91

ха ха

преди 1 година

Международната Асоциация на Комиците даде на Зеленски приза " Най-талантлив Комик на всички времена " .... и призоваха всички негови фенове по цял свят да изгледат талантливите му ранни изпълнения когато таланта му се е развивал и "обогатявал" ..... Докато в същото време Еврейското банково Сдружение обяви Зеленски за НАЙ-БОГАТИЯ УКРАИНЕЦ, надминал дори и осъдения за корупция и държавна измяна негов предшественик - Порошенко . ... Въобще Зеленски е човек с много таланти. Вундеркинд ....

90

до Българина

преди 1 година

Бате, аз ако бях украинец щях много да мразя Зеления.

89

НЕ е украинец

преди 1 година

Украинците да си го пратят в Израел там да се бори за ивицата Газа.

88

1

преди 1 година

До 102: Байдън не могат да го оглавят за най влиятелният Ирландец защото е Зионист. Това той сам го е казвал много пъти по различни интервюта. Нито е измислица нито е конспирация. През 80 в американския конгрес лично той казва "Не се срамувайте от милиарди те долари за Израел. Ние трябва да се гордеем". Това са неща в записани и документирани. И също, не трябва да си евреин и да си част от Зионистите. Както и не трябва да си Сицилианец и да си част от Коза Ностра.

87

Анонимен

преди 1 година

Хем актьор, хем евреин, хем приятел на Муриканците...определено не е случаен човек.

86

Българина

преди 1 година

пак еврейските манипулации, Байдън като е ирландец, защо не го обявят за най влиятелния ирландец?!?! укрите не им ли стана тъпо, че шефа на държавата им е евреин, който ги вкара във война?

85

До Васил

преди 1 година

Нима се хвалиш, че поддържаш безплатно кремълската хунта, която неколкократно последните месеци заплаши, че ще убие децата ти?

84

хахаха

преди 1 година

Да, носи маслено зелено заради оптиката. Във война е мишока и трябва да се облича подобаващо.

83

1

преди 1 година

До 90: Христос е бил един обикновен човек. Еврейски свещеник и лечител на слаби и болни. Никакъв господ не е. Ходенето по вода е било предизвикателство за еврейските свещеници да стъпят на камъни успоредно на реката боси и да я прекосят. Това е практически било невъзможно но Исус го е направил и хората са повярвали че той е чист и неумърсен от завист, злоба и алчност каквито са били тогавашните свещеници. Поради същата причина Исус го гони от храма и те му отмъщават.

82

Black Sabbath

преди 1 година

Гарван, гарвану око не вади, има една поговорка. Обаче, има и друга - ще дойде Видов ден. Евреите се смятат за висша раса, вярват, че Бог е само техен, приемат, че Тора-та е единствената Божия книга, и ненавиждат останлите хора. Точно поради тези неща, Бог ги наказва многократно в Стария завет. Наказани са и до днес, за алчността и арогантността си. Настават времената, когато Бог ще ги затрие окончателно. Нещо като Окончателният въпрос...

81

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер е бил евреин

80

как ли

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....А може и кат Мусолини: Обесен с главата надолу!!!

79

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Зеленски, с този зелено...кафяв потник изкара цялата война. От Еврейския...Съюз да съберат...пари,да му купят нофф.

78

1

преди 1 година

До 9: И как точно ще ги побърка русофилите пък тази новина? Всички комунистически лидери са евреи. Сталин е грузински евреин, както и Ленин по майчина линия и самият той го е споменава и после са Троцки и компания. Путин е евреин по майчина линия. Майка му се казва Шаломова. Евреите много отдавна управляват малоумнитр гои пич много отдавна. И затова Адолф си помисли че хората ще се събудят ама стан точно обратното. Сега ще ви разиграват с войни и идиотщини во веки.

77

Анонимен

преди 1 година

Мразя евреи те затриха Христа нашият бог

76

PG

преди 1 година

*** най долната твар

75

жалко

преди 1 година

че навремето Баче Хито не си свърши работата докрай...

74

Анти Тяло

преди 1 година

На Сор0с унуката!!!

73

Анонимен

преди 1 година

"С острото око на художник, който разбира значението на оптиката, Зеленски започва да носи изключително маслиненозелени тениски, пише авторът на Джерузалем пост"_________Спрях да чета тук. Гьобелс е като пионерче в сравнение с тези.

72

Ученика

преди 1 година

Аамо за несведующите - някой вярва ли, че след края на военните действия в Украйна ще има свободни и честни избори...или и това джуdже трябва да бъде премахнато силово!!!