51

Анонимен

преди 1 година

*** *** *** зверски *** руснак

50

факт

преди 1 година

и тука е така!

49

Това е

преди 1 година

Поредната глупост

48

Анонимен

преди 1 година

Добре, за руската мобилизация научихме всичко. Кажете сега как е в Украйна. Нали те трябва да победят, нали САЩ, ЕС, НАТО

47

Факт

преди 1 година

Всичко което се побликува по сайтове и тв.от мисирките е лъжа и глупости.

46

Анонимен

преди 1 година

Русия, след като спря да плаща "дан на Ордата" с природните си ресурси, ще процъфти само след 10 години. ЕС бързо ще обеднява, ще губи част от индустрията си, вътрешна стабилност с възможност редица страни да напуснат Европейския съюз, както и глобални политически амбиции. Защото всичко това се подхранваше от евтините руски енергийни ресурси.

45

Тодор Живков

преди 1 година

Вкусни ли са бананите?

44

нищо ново

преди 1 година

Фашистите и царистите прибираха коне *** и каруците за да влачат оръдията и картечниците.

43

Дари

преди 1 година

Така си е в соца !Никаква собственост не ти принадлежи ,и всичко ще ти вземат само да им е нужно на големите други!

42

6 месаца

преди 1 година

бяха напълно достатъчни. Путин им даде всички възможни шансове. Но Киев не се възползва.

41

Контранастъпатор

преди 1 година

Здравейте контранастъпатори, искам да направя едно контранастъпателно предложение - Контранастъпателно предложение: предлагам украинската армия да контранастъпи и да победи Русия.

40

Българско месо

преди 1 година

Украинското месо вече свършва. Но САЩ имат българско месо.

39

новата фаза

преди 1 година

Украинската армия ще бъде напълно унищожена. Русия повече няма да воюва само с едната ръка. Комуникационната, енергийната и информационната инфраструктура на Украйна ще бъдат унищожени. Украйна енергийно е изцяло зависима от Русия, и ще бъде върната в каменната ера. Намек за това беше унищожаването на електроцентралите с високоточни ракети.

38

Анонимен

преди 1 година

Войната преминава от щадяща фаза в наказателна фаза.

37

Радослав

преди 1 година

В комунистическите страни само партийните величия имат частна собственост, всичко останало е общо което ти си купил, не за да е твое, а за да има партията при нужда.Не москвичите, а скоро и *** им ще мобилизират! Всеки мобилизиран ще трябва да си носи храна за 1 седмица (горе долу колкото се очаква да оцелее), 2 чифта дрехи ( може и с 1 ако нямате повече),1 чифт обувки и 3 бутилки водка. Каквото е останало от имуществото ви след смъртта ви ще бъде разпределено между останалите мобилизирани

36

Анонимен

преди 1 година

Русия увеличава територията си с колкото две Българии.

35

Анонимен

преди 1 година

От първи октомври, след присъдиняването на четирите области ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие Русия постави база за нови вид военни действия. Много повече военна сила, много повече техника, много повече електроника. Сега всички гадаят - какво ще направи Русия. Дали ще отиде на Харков, дали ще отиде на Приднестровието, и са уверени, че ще отиде, но не могат нищо да направят.

34

Анонимен

преди 1 година

Един долу пише как излизането от ЕС било проруски акт!!!!! По тая логика англичаните трЕбе да са най-големите русофили в Европа!!!! Тук глупаккко не става въпрос за русия , а за национални интереси от които за съжаление нито един бг депутат не се интересува. Давай да накланяме главица, да слушаме прилежно ЕС и сащ, да пълним банковите сметки, а народа кучета го яли.

33

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами лъсна цялата уникалност и безаналоговост на "непобедимата путинова армия", след като остави танковете си като ръждив скрап по пътищата на Украйна, а украинците приземиха и придъниха голяма част от самолетите и корабите и, сега за нуждите на путиновата война ща бъдат мобилизирани и ЗАЗ-ките, жигулките и москветата на подопечните верноподаници...вероятно разрастването на войната от страна раша ще мобилизира и кремъклийките от рускотурската война като част от неустоимата мощ на блатная ... !!!

32

Анонимен

преди 1 година

До rusnak. Бегай в Америка където ти плащат. Те всъщност руснаците тебе ще те ошамарят.