250

Morski

преди 1 година

"Путин е подписал днес и закон, който улеснява получаването на руско гражданство от чужденци, които се записват в армията за поне една година" НАПРЕД ДРУГАРЕ РОБОФИЛИ!НАСТЪПИ МЕЧТАНИЯТ ОТ ВАС ЧАС! НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЗАВЕТНОТО РУСКО ГРАЖДАНСТВО .... ПОСМЪРТНО!

249

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията е признание за поражението на руския башибозук в Украйна и отчаян акт на пcиxoпата в Кремъл да спаси реномето на РФ и жалкия си животец. Историята достатъчно красноречиво показва, каква е съдбата на всички агресори и диктатори. Единствено смъртта на кремълската xлeбapка може да спре войната и да даде шанс на Русия за едно ново начало.

248

Анонимен

преди 1 година

Всичко приключва за фашистка Русия и кремълския пcиxoпат още тази година с мъчителна агония и брутална смърт. Изв'ергът на снимката погуби над 100 хиляди човека и от двете заради егото си на мегаломан. Всичките му "аргументи" са без никакво покритие на фона на последствията от войната............ хиляди жертви и разрушения на градове и села в Украйна.

247

пуйката

преди 1 година

А някакви новини от Украйна как се възприема забраната и на учащи от 14 септември да напускат страната?

246

Нострадамус

преди 1 година

Антихриста Путин

245

умник

преди 1 година

Еееей, знаете ли хора! Чак сега разбрах какво значи буквата "Z"! Армия от ZOMBI!!!

244

Мани че е диктатор

преди 1 година

Ами е и изперкал ! Кой ще доказва кой как се е предал ,те да започнат да се предават пък той да плаши света със атом !!!!

243

Алекс

преди 1 година

Изперкалия Жужак упорито си търси куршума.Ще го намери.

242

Анонимен

преди 1 година

Путин си разкри картите докрай - абсолютен сатрап!Ако не беше тази война, милиони щяха още да го идеализират като някакъв политически исполин. А той си е един болен маниак с власт.

241

whatever

преди 1 година

И така, путинофили - още ли Путин ви е великият ръководител, а? Законче след законче, както му кефне - за това, за онова... Айде марш там да се биете за него и дай боже и да умрете за него... като герои де!

240

Реалист

преди 1 година

До Анонимен Бихте ли написали ,колко боеспособни мъже избягаха от Украйна ? 5 ли бяха ,6 или 7 милиона ли ?

239

Мария

преди 1 година

Никой диктатор не е завършил добре и Путин няма да е изключение.Това са хора с дълбоко разстроени мозъчни и психични функции.

238

Анонимен

преди 1 година

До Империя на злото А в Империята на Сатаната ,кой решава ? Май Синедриона ?

237

Истукан

преди 1 година

Военен съд за този император и бесило. От друго не разбира. Опитаха се с добро, ама от добро не разбира.

236

Маг Минчо

преди 1 година

Ама Путин излезе голям законотворец. Всеки ден разписва по един. И всичките все с едни изисквания - 3 г.затвор,5 г.затвор,10 г.затвор? Разкош.. Ей на това му викам съдебна реформа!

235

Хе хе

преди 1 година

До Анонимен А в Украйна ,цветя и рози при отказ от участие в боини дествия ,така ли ?

234

Анонимен

преди 1 година

Голям любител на художествената гимнастика излезе Путин покрай Кабаева. Затяга обръча,после ще затегне лентата и накрая ще свърши с бухалките!

233

Анонимен

преди 1 година

Путин в окопа.

232

Българин!

преди 1 година

Като е толкова "велик" що не МОБИЛИЗИРА ПЪРВО СЕБЕ СИ И НЕ ПОВЕДЕ АРМИЯТА?!? Александър Велики, Цезар, Карл Велики, Аспарух, Крум, Симеон Велики и още хиляди други са го правили! Точно затова ТЕ СА НАИСТИНА ВЕЛИКИ, А НЕ КАТО ТОЯ САМО НА ХАРТИЯ!

231

Анонимен

преди 1 година

Украйна разби професионалната армия на Русия, сега е ред на наборната.