114

Умничкото Лавровче

преди 1 година

Правилно провеждате учения с ИНДИЯ и КИТАЙ ! Да си харесат части от Русия, след като загубите войната. Без нито един изстрел ще не нанесат по терлици. НАУЧИ ли МАНДАРИН, КАНТОНЕЗЕ и ХИНДИ ? ХАЙДЕ ДЕ, КАКВО ЧАКАШ ?

113

Анонимен

преди 1 година

Европа била Украйна, смях в залата, хахахаааааа! Украйна е бандитстка джунгла.

112

Ддд

преди 1 година

Тоя нещо много почна да говори за Африка. Да не са решили да ходят да ги освобождават?

111

Handel

преди 1 година

"Общото събрание демонстрира, че Евросъюзът няма интерес от каквито и да било контакти с Москва" А защо трябва да има?

110

Анонимен

преди 1 година

Защо не публикувате цялата реч на Лавров, а само цитати на някакъв вестник.

109

Стоп

преди 1 година

Да си стоят там, да смучат борящник и самагон. Да славят бащицата и да продължават да ни мразят.

108

Анонимен

преди 1 година

руските фашаги се оплакват, че не ги обичат и не им дават каквото са си поискали...

107

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия се е запътила да става част от Китай. Щом им харесва...

106

Анонимен

преди 1 година

Завили на юг...тоест к.чки на Китай :) Голяма гордост

105

Отиде си

преди 1 година

Кремълското джудже ! Оземлиха го в реални граници: метър на два на два ! Ла Комедиа е Финита ! Има място и за останалите ! Под земята и под водата ! Там всички са равни и откриват истинската демокрация ! Най демократични са червеите, без предразсъдъци за националност и лични заблуди !

104

ОБРАТНО В РАШКА

преди 1 година

..."ЕС НЯМА ИНТЕРЕС ОТ КАКВИТО И ДА БИЛО КОНТАКТИ С МОСКВА"....НАЙ ПОСЛЕ ГО РАЗБРАХА, НЕКА РУСИЯ ИЗТЕГЛИ ОЛИГАРСИТЕ СИ ОТ ЛОШИЯТ ЗАПАД, И ВСИЧКИТЕ СИ ГРАЖДАНИ- ЗАЩО ЛИ, АМИ АКО РЕШАТ ЧЕ ЕС ЗАПЛАШВА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ТРЪГНАТ ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ КАКТО В МОМЕНТА ПРАВЯТ В УКРАЙНА ЗАЩИТАВАТ РУСНАЦИТЕ КАТО ГИ ИЗБИВАТ- РУСНАЦИТЕ В РАШКА- ДО ЕДИН.

103

5 пари не даваме

преди 1 година

за цирка на 2 октомври ! Доволни сме, че Джуджето ритна камбаната, нахрани червеите и това беше най полезното му дело през смехотворното му съществуване !

102

Анонимен

преди 1 година

РУСКА ВРАЖЕСКА ПРОПАГАНДА! ЗАТВАРЯНЕ НА САЙТА И НА СОБСТВЕНИКА!

101

Жужето

преди 1 година

РИТНА КАМБАНАТА !

100

Логичен край за

преди 1 година

Кремълския *** ! Оземлиха го в реални граници: метър на два на два ! Ла Комедиа е Финита ! Има място и за останалите ! Под земята и под водата ! Там всички са равни и откриват истинската демокрация ! Най демократични са червеите, без предразсъдъци за националност и лични заблуди !

99

Анонимен

преди 1 година

ГЛАСУВАШ ЗА ПУТИН- МОБИЛИЗИРАТ ТЕ НА ФРОНТА! ТА ГЛЕДАЙТЕ КАК ГЛАСУВАТЕ ДЕ...

98

Анонимен

преди 1 година

СКОРО ЩЕ ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ ООН! КАТО КНДР.

97

българин

преди 1 година

До: номер 96 "Вие българска медия ли сте? Ако да, защо материалите Ви са основно руска бойна пропаганда? Други, не руски, источници нямате ли?"Ами аз знам защо. Защото Кирчо не изгони достатъчно руски шпиони от България. Много повече трябваше!!!И (п)резидента, Гумен Гадев участва в целия тоя цирк с другарката Мутрафонова и (срам за) българската православна църква, които заедно са спретнали някакъв цирк, бурлеска ли, как да го нарека, на връх Шипка по случай войната между Русия и Турция!

96

Анонимен

преди 1 година

Какво ни интересува една гиобелсова пропаганда. Какво мислели в Кремъл за западния свят. Естественно че врагове са им всички. Това е нацизъм в чист ви. И колкото повее се отлага заклеймяването му, толкова повече се отлага краят му

95

анализатор

преди 1 година

До: номер 94 А ти явно не си даваш сметка, че няма такъв филм като "предупредителна атомна бомба".Путин може да е луд, но не вярвам да е толкова глупав. Ако изобщо Путин употреби атомно оръжие, това ще бъде самоубийство.А ако той лично иска да се самоубие, има далеч по-лесни начини, например с пистолет в главата...