247

Анонимен

преди 1 година

Джендъризмът в Русия рязко се е повишил вследствие на мобилизацията и вече изпреварва нивата от Западна Европа.

246

Наше дело правое

преди 1 година

ВВП изчисти Русия от власовците. Предателите в затвора за 10 години или да мишкуват завинаги в ЕС

245

мдаа

преди 1 година

Съветникът на Зеленски Алексeй Арестович заяви, че могат да бъдат мобилизирани още 5,5 милиона украинци, включително всички студенти, включително и момичета.

244

Радославчо

преди 1 година

Мамин глуппчо, я пробвай да редактираш страница на Уикпедия и брой от 1-до 60 и после влез да видиш пак дали са запазени промените??? Разбираш ли сега защо ти викам Мамин? М? ;)

243

Анонимен

преди 1 година

Англииската специално уикипедия е надежден източник не случайно имаш доло цитирания и източници които всеки може да провери.

242

РосАтом

преди 1 година

Да взривим Ню Йорк с 150МТ Хайдроджен Бомба - ударната вълна ще пометете Чикаго, ще счупи прозорци в Лос Анжелис и ще изправи мозъчните гънки на Бай Дрън и Камила Кошута :)))

241

Радослав

преди 1 година

До 255: Уикипедия не е достоверен източник защото там всеки може да си пише каквото иска. Ако беше учил щеше да знаеш, че за дипломни работи е забранено да се ползва източник писан от непроверен индивид. Ако Русия имаше подобна технология досега да я е ползвала, а не да праща още стотици хиляди техни да умират!

240

260

преди 1 година

Но ти няма да си една от спасените души.... почивай в мир ;)

239

АК-47

преди 1 година

Е, и? Това е все едно да напуснат 12000 българи, ако приемем, че сме 7 милиона. Бълха я ухапала Русия при 142 милиона население.

238

смях

преди 1 година

***, ти си фосил от социалистическа България. Пишеш на западен компютър или телефон. Ползваш западни технологии от интернета до колата ти. Дрехите ти, които мечтаеш да купиш са в бутици на западните фирми. Храната, която ядеш е в западните магазини със западно качестно, но мечтаеш за свят на путиN, в който един нацист е готов да убива братята си, само защото не му играят по свирката. Готов си да чистиш с белина друг българин, защото презира путиN. Ти си готов за руски солдат. Запиши се.

237

260

преди 1 година

260хил избягали - 260хил спасени живота.

236

Дядо от село

преди 1 година

Обявите мобилизация в ЕС ,да видим колко ще избягат и тук ?!

235

да ви

преди 1 година

се изходим на цензурата

234

Анонимен

преди 1 година

В дегестан и чечня като им спрат тока и ония полугрямотните се връщат в пещерно каменният строй

233

Ердоган

преди 1 година

С нетърпение очаквам истинските български патриоти като Костадинов да обяват "неутралитет", да изкарат България от НАТО и да им спретнем една Армения. Може и няколко референдума да им пуснем.

232

До Кори

преди 1 година

Кори, не бъди ***, не чети уикипедия, използвай някоя и друга гънка в птичия си мозък.....

231

Анонимен

преди 1 година

Минимално месечно заплащане на редник с всички добавки-2800 долара,еднократно при мобилизиране-5000 долара,при раняване в бойни действия-50000 долара,при смърт на военнослужащ-103000 долара!

230

До смях

преди 1 година

Собствен народ не се убива с белина, *** да.... Запада има история 20 минути и света ще запомни само толкова.... уви :))))

229

Анонимен

преди 1 година

Е какво ще правят пак рускините...

228

България не е русия

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС (условно минават за про-ЕС и про-НАТО) , ПП и ДБ (тия са си про-НАТО и про-ЕС партиите) както и да се върти и суче взимат 80% от гласовете. Янев, Копейкин и БСП вземат са тия дето обират главно про-путинския вот и не събират 20%. Останалите малки партийки не си струва да се споменават.