267

Анонимен

преди 1 година

Теоретично ако от Русия избягат 7-8 милиона инженери,техници,лекари,учени Русия ще е опустошена! И то за много дълго.Сега е момента след месец Путин може и да се усети!Ако тези хора бъдат улеснени да избягат в чужбина до края на живота си ще работят там на спокойствие.А добър специалист се създава за 10 години.Ето ви го готов-дайте му само възможност да избяга от Путиновото робство.Защо да бъде изпратен да воюва-нека си живее кротко в чужбина и да работи там!

266

смях

преди 1 година

рядко в тоя форум има толкова трезвомислещи хора. Може би всеки съвсем ясно се поставя в позицията на руснаците. Да си пратен на първа линия, заради нечия обсесия. Съвсем видно е, че никога никога не се е готвил да напада руснаците. Искаха им само газта и красивите жени. Останалото запада си го има в изобилие.

265

Анонимен

преди 1 година

Предатели има навсякъде. И България е пълно с тях но това няма да е за дълго.

264

ДО 282

преди 1 година

Добре,обясни ми за кого и какво да се бият руснаците.За дворците на олигарсите си ли,за командирите си които са ги изпратили с 50 годишни оръжия срещу новите на украинците ли? Страната и да я е нападната и да трябва да я отбраняват е едно,а да бъдат изпратени в чужда страна за да убиват хората там е съвсем друго.Не робите,а точно свободомислещите руснаци бягат от Путинова Русия!

263

Анонимен

преди 1 година

250 000 вместо да бягат ако се вдигнат на протести щеше да стане опасно за Русия. Всичко е някак сложно. Ако не искаш да ходиш да убиваш значи не си мъж. В същото време човек не е устроен да убива защото Бог е съдията. Сложно е да живееш на Земята и да си добър. Биха те изкарали мека китка отколкото истински мъж. Ако пък отиваш да убиваш на фронта, нищо градивно не правиш, даже по-зле, че си отнел човешки живот който Бог е извикал в съществуване.

262

До 283

преди 1 година

До АнонименНикакво приютяване на руснаци в Европа.До преди дни се радваха, че ще зявземат държави. Преди години всички крещяха Крим-наш.Сега да се връщат обратно и да си свалят диктатора.

261

ууу

преди 1 година

Имаше независима информация за 3 милиона скатали се от мобилизация на запад украинци. На никой не му се мре.

260

Космонавт

преди 1 година

Никога няма да отида на война заради политици, няма по безмислено нещо от това. Да си прекъсна пътя и опитноста заради някакъв *** затворен в бункер?! Каква е каузата на руснаците в тази война - мародерстване? Нищо не научиха от нас, язък за усилията, да ги бяхме оставили да мучат в храстите. На война се ходи заради справедлива кауза или при БРАН. Да, българите си имаме думичка - бран. Точно затова печелим всички битки, но не и войната, за да не се превърнем в окупатори - робовладелци.

259

До 281

преди 1 година

Изчезвай, пуутинофилче!Украинците си защитават родината.Джуджето мобилизира, за да заграбва територии.Никой не е нападал Русия, никой не иска да заграбва територията и.Хората не искат да участват във войната на един побъркан диктатор.Зная, че няма да го разбереш, но все пак да ти го напиша.

258

Анонимен

преди 1 година

Сега е моментът всички да помогнат на бягащите от Путин руснаци.СВЕТЪТ БИ ТРАБВАЛО ДА УЛЕСНИ БЯГСТВОТО ИМ,КАКТО НАВРЕМЕТО СА ПОМАГАЛИ НА ЕВРЕИТЕ ДА БЯГАТ ОТ ХИТЛЕР!РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ СЕГА Е СЪЩОТО.С КАКВО Е ПО РАЗЛИЧЕН ПУТИН ОТ ХИТЛЕР?

257

1

преди 1 година

Интересно защо нямаше такава статистика за избягалите мъже украйници

256

смях

преди 1 година

Че то има ли човек, който иска да се бие във война. Човек не е роден за да убива. Имало е моменти в миналото, когато се налага. ПСВ, ВСВ - ок, в 21 век, когато войните се водят на технологичния фронт, да ходиш да поробоваш народи е толкова безумно, че само руски садист може да го измисли. Но това път си го намери. Жалко за всичките жертви, но със сигурност, трябва да има съд за тая престъпна ***. Путин и неговия елит трябва да ги разследват по техните правила. НЕКА ЩЕ !

255

Jas

преди 1 година

Ами ако се вярва на информацията (източникът е все пак представител на руската официална преса), количеството избягали от Русия мъже ще да е доста по-голямо. Но и да не е, и така е по-голямо от броя на руските войници, които до този момент са участвали във войната на Украйна (пардон, "специалната операция"). И последствията пак ще ги отнесат малцинствата и арестуваните протестиращи в Русия. Синовете на властимащите и златната младеж в големите градове е вече скрито надеждно из "гнилия Запад".

254

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е показателно, но това е истината. Само за седмица !!! /това са руски официални данни/ . Процеса продължава. От февруари до сега има 200000 с висше образование офейкали. "Руската икономика" заглавие на комедиен сериал

253

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо иската да изкарат бягащите руснаци ***.И аз не бих се бил за олигарсите.Украйна не е нападнала Русия за да я защитават.Това е една незаконна,неморална война разпалена от безумен тиранин. Разумните хора не искат да се бият за Путин.Дайте им възможност да избягат.

252

Хаха

преди 1 година

Че то в о$$райна беше същото, ама не му се даде толкова гласност. И тук ще е същото. И много правилно,на никой не му се мре за чуждото благополучие. Да мобилизират децата на големците първо.

251

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272Хе хе то щото ЕС не е пълен с млади и здрави украински дезертьори.:)

250

Анонимен

преди 1 година

Нас не дагонят

249

Радослав

преди 1 година

До 267-та / нещото. Редактиране може да се прави само от който е създал страницата или ***, драго нещо! Но как да обясниш нещо сложно н русороб който вярва, че Сталин е измислил кирилицата, Ленин е контактувал с извънземни и комунизма ни е изпратен от добрите комунистически извънземни от Алфа Кентавър.

248

Радослав

преди 1 година

До 266: нека да отгатна, статията която си чел за изпаряване на китайци е цитирана от вестник НЛО или Комсомолеца днес? Сигурно и техника от руска фантастика ще кажеш, че е истина защото си го видял на голямата говореща кутия?