7

Анонимен

преди 1 година

От цялата ситуация Американците са на печалба. Отслабват най-големият си военнен враг - Русия, отслабват най-големият си враг в технологично и интелектуално производство (ЕС). Големи концерни се изнасят от Германия посока САЩ. САЩ правят големи печалби за сметка на европейците на енергийния пазар. В крайна сметка ЕС и Русия трябва да страдат ,за да могат американците да са добре.

6

Анонимен

преди 1 година

Все "експерти" от провалени правителства, с нищо незапомнени, но важното е да плюят срещу Путин и Русия.. В такива случаи се сещам за поговорката "пуделите си джавкат, а кервана си върви" ...

5

Анонимен

преди 1 година

Не беше ли тоя военен министър преди години, когато военните изкопаха дупката в Царичина?

4

Анонимен

преди 1 година

"Да се спре разширяването на НАТО на изток, Русия да се изтегли от окупираните територии от Украйна- Украйна да изпълни задълженията си по Минските споразумения" - руснаците това го повтаряха с години и никой не им обърна внимание. Както е казал народът "късно е либе за китка".

3

Сандо

преди 1 година

Войната не е никак студена!

2

Анонимен

преди 1 година

Празен човек, с празен коментар. В студената война, имаше баланс и осъзнаване на реалноста, от поколение политици, пряко участвали в ВСВ.Сега ще има пердах, до ново установяване на приемлив баланс.

1

пришълеца

преди 1 година

Огненооките са студени:)))