29

!

преди 5 месеца

Земи тая промяна...пак да гласувате за тях!Най-сетне сме първи в Европа....по инфлация!

28

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 28, 29 : Този сценарий, който описвате не е много вероятен. Имам резервни варианти. Знам че много ви се иска хора като мен да броят стотинките, но просто няма как да стане. Като дойде време ще измисля нещо друго. Няма да е нито първото, нито последното блато, от което съм изплувал.

27

Анонимен

преди 5 месеца

29 - ще продължиш да си взимаш голямата заплатка (разбирам, че това да трупаш виртуални пари е най-голямото щастие в живота ти), само ако успееш да оцелееш от събитията, които в момента се задават. Така че не бързай да се радваш. Може да използваш малко от ресурсите си да си купиш противоядрена екипировка или поне противогаз.

26

До 27

преди 5 месеца

Аз разбирам, че си отличник в технологичната част, но производителите, които ти търсят услугите са много чувствителни на тема печалба. Когато крайния продукт, през 3-4 търговеца и производителя, трябва да се изкупи от оръфляците, защото това е основната цел на всеки производител, мениджър и собственик - да продаде продукт, а те завалиите нямат и долар в джоба, защото лихвите са станали по 20-25% в кредитните им карти, тогава обратно по веригата, няма кой да ти плати на теб за твоя продукт.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 : Ще ти обясня малко по-подробно. Разработвам технологии за автоматизация на процесите. Именно в момент на рецесия тези технологии ще намалят разходите на бизнесите, като заменят десетина от opъфляците, които споменавам по-долу. Те ще отидат да си търсят друга работа, а аз ще продължавам да си си взимам голямата, актуализираща се заплата за да поддържам каквото съм направил. Сега схващаш ли разликата?

24

До 24

преди 5 месеца

Който лети много високо, пада по - дълго и повече боли. Ти не си мисли, че света ще е добре още дълго, идва рецесия и целия свят ще се свие. Ти си лети лети ... само 1% от света ще забогатее, всичко друго ще е леш. Но не вярвам да си от него, щото тоя 1% не пишат в dnes.bg на български.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До 23 : за щастие, продукта, който произвеждам не е предназначен за opъфляци, а за международен пазар. Не се заблуждавай че именно ти ми плащаш заплатата.

22

До 5

преди 5 месеца

То хубаво я предоговарят, но и твоята заплата се изплаща от другите потребители. Икономиката се движи от потреблението и консумацията. Те като обеднеят и спрат да купуват другите, каквото и да е, на кой ще си продаваш продуктите? Скоро и при теб ще се разтресе, то вече целия свят се разтресе от наближаващата рецесия.

21

Анонимен

преди 5 месеца

До 21 : имаш отговорности, които няма как да пренебрегнеш. Аз бях сам, като го направих, и имах сериозен резерв в банката, достатъчен да не работя няколко години. Проблема е належащ за хората със семейства, кредити и ипотеки - от последните две бягам много старателно.

20

Анонимен

преди 5 месеца

до 20, хубава идея, но докато не си намеря друга работа, няма как. И без това 3 човека оценяваме на моята заплата, че ако остана и без нея...От 19

19

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 19 : Направи им предложение. Ако го откажат пускай предизвестието. И докато трае срока на предизвестие не пипвай нищо да работиш. Аз така бях - направиха ми забележка, отговора ми беше "щото к'во, да не ме уволните случайно?".

18

Анонимен

преди 5 месеца

Мдааа, обаче моите шефове живея в друга Галактика, където всичко цъфти, цъфти и съответно няма нужда да вдигат парите. Инфлация ли? Каква инфлация?И после се чудят,че колегите масово напускат. При първа възможност и аз също.

17

Алооо

преди 5 месеца

В България само приказки никакви действия. Чакат нареждане от Козяк, какво да се предприеме.

16

НИ КИ АС

преди 5 месеца

Бойко е виновен .

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 15 : Предполагай колкото си искаш. Явно не си случил на добра фирма. Просто напусни.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Предполагам тези които твърдите си предоговаряте заплатите сте ИТ-та, ако не взимате вече поне 10 бона чисто сте доста назад, освен това и там не се вдигат заплати особено, дори при мен лично всичко се актуализираше само с инфлацията докато фирмата си напазари офисче за 50 млн. еврака при почти сигурно 90% хора които искат да работят от вкъщи.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Честита промяна, сега се връщам от баничарницата от днес със скромното уевеличение 30% и магазините вече се напълни с ментета сирене и кашкавал а копеленцата сега се надлъгват отново.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Толкоз 12 : Накрая ще си вариш старите ботуши :)

11

Толкоз

преди 5 месеца

50-100%... като нещо ти стане скъпо спираш да го употребяваш, прясното мляко мина 3 лв. спрях го, киселото отива към 2лв. и него ще спра, яйцата отиват към 50 ст, скоро и те под ножа.Като стане нетърпимо и изхода към село или летището и дотам. Държавата е на самоуправление и нищо градивно не се случва. Само се говори и се краде.

10

Крадат милиарди

преди 5 месеца

нАд 1 000 000 нямаме никакви доходи вече десетки години.. Заедно с деца и принудени да посещават опасни училища младежи броя на без доходните е над 2 000 000..Много от тях живеят с оскъдните доходи на родители вкл баби и дядовци с под минимални пенсии..Ограбващи милиарди чрез манипулиране цените на тока за бизнеса и цините на горивата не им пука докладват ,че платили над когото трябва за СПОКОЙстве при грабежите на Милиарди довели до вдигане на всички цени..МВР и службите НЕ ИМ ПУКА НА ЗАПЛАТИ