62

БПФ

преди 4 месеца

75, то цялата им армия в Украйна е 150 000, бе - как има 200 000 само загинали? Такива като тебе Трябва най-малко да се обявят за недееспособни и да им се забрани да гласуват заради очевидното им малoyмство.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Важното, че в Русия хаосът става все по-голям, мизерията и гладът чукат на вратата. А в Украйна загиналите руски солдати гонят числото 200 хиляди... Безумието се увеличава.

60

анонимен

преди 4 месеца

днес.бг. качете видеото на което италианците свалят знамето на Европейския съюз и го мачкат с крака с викове

59

Анонимен

преди 4 месеца

Абе в Италия да не са закрили американското посолство че избират неудобни за фащ партии?

58

Сигурно

преди 4 месеца

Кремълското жуже е фалшифицирало изборите.

57

Анонимен

преди 4 месеца

След шведите миналата седмица, сега и италианците. Фон де не знам коя си стана нервна и забрави добрия тон. Пак повтарям. Не ме кефи завоя към нациомализма, но с американски проксита и войнствен неолиберализим Европа това я чака. Дано е фейк, че Фоксваген затваря всичките си заводи в Европа заради липса на газ. А след 2008, Руснаците отново бяха"принудени"да си приберат своето. Но защо ние да плащаме? Англия и САЩ да прибират потоците мигранти от Сев.Африка, Близкия Изток и Украйна.

56

До 72

преди 4 месеца

Нещо си се объркал, пич. Една от партиите в коалицията е на Берлускони, един от приятелите на Путин...

55

Анонимен

преди 4 месеца

Поредния тежък удар по Урсулата и либералната клика в ЕС. Очевидно дните на тази клика са преброени.

54

Десен сектор

преди 4 месеца

Следва Германия и Австрия.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Другата седмица и при нас победа на Възраждане!

52

Чичо Пенчо

преди 4 месеца

Прочистването на Европа от всякакви благородни либерални глупотевини ще продължи. Не разбрахте ли, че хората ги докарахте дотам да харесват Путин, само защото припознават в него човек, който ще измете статуквото.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Спечелилите партии са все партии спонсорирани от Кремъл.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Чичо Бонго Бонго ко ши прай ся?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Много е лесно да бъдат излекувани подобни начинания, но все още ЕС не го прави. Просто трябва да спре изцяло парите към съответната страна и да ги остави да се оправят сами. Май много година и всякакви мелонита, орбановци и други подобни ще бъдат обесени на червата си от тълпата.

48

Ssss

преди 4 месеца

Германците се смеят на италианците ,че нямали политическа култура? Още не са яли попарата на постукраинската зима и имаха късмета да имат на въра баба Меркел от старото ГДР. Сега като ги прекарат, пардон управляват няколко Урсули и Олафи следващите 10-15 г. ще видят кон боб яде ли! От друга страна май има ясна корелация между изборната активност и колко е закъсала системата в една страна. Ние вече гоним под 30%, но защото турците и *** все пак попълват населението.

47

Анонимен

преди 4 месеца

до 070 хахаха абсолютно вярно!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Италиянките по принцип са красиви.Нормално е и лидерката да изглежда добре визуално.Но не вярвам само заради външния вид да са гласували за нея по скоро Италия се събуди от сън.Италия иска с Русия а не със САЩ.Иска газ и отопление а не да мръзне зимата както искаше Марио Драги.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До 29 - Не, не каза кой! Рече само, че изборът в Италия трябва да е правилен, щото иначе......... (пак не каза кво!)

44

Анонимен

преди 4 месеца

Tpолове, поне да четяхте текста който коментирате: "Мелони например подкрепя твърдата линия срещу Русия и антируските санкции. Тя подкрепя и военната помощ за Украйна. Мелони не иска задълбочаване на връзките с Китай заради политиката му спрямо Тайван и Тибет"

43

анонимен

преди 4 месеца

това иска да покажече хората избират партии които следват ценностите на народа си а не да се подчиняват на крадливи и подкупни политици от други държави които ги ръководят в момента или две думи старата българска поговорка е всяка жаба да си квака от гьоля