94

Анонимен

преди 1 година

Вие българска медия ли сте? Ако да, защо материалите Ви са основно руска бойна пропаганда? Други, не руски, источници нямате ли?

93

Анонимен

преди 1 година

Абе знаете ли, аз чак сега се сетих какво означава буквата "Z" за руската армия! Означава армия от Zombi...

92

МУХАА-ХА- ЩЕ СВЕТИТЕ

преди 1 година

ПРАВИТЕ ЛИ СИ СМЕТКА АКО ПУТИН ХВЪРЛИ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА АТОМНА БОМБА НАД ЧЕРНО МОРЕ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАШИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИЗЪМ ??? НА 100 КИЛОМЕТРА ОТ ФОКУШИМА, ЯПОНИЯ Е ИМАЛО ПЛАЖОВЕ- ПОСЕЩАВАНИ И ПРЕДПОЧИТАНИ!!! СЕГА СА ПУСТИ, ЗАЩОТО КОЙТО СЕ КЪПЕ ТАМ СЛЕД ТОВА СВЕТИ. ЧЕСТИТО НА КОПЕЙКИНОВЦИТЕ.

91

До 86

преди 1 година

Само *** без сутеньор може да прави бизнес по цял свят,защото ,,ресурса" е нейна собственост.Създадоха ли се частни фирми,чиито приходи идват изцяло от публичните бюджети и кои са техните собственици?Продаваха ли се ценни публични активи под себестойността им на предварително определени купувачи?Така ли се сформира олигархията в България?

90

Анонимен

преди 1 година

Заспала е мечка в К.О.Ч.И.Н.А сънувала че е подскочила ! Това пеят ***, когато с напълнени бричове с нещо рядко и уханно търчат обратно към Просия ! И го носят като уханен трофей на генералите си !

89

Русия не завива

преди 1 година

На никъде.Тя мощно забива надолу,Към дъното!

88

Анонимен

преди 1 година

Янките да пращат още 16 хаймарса и да приключват войната с Мордop!

87

Мужик

преди 1 година

Ха ха ха, Русия завива на юг обаче със задните части напред и със свалени гaшти!

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Студовете идват, правителства падат и те така. ---------- ми върви в русия бе

85

Анонимен

преди 1 година

До 80 - Перфектното нищо-казване правиш! Браво! От евроджендърите ли го научи? Ами то какво друго да научи човек от тях - НИЩО! Колкото по-извратено и по-нищо казващо е едно изречение, толкова повече се котира сред евроджендърите! Тъй тъй... Дерзай, дерзай.....

84

1

преди 1 година

До До 1 "Това,че в България се замени идеологическото робство с икономическо" Какво "икономическо робство" те гони? :)))) Можеш да правиш бизнес по целия цивилизован свят, на него "робство" му се привижда :)))) Аман от некадърни, които само си търсят извинение защо са бедни.

83

Коня не се сеща

преди 1 година

Че влака завива рязко само когато дерайлира.!. Откъде да се сети той просто кон , който по погрешка е сложен да управлява талигата на руската дипломация !

82

Жебок

преди 1 година

За руснаците е важно за всяко свое действие на международната арена да имат основание/оправдание, а западняшките тактики и практики в последните години им дават голем извор за такива неща! И западняците правеха така, докато сега вече не им пука и най-безсрамно си сменят позицията всеки ден.... Разбира се, че и БГ страда от това, доколкото може да се причисли към "Запада". Ето защо откъсването от него е полезно за нас! )))

81

Един

преди 1 година

До azТи си мръзни и гладувай. Аз няма.

80

Анонимен

преди 1 година

"Оказва се, че кирпичините къщи се охлаждат до външната температура най-бавно - за 5 дни, а панелките за 20-40 часа." Е да, но ние сме си санирали панелката, тъй че сме повече изолирани от кирпичените къщи. Освен това не виждам причина да нямаме парно и тази зима, която за ужас на Грета Тунберг ще се окаже по-топла от миналата!!!И те така...

79

Анонимен

преди 1 година

Русия като направи инвазията: "Не ни пречете, ще ядете бой"Русия сега: "Вие сте виновни"Айде по бързо да се свършва с тоя терористичен щат, че нашите *** само мучат като зомбита

78

Анонимен

преди 1 година

Станаха за смях в целия свят, но си го заслужават рашките :)) Да ходят в Африка, белким монголците станат хора... хахахаха :)))

77

Анонимен

преди 1 година

Германците национализирали ЛукОил Германия, защото искали да работят само с руски нефт, т.е. са русофили. Xитлep национализирал собствеността на евреите, защото били евреи, комунистите национализирали собствеността на българите, защото били чорбаджии. КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА между фашизъм, комунизъм и капитализъм?

76

Georgiev

преди 1 година

Тези, които са ЗА войната и мародерствата (седнали удобно на дивана и жулейки домашна ракия) първи ще се изнесат от тук, ако нещо се случи и то с хипертонична криза. Но на клавиатура са големи барети :)

75

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че кирпичините къщи се охлаждат до външната температура най-бавно - за 5 дни, а панелките за 20-40 часа. Под 8 градуса по целзий в дома се счита за животозастрашаваща температура. Студовете идват, правителства падат и те така.