11

Калоян

преди 1 година

Мобилизираха ли ви ***?!Ч?! Мобилизираха ли ви ***?!?! Мобилизираха ли ви ***!?!? Мобилизираха ли ви ***?!?!!? Мобилизираха ли ви ***??

10

Анонимен

преди 1 година

Еха, цели два рашистанеца пишат тук. А преди по 10-15 бълваха коментари и гласувания.

9

Българин

преди 1 година

Пропагандата по нашите медии е в невиждан възход. Толкова безсмислици за толкова кратко време никога не съм виждал. И то все едностранчиви. Нали иначе няма да си получат грантовете от НПО-тата и съответно заплатите.

8

Анонимен

преди 1 година

Рашистанските троляци вече нямат какво да пишат... Все някакви откъслечни и нелогични изригвания тип "кой го е писал това" или "не е вярно", или "а колко е лошо пък на запад" и подобни глупости. Вече е жалко да си руснак, заради това, че си роб и страхливец да се изправиш пред едно джудже, но троляците в коментарите са двойно по-жалки, защото вече и пари не получават...

7

Анонимен

преди 1 година

Честно, избихте рибата в Световния океан, вече!

6

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани българския език и затвори българските училища в окупираното Запорожие!Но за безродните поклонници на Путин това не е проблем.КОСТАДИН КОСТАДИНОВ КАКВО ИЗПИЩЯ ПО ВЪПРОСА?

5

Анонимен

преди 1 година

Една и съща мисирка пише поредната безсмислена статия.

4

r3v0lv3r

преди 1 година

Законите кога са пречили на руснаците ? Ясно, е че ще почне иземване на цивилна техника за армията, въпросът не е дали, а кога.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако не знаете (че тука бая шоршоишки жееднарчета има) в България 4х4 автомиблите също до скоро се водеха на отчет към военните и можеха да бъдят "мобилизирани". А в "демократичните" държави военните директно имат право да конфискуват каквото си харесат в името на военното дело.

2

Анонимен

преди 1 година

Всички мобилизирани са като зомбирани. Май само заплатата от 3 хил.долара е в главите им.Сигурно е страшна криза в регионите,щом си залагат живота с такава лекота.

1

Космонавт

преди 1 година

Спалните помещения на запасняците са на открито в гората, защо да не ги пратят с жигулита срещу танковете. Руснаците не могат да учудят никой.