67

пуйката

преди 1 година

Империя да смени кон за кокошка иска този анализатор.Как го вижда Русия да се изтегли от територии,за които Путин в петък се готви да подпише указ,че са вече част от Русия? "Минските споразумения" да получили в замяна?Давайте по-често анализатори,които вещаят краха на Русия или поне на Путин,че се разколебавам в правото като не чета такива.

66

Путин поиска

преди 1 година

Източна Европа обратно в диктаторската си империя. Два пъти погази Будапещенския меморандум от 1994г. През 2014г. и през 2022г. Украйна на добра воля си предаде атомното оръжие на Русия, надявайки се да спазят договора. Русия заплаши Украйна и Запада с атомно оръжие. Практически Русия започна война срещу Запада. Ако украинците не У.М.И.Р.А.Т по фронтовете. ВИЕ ще сте на тяхно място, а близките Ви ще са затрупани под руините от ракетите. МИСЛЕТЕ !!!

65

Мърдам и влиза

преди 1 година

Кой е загубил чувството си за реалност Путин или Запада?За да не започне война още през 2014 г. имаше Мински споразумения,които Украйна,подкрепена от Запада отказа да изпълни!При ясното съзнание и обещание на Путин,че неизпълнението ще доведе до война!Сега някои ще се сетят,че ги устройват Минските договорки,ама е късно!Другата седмица още 4 украински области завинаги влизат в състава на Русия,..заради войствения Зеленски - най-добрият приятел на Русия!

64

Търпелив

преди 1 година

Луджев и ти си добре-войната ако не си разбрал е гореща - не е студена

63

Да ама не

преди 1 година

Връщат се ама ги няма съюзниците. Дори хард *** привържаници на Русия не разбират чии го дири Путин в Украйна.

62

Анонимен

преди 1 година

Путин иска просперитет за свойта си държава, ред в свойта си кочинка/държава.... А англоговорящите налагат некакъв ред в нашата страна, теглят пари от нас за техен просперитет! Ай, басста, значи!

61

Анонимен

преди 1 година

Лъжев да не напича положението излишно!

60

анализатор

преди 1 година

Снощи гледах Николай Колев-Босия по БНТ-2. Той каза, че СДС, барабар с другаря Луджев и компания, е създадено от ДС. Босия не е кой да е. Стар, известен дисидент, за който се говореше още по радио "Свободна Европа", е бил поканен от Тодор Живков в кабинета. Там му е показал писмо от 1983 г., в което ДС указва да се възстановят буржоазните партии, но под техен контрол! Целта е да построят модел на капитализма, но в най-ужасния му вид, та хората да поискат комунизма да се върне обратно!!!

59

Някой

преди 1 година

Тоя пък откъде изпълзя? Спомням си, че преди време му викаха "Министъра на отбраната- Митко Дамаджаната".

58

Бай Дрън

преди 1 година

Ако Путин се е самозабравил, Запада дваж. Ако Путин наистина е лудд,Запада доказа, че са пак дваж по-лудди. иначе за останалото Луджев е прав, може би само за частта, че Крим отдавна си е руски, украински елементи там няма и ако се върне на Украйна, ще е една гореща точка за самата Украйна. А това с автономиите го знаем. Пресен пример-Косово.

57

Handel

преди 1 година

Изпълзяха от дупките си разни допотопни влечуги с надеждата да вдигнат достатъчно врява за да ги забележи някой.

56

Анонимен

преди 1 година

Студената война никога не е приключвала, това беше номер на запада да превземе нови територии.

55

Анонимен

преди 1 година

Путин от 2008г. започна безаналоговата си подготовка за нападение, ама НАТО било виновно.

54

МНЕНИЕ

преди 1 година

Димитър Луджев е човека който каза Лозунга - Които не скача е Червен - след това ни обра Спестяванията - на Поколения Българи . След Фалита на Банките , Луджев каза - По времето на СОЦА нямаше Банани . Та в тази връзка - Луджев е за Белене .

53

Realist

преди 1 година

Какъв Путин,каква Русия го тресе Луджев. Американците,ако си бяха седяли на д-ъто и не провокираха,подкупиха,назначиха,въоръжиха и каквото се сетите там,Крим щеше да си е украйнски и нямаше да се стигне до тук,но явно това е търсено и то дълги години,но понякога сметките излизат криви. Наистина решението е на масата за преговори ,по-добре лоши преговори,защото добра война няма. Америка да си иде зад океана и да остави Европа сама да си решава проблемите и проблеми няма да има.

52

Власов

преди 1 година

То катастрофи има откакто е създаден автомобила както и алкохол е имало и наркотици и тн.

51

Щирлиц

преди 1 година

Щом другарят Луджев го казва,трябва да му повярваме,мда.

50

Анонимен

преди 1 година

Войни е имало и ще има. Мир идва след война. Ние се изтрепахме по пътищата и без война. А, оръжието е алкохол, наркотици и без отговорност и слабо управление. Нехайно управление.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - Русия не е = на СССР т.ч. това което си написал няма смисъл .Териториите на СССР НЕ принадлежат на Русия. Имаше референдуми и страните които искаха получиха независимост (в това число и Украйна) а който успя да се присъедини към НАТО освен независимост получи и сигурност от агресора .

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 . Значи Русия напада суверенна държава , но НАТО са подпалили войната? Русия купува дронове от Иран и боеприпаси от КНДР, мести С-300 от ПВО-то на Ст Петербург към Украйна ,но НАТО нямало ресурс да продължи да воюва ? Даваш ли си сметка че БВП на Русия е колкото на щата Тексас - имаш ле представа какво е това спрямо цялото НАТО ? Докато такива съветски кратуни живеят в България трудно ще отлепим от дъното на ЕС но и тук е по добре от Русия.