67

Пенко Тираджията

преди 1 година

Станишев тия работи със мобилизациите и военните служби ги разбира повече от всеки друг.Може и да не е ходил войник,но е чел много книги за мобилизациите и войниклъкът.Като малък и той е имал оръжие във вид на играчки,но не са му харесвали изобщо.Намирал си е други игри.То от всяко дърво *** за каца не става.

66

Samo minavam

преди 1 година

Този ***, от къде изпълзя

65

пуйката

преди 1 година

Още един военен стратег.Очаквал бил настъплението на украинските сили да продължи докато обучат запасняците.Те явно ще пращат редовна,а тези ще ги заместят.И тези атаки обезкървяват украинската армия,защото руснаците просто бягат от първата на втората защитна линия,а артилерията им избива украинците между двете линии.С атаките войниците обаче гордеят,както и с понесените загуби при тях,така че имат боен дух,но с дух само не става,особено след като се увеличат тройно силите на руснаците там.

64

Жаба

преди 1 година

Станишев е украинец роден в Херсон и образовал се в Москва и е един първите бежанци дошли в България. Сега се подвизава в Европа. Ей това са европейците. Бяха ни натресли украинци да ни управляват с комплект с царя.

63

Handel

преди 1 година

"Мобилизацията води до ескалация на военния конфликт в Украйна" Ей, другаря станишев е направо гений! Да се стигне до гениалния извод че топлата вода не е студена.

62

Аааааа не

преди 1 година

Все съ каня да гласувам за БСП ама кат видя хамстера и съ отказвам!

61

Анонимен

преди 1 година

Мисля че ако Станишев беше направил сделката със САЩ Ф-16 вече шяха да кръжат над българското небе. Борисов ни предаде, това е истината. САЩ продават Ф-16 и то на нормални цени, при нас защо не се получи защо платихме двойни а нямаме Ф-16 ?!?!?!? Турция защо си купи Ф-16 ?!? Борисов защо бяга от дебат с Кирил Петков?!? Замислете се скъпи сънародници!! Станишев поне е мъж който си държи на думата, Борисов е най-обикновен дребен шaнaджия!!

60

ФЪД

преди 1 година

Украински евреин с претенции да продължи да паразитира с леви идеи.

59

Анонимен

преди 1 година

А пращането на оръжия и пари в конфликт до какво води бе капитане на очевидното???

58

Анонимен

преди 1 година

вие от ес искате тези воени действия да продъджат до последният укропец-борелл каза на русия ще се видим в бойното поле не помня точно бербок или лиз качи на танка се ежи на русия -колко сте миролюбиви колкото сащ-сатаната

57

Анонимен

преди 1 година

Учете се. Имате насреща един наистина преуспял чиновник, който никога не е работил нищо преди политиката, а и в момента не е ясно какво работи, но пък получава годишната ви заплата за седмица. Не знам защо го викат за интервю в България, след като той никога не е имал нищо общо с тази страна, освен знамето на баджа му в Европейския парламент.

56

Путин

преди 1 година

Дръжте го тоя и в Украйна да чете лекции в окопите ,да вдига бойния дух на армията!

55

Ха

преди 1 година

Я бегай бе съсел.Тоя от къде изпълзя?

54

Русия е в капан

преди 1 година

Русия е в капана на САЩ. Русия е слаба и губи със тази Стара техника и окрадена армия. Ще убият много хора тези американски *** най подготвената армия в света са САЩ за съжаление.

53

Русия ке падне

преди 1 година

Русия е слаба неподготвени войски слаба окрадена липсва опит Не добре въоръжени сили слабо платени. Стара техника само боядисване ще ги избият всички. Американски военни са най добрите в война със най доброто оборудване и управление най съвременните технологии. Тук също ще има война ние сме съюзници и партньори със НАТО и Европейския съюз. Ще видите

52

Ще има война в Европ

преди 1 година

САЩ са щастливи Европа е слаба Русия също слаба. Америка ще бъде силна. Може би война ще има и в България след като в Полша близо до Украйна има струпване на войските на НАТО готови да влезат да се бият с руснаците. В България в момента има около 5000 външни войски в американските бази. Ще има война След 2 месеца. Ще стане също както в Украйна. Русия ще бъде РАЗПАРЦЕЛИРАНА великите сили ще си я поделят. Никой вече не гледа на сериозно на Русия. Пияници кражби слаба армия слабо осигуряване нямат

51

Анонимен

преди 1 година

Станишев още ли си с руско гражданство

50

Бонго Бонго

преди 1 година

Станишев ти си украинец

49

Щирлиц

преди 1 година

Хамелеон,а такива има много по нашите земи,очекват да ги изберем за главни аййдуци с 4 годишен мандат.

48

Мунчо Прецедента

преди 1 година

Слушайте го, той ги разбира тия неща. Станишев завършва с отличие Московският държавен университет с дипломна работа "РОЛЯТА НА УНИФОРМАТА ЗА БОЙНИЯТ ДУХ НА ВОЕНОСЛУЖЕЩИТЕ В ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ"