10

позор!

преди 1 година

Този пишман "синдикалист" и герберастки лакей, при това много скъпо платен, що ли не затвори мръсната си уста и не престане да ръси глупости и банкянски опорки?! Така де, нали жена му е назначена от сикаджийската мутра на много сладка държавна служба?! Какво повече иска? Ай сиктир бе, "синдикалиста", ай сиктир!

9

Урода Убива

преди 1 година

Борисов Екзекутира Българи в Целият Европейски Съюз чрез МВР

8

Анонимен

преди 1 година

Политиците в България са бездарни. Комунистите са убили елитът и сега елит няма. Никой и не възпитава елит... Комунистите държат всичко в ръцете си... Няма лустрация, няма декомунизация, няма пребити комунисти ("Тази власт с кръв сме я взели с кръв ще я дадем")... Работата в България отива към кръвопролитие... На доста хора им писна всичко...

7

Евроатлантик

преди 1 година

С минимална заплата в България се живее прекрасно,това ви го казват 240 любими депутати.

6

Анонимен

преди 1 година

Искам 3000 лв заплата, ама да не е нещо тежко, да си цъкам на телефона и да не е с отговорности.

5

SS

преди 1 година

Съмнявам се ,че ще чуят хората ! В момента в който приключат изборите между избраните и избирателя пада желязна завеса ! И всички обещания се забравят !

4

Анонимен

преди 1 година

Модела е сбъркан, но това се дължи на липсата на суверенност в държавата. Политическата ни класа, не слуша волята на народа, а играе с външни на интересите на населението сили, за да осъществява своята власт. За това власта е достъп до фин. благосъстоятелност и задържане във господстваща властова позиция.Това може да се промени, само с израстване и скъсване на връзката пари=власт.Бизнеса трябва да се подчини на държавата, и това ще се случи. Въпрос на време е, но гарантирано е неизбежно.

3

toti

преди 1 година

А от каде и кой ги издържа тия бе алоо..сами ли се финансират или крадат /законо/от вашите пари !!!То и баба иска да е млада и дедо да го вдига,но няма ако спиш някой да ти плаща!!!

2

Вин

преди 1 година

Един от дежурните калмуци, обясняващ какво трябва да ...! Мухъл комунделски, пАри нЕма - действай!

1

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Колкото глухия Цар чуе толкоз ще чуят и политиците!