227

СВЕТА

преди 1 година

Целия цивилизован свят се бие за Русия. Нинджи от Япония, Монаси от Шао Лин, Мутри от Дупница и Благоевград, а за Украйна се бие Дедо Бай Дрън с наакания пампърс бухахаха

226

смях

преди 1 година

Напомням на трола, който е готов да убива хора от собствения народ с белина, само защото някой е против нациста путиN, че такива приказки сме ги слушали много. Хората по света са против завоевателите, руските нацисти и лицемерното братолюбие, което при първа възможност завършва с нож в гърба. путиN си го търсеше и ще го намери. Запада с технологиите и парите си ще сложи на колене путиN, ще прибере кадърните им кадри и ще продължи напред. И това го играе вече 10 пъти .

225

Кори

преди 1 година

До Руский Технолог, това са легенди. Пропаганда. Как "изпарявали" десетки хиляди. То така става. Имаше сблъсък, на малка територия и с малко войници, китайците отстъпиха, но такива чудесии неземни не е имало.

224

Анонимен

преди 1 година

До 240.. Грешиш. Понеже зеления затвори границите за мъже, само жени, деца и богатите мъже избягаха от покрайна.

223

Анонимен

преди 1 година

Точно както и в Украйна, се даде възможност на богатите да напуснат страната, а на бедните остава да се бият

222

До Русоботите

преди 1 година

Поздрави от Италия и новата власт там, поздрави и от Лю Пен, Фюрера не ти ги праща, СССР му драсна клечката бухахахаха

221

В Дегестан бият

преди 1 година

В Дегестан бият здраво военкоматниците. Още не са забравили ,че за кратко бяха независима държава заедно с Чечня. В някои райони набора ще се провали заради съпротива на местното население.

220

Анонимен

преди 1 година

И написали нашите *** гадни в заглавието - ФСБ: еди кво си. Сиреч, че ФСБ излезнали и казали, че половината народ тръгнал да бяга :D Толкова сте жалки и така да разчитате на максимално ниското ниво на хората, че дет се вика от 1 до 10 да може да брои човек и да не вярва сляпо, ще осъзнае колко ниско стоите.

219

Радослав

преди 1 година

До 235: как да няма? Има толкова невероятна технология, че чак руснаците са я загубили от радара и никога повече не са я ползвали и даже и те не знаят каква е. Всяка технология на Русия е китайска реплика на западна такава! Като се започне от първият Москвич който е копие на Опел, най славният им танк Т-34 е с американско окачване и се стигне до славният им АК-47 който е подобрен от Шмайзер немски автомат от 42 година. Даже водката им не е тяхна!

218

Русоробите

преди 1 година

Ще се види на 2-ри октомври, че 90% от гласовете ще отидат за евроатлантическите партии. 10% ще отидат за Копейката от болните български ***.Бъдещето на България е в ЕС и НАТО и щастие грамотната част от българското население разбира това. На 2-ри само ще се потвърди.

217

Анонимен

преди 1 година

До 237 Разликата е, че от Украйна бягаха главно жени с деца, а от Русия бегат главно "мъже" между 18 и 30 години.

216

До 236

преди 1 година

Ша го лиггавиш гол с гордост като ордите на Чингиз Хан?? Познах нали хехе

215

Путин

преди 1 година

Военната операция протича толкова успешно, че вече мобилизираме дагестански затворници, за да си попълваме бройките.

214

До смях

преди 1 година

Ами 100км опашки за влизане не урковцките бежанци в Европа?? Не ти се говори ли? Предполагам бухахахаха Помниш ли кризата в Куба с ракетите? Какво направиха янките? Пак ли млъкна? Ще млъкнеш много скоро и завинаги, такива като теб се изчистват с белина и после пускаш водата :)))

213

Путин

преди 1 година

Руско-чеченската армия избива и изнасилва православни славянски деца в Украйна, с която до вчера бяхме една държава, смятайте какво ще ви правим вас българите, ако ви докопаме.

212

Анонимен

преди 1 година

До Руский Технолог Няма никаква технология при битката с китайците.Просто масиран удар с "Катюши",който е пълна изненада за китайците.

211

не слушайте

преди 1 година

Приятели за бога не слушайте болните български ***, че има пряка военна опасност от Блатная към България. Не няма и няма и да има. Карайте си западните коли, ходете си по СПА хотелите и си правете кефа. Мизерията до 1989 я оставихме преди много години. Няма да се върнем там. Живейте си живота и оставете русоробите да се гърчат в панелната гарсониера със малко останали съветски копейки.

210

До Руския Технолог

преди 1 година

Ако говорим за технологии като Союз да Русия ги има и Америка ги използва защото.... ми де да защо ***, сигурно ги нямат.... ама много ги обичат :)))) Да продължавам ли? На истина ли искаш? Чувал ли си за оня Мъск ли е къф е с оная Тесла (буквално тесла)? Тъй, я виж в нета сега за разработката на Улиямс в Россия? Виждаш ли разликата? И ся ко? Говори де, къде избяга бухахахахаха

209

Зеленски

преди 1 година

Призовавам българските американски неоколонии, да дарят по едно тяло на украинската контраофанзива! Щокиран съм, чи досига има само 2 *** доброволци от братската колония!!

208

Алекс

преди 1 година

До Няма го Калашници от ВСВ няма.АК-47 е създаден през 1947г.