66

kingsize

преди 1 година

Да те управлява Пъпеш...вярно, ние пък си имаме Гълъб...

65

НЯКОЙ

преди 1 година

На европейците им омръзна да ги управляват от САЩ. Омръзна им и да гледат как ЕС се превърна в инструмент на САЩ за борба против Русия. Скоро Урсула ще разбере " кон боб яде ли ".Сега чакаме да ни кажат, че за всичко Путин е виновен.

64

Дааам

преди 1 година

Италия прогледна.Това трябва да е заглавието.Но за съжаление сме в България където можеш да си купиш всичко с пари.Тия станаха по зле от ПИК.

63

Анонимен

преди 1 година

Ще напишете ли поне една безпристрастна статия без да лепите етикетите и опорките спуснати от "либералния" Брюксел? Това е изборът на хората, а вие плюете отрова по команда, егати "съюза".

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82-В Европа се задава голяма бъркотия, спонсорирана от Москва. И съответно много измамени камили." - абе чук чо, Москва ли ме спонсорира да гледам как укрите си живеят на мой гръб в 4-5 звездни хотели, а хората от карловско нямат вода за пиене, а нашите пенсионери са с 260 лева МЕСЕЧНА пенсийка срещу 43лв дневно на всеки украинец + 60евро от ЕС - това ли е московското спонсорство ?! Хапчетата ти са на горния рафт -вземай ги редовно!

61

Анонимен

преди 1 година

една ИСТИНСКА жена - тя каза "Аз съм жена, аз съм майка, аз съм италианка, аз съм християнка" ! Друго -каза, че миграцията не е задължително право на дадени групи хора и те не могат да имат по-големи права от местните. не може една група "различни" да насаждат и определят начина на живот над мнозинството ! - Е, ЗА ТОВА Я ИЗБРАХА. И изрично каза на Усрулата, че друг е съборил Берлинската стена !

60

Анонимен

преди 1 година

До историк Абе ти да не си спал с фюрера ти, та си толкова надълбоко в истината за него? Я си вземи хапчетата, които ти е предписал психиатъра и мини на друга тема!

59

Анонимен

преди 1 година

Е как разбрахте, че започва популистки сезон??? Новите власти в Италия нямат и един ден работен и вече ги определихте. Може би така пише в опорките от Сорос?

58

Анонимен

преди 1 година

Ще видите в неделя и тук Възраждане :) Италия е само пример иначе няма да се научат политиците много нагли взеха да стават

57

Анонимен

преди 1 година

В Европа се задава голяма бъркотия, спонсорирана от Москва. И съответно много измамени камили.

56

Догодина пак

преди 1 година

.

55

МАФИЯ Историята

преди 1 година

Гарибалди и Манцини в завещанието си към Основаната от тях Италия и заръчват НИКОГА да не се съюзява с АВСТРИЯ........Монархиста Уинстън Чърчил след като излушал на живо негова реч казва:"Бенито Мусолини е най-великата личност на 20 век"....В края на войната при Бенито Мусолини влиза ЧЕРВЕН ИТАЛИАНЕЦ и му казва:"Предай се на Антантата" а Той отвръща "Оставиме насаме да реша" след туй бяга и го ЛИНЧУВАТ но ЧЪРЧИЛ му се радва че НЕ му е на главата и Италия е ПОБЕДИТЕЛКА от 2 св.война!

54

Анонимен

преди 1 година

Италия, Унгария и България могат да поставят основите на новия европейски проект на националните държави!

53

Анонимен

преди 1 година

Италианците винаги са били хитри и са си подреждали дворчето от по-рано. Сега е моментът и България да избере Възраждане. Така ще имаме шанс да се спасим от съдбата си да станем пушечно месо.

52

хахахахааа..........

преди 1 година

ес свърши........

51

Анонимен

преди 1 година

Тежки дни се задават за евро лицемерите,държани изкъсо на говедарска каишка!

50

Е да де ама...

преди 1 година

До: 64 Е те таа другарка, Джорджия Мелони, иска яко укрепване на НАТО и още, и още, и още оръжия за Украйна против Путин!!! До началото на 2022 г. е искала по-тесни взаимоотношения с Русия, но след 24 февруари се е осъзнала, и е заклеймила руската агресия!!! Сега... има други скелети от гардероба и, но важното е че е против руските нацисти!!!

49

Хехе

преди 1 година

А Берлускони държал ли е Парапета зад нея?

48

Кака Мара

преди 1 година

Ето я и италианската Мая Манолова,даже още по-голяма популистка ! Явно е по-умна от нашата,а италианците - по-наивни!Поне държавата им е богата, ще издържи на поредния политически фестивал тип "Сан Ремо"

47

историк

преди 1 година

До До 49 Не знаеш истината за Фюрера, приятелю. От лъжите с които са покрити Втората световна война и той, самият, истината е зарита. Но, тя е като водата и винаги излиза наяве в един момент.