34

РУZZИЯ

преди 1 година

ще се разпадне също както СССР. Може да не е тази година но в съвсем близко бъдеще. Малцинствата в Раша са тези които ще се отцепят първи. Дагестанци, Чеченци, Калмики, Якути и всякакви други азиатци. Те от Раша са видяли само репресии и ми..з..ерия.

33

Анонимен

преди 1 година

вие българите немате чест и достоинство какво ви даде сащ какво направи за вас рашките ви построиха язовири заводи фабрики пътища трактори а вие ги развалихте рашките ви дадоха име чест гордост да се наричате българи рашките дадаха много жертви за вашето освобождение вие сте хора юез чест и съвест

32

Анонимен

преди 1 година

Лавров каза доста неща - САЩ и техните съюзници искат да спрат махалото на историята. Веднъж, след като обяви победа в Студената война, Вашингтон се издигна почти до ранг на пратеник на Господ Бог на Земята, който няма задължения, а само свещени права да действа безнаказано както и навсякъде. Всяка държава можеше да бъде обявена за зона на подобни действия - особено ако по някакъв начин не е угодна на самопровъзгласилите се "господари на света".

31

Анонимен

преди 1 година

На рашистите много неща им се виждат невероятни, но ще се случват. И за всичко са си виновни те.

30

Morski

преди 1 година

ю т. нар. прозападен лагер",които "без притеснение заплашваха Русия с всички достъпни наказания и призоваваха към дипломатически бойкот на Москва",-А кой за трети път заплашва целия свят с атомните си оръжия?Лавров,ти си едно голямо ла.но и в мозъка си!ЗНАЧИ РУСИЯ МОЖЕ ДА ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ,ЗА ДА СТАНЕ НЕЙНОТО,НО СВЕТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ!РУСКИ БЕЗМОЗЪЧНИ ЛА.НА ,КОИТО ЗАПЛАШВАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО,И МОЯТА СТРАНА-ЗАСЛУЖАВАТЕ СВОЯТА МИЗЕРИЯ И ЗАБРАВА ОТ ИСТОРИЯТА!

29

До toti

преди 1 година

А кой пусна Русия да седне на този клон?Не са ли тези,които имаха колонии в Африка,Азия и Латинска Америка?

28

Какъвто е

преди 1 година

Представителя на висшата власт(Владимир Путин), такъв е главния дипломат(Сергей Лавров).И Двамата са изразители на крайно агресивния блок на "ястребите" в Русия.И всякакви приказки за това,какво можело и какво не можело да се случи в ООН са вятър и мъгла.Няма а се учудя ако на Русия се отнеме правото на Вето в ООН,като дори може да се стигне и да бъде позорно изгонена от тази организация

27

A Раша

преди 1 година

Какво проявява? Варварщина? Бомбардировки на болници и детски градини? Крадене на перални и тоалетни чинии?

26

Анонимен

преди 1 година

До 23 "Е, Русия поне ще "загине" на топло и сито" 19 милиона руснаци живеят в пълна бедност а други 60 в относителна бедност. Какво "топло и сито" те гони? :)))

25

на юг

преди 1 година

към прогресивния Иран и Китай, ще мачкат заедно демонстрации, те знаят как се прави

24

toti

преди 1 година

Сами сте си виновни!! Отрязахте клона на който седите и сега берете плодовете ,но догодина нищо няма да намерите в посока запад !!! Явно никога вече няма да сте близо до Европейците,демократите и свободния свят,а ще се прегърнете с някое Африканско племе или Азиатски вилает!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Продавам хляб в квартала. Един съсед не ме кефи и ще го тормозя/може и да си имам основание за това/. Съседите и клиенти на магазина взеха да ме обиждат, че не съм прав. Спрях да им продавам хляб, защото и те казаха, че ще спрат да го купуват. Пита се, колко време е необходимо да се научат, че има хляб и извън квартала, има и брашно, има и пасти. Защото утре мога да нароча и друг съсед само защото аз продавам хляба.

22

Анонимен

преди 1 година

Е, Русия поне ще "загине" на топло и сито. А ЕС ще "победи" на студ и глад. В Германия и сега има демонстрации за пускане на Северен поток 2. Ще видим през Февруари как ще е. Впрочем България е ЕС и щедро ще помогне на западните бели господари като им продаде евтино ток от Козлодуй. А за нас дано поне вятър да има зимата - тока от перките е скъп, но все пак ток.

21

Анонимен

преди 1 година

До Дими. Да си чул някой от запада или от САЩ да заплашва с ядрено оръжие? Само руснаците постоянно блъфират с него. Да си спомняш, че този като не го пуснахме да лети когато си иска над въздушното ни пространство и от Русия ни заплашиха с ракета "Сармат". Самите руснаци или по-широко казано - гражданите на републиките от руската федерация ще свалят Путин.

20

да ама не

преди 1 година

войнственият руски империализъм се наричаше на времето -болшевизъм и комунизъм Той тероризираше царство България и през 1944 окуира и изби над 50 хиляди българи -стопански и културен елит. Сега болшевиците ,комунисти и платени руски агенти наричат себе си русофили пак извършват предателство към народа и имат наглостта да правят партия на предателите.

19

Анонимен

преди 1 година

Руснаците смело отстъпват, украинците панически ги гонят, не могат да ги настигнат даже.

18

Анонимен

преди 1 година

ЕС загива само в твоята глава.Това е кампания на Руската пропаганда.Целта е да се създаде погрешно впечатление от страна наРусия.Русия работи в тази посока от 1991 година до сега.Всичко е в тяхния план.Възползват се от това че притежават газ и петрол да завладяват територии.В освоените територии назначават свои тартори.Беларус ,Чечня и подобни.В Украина не успяха и сега ще искат да отцепят територии.Всичко което говорят е само за да създават неразбирателстово.Фейсбук е пълен с такава пропаганда.

17

Анонимен

преди 1 година

Що ли имам чувството, че ако русия не беше нападала Украйна подобни нагласи нямаше да има. Ама *** го обяснявай на ***. Те живеят в техен си свят.

16

Анонимен

преди 1 година

На Лавров гласът му трепери, запъва се, обърква се... Не е лесно да те мрази цял свят, заради свинщините, които правиш, а да трябва да излезеш пред него и да лъжеш безочливо. И той много добре осъзнава, че лъже, само че е поредното безгръбначно в циркаджийската трупа на плешивото джудже.

15

Анонимен

преди 1 година

Лавров, не се прибирай, стой си там при щерката че ще те мобилизират и тебе. И там прозорците не са толкова страшни