването беше човешко право ???

17

Анонимен

преди 1 година

предприемач, демек изпечен мошеник

16

с глава в пясъка

преди 1 година

ще гласуват тези които трябва, стига измишльотини и харч

15

С кофа ня главата

преди 1 година

А помислили ли сте, че те не гласуват, защото няма за кой да гласуват? Не може да поставиш някой пред кофа с гнили ябълки и да накара този човек да избере и изяде една от тях, когато няма и една здрава. Може да има 1 по-малко гнила, но пак е гнила. В парламент и партии вяра нямам. И да. Аз съм с кофа на главата. Защото ако я сваля и ги погледна - всичките ме отвръщават. Парламента е пълен цирк. Една неспирна надпревара - кой ще плюе най-добре. И то е така от както сме парламентарна република.