162

Анонимен

преди 1 година

Кой Порно Партия,кой Граби/Герби/ Партия..Но по-добре да има промяна,отколкото застой.Вредно е за преяждащите.

161

Анонимен

преди 1 година

173 Рашков винопиецо, ти ли си? "Няма да стане вашата!". Така крещене червеният репресивен копой Рашков на Евгени Михайлов, когото разпитваше 12 часа по случая с "касетата "Да дойдат танковете" и когото Киро просто и Кокорчо-спеца по фалитите искаха да назначава за шеф на КПКОМП. Никога повече ПП/БСП ДБ.

160

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не бива да разговарят с лъжеца Киро просто, чиято ПорноПартия едва ли, ще събере 10%.

159

кис кис

преди 1 година

Ох,как се облизвааа...

158

Анонимен

преди 1 година

Никакви разговори с Кирил просто, който непрекъснато обявяваше, че няма да разговаря с Борисов, когото пращаше в пенсия и в затвора. Когато арестува незаконно. Когото бе наредил да изведат с белезници и чувал на главата, и когото задържа за 24 часа без никакво основание. Тук претъпникът е Кирил Петков, който наруши конституцията при назначението си за министър, като излъга за гражданството си и непрекъснато лъже българските граждани.

157

Аноним

преди 1 година

158 А ТИ КОЙ СИ КАКЪВ СИ ЧЕ ЩЕ ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И ЩЕ ИСКАШ ДРУГИ ДА НЯМА А ТОЗИ Е УЧИЛ КОЙТО КОМЕНТИРАШ ОБРАЗОВАН Е РАБОТИ ТИ ЯВНО СИ БЕЗДЕЛНИК БЕЗРАБОТЕН ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ЕДНА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА ПОЗОР СТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ МЪРЗЕЛИВЦИ С ГЛУПОСТИ ПРОСТОТИИ ПИШЕЩИ ПО САЙТОВЕТЕ

156

Народна тесла

преди 1 година

Хайде сега, Стойчо бил виновен, че казва истината, че ПП ще загуби драматично изборите. Едва ли ще минат 10%! Напълно отсъстват в провинцият - няма кой да им посрещне рекламния автобус при обиколките! Добре, че си возят и пълнежа за снимките!

155

ББ

преди 1 година

доц."платиха ми дипломата и службата от дпс-гроб" от години го лансират да манипулира хората...тук няма дела както е казано в Библията...тук директно ви нарежда со.ола за гроб..от 30 г. ви ограбват,Свободни хора сте все още...имате избор...обличате рубашки и пеевски/доган е мъртав,да гори в Ада/-борисов ви ограбват и рушат България още 10 г.,децата ви ще ги накажат,но никога няма да ви простят,че сте ги предали отново!!!ще ви презират!Бог да пази България от..руски е.ич.ре като пеевски.борисов

154

whatever

преди 1 година

Пич, казваш, че Възраждане само е консолидирала гласовете от другите малки партийки. А Ковид, маски, мерки, Витанов, Гломб, затваряне, ограничаване, ваксинация нещо да ти говорят?

153

Анонимен

преди 1 година

Тоя, гербаджийски лакей, който показа среден пръст на протестиращи, още ли е преподавател.Такава погнуса предизвиква у много българи, че вече е време, тази отврат да не се показва по медиите.Така повече вреди на гербавите, отколкото да ръси глупости по медиите.

152

До всички

преди 1 година

Вижте му бографията на този юнак герберски: докато е още недипломиран студент е вече зам. председател в министерствоИмал интерс към Противодействие на организираната престъпност2001-2005: СУ Св.Кл.Охридски, специалност Политология , бакалавър2004-2005: Министерство на образованието и науката КРКЕСОС, заместникпредседателphls.uni-sofia.bg/article/2085#tab2086Мили Боже, защо?

151

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

И този ли е доцент? Браво, с лиZане на Бойковите шикалки бързо са издигна...

150

Иванов

преди 1 година

Защо на гербеурунгелите са ви такива противни физиономиите.

149

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ няма да управлява. Достатъчни им бяха 12 години. Сега ще постоят 12 г. в опозиция.

148

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Къв политолог е този , който показваше среден пръст на протестиращите срещу Тиквича и каква медия е тази , която го изтипоса на страницата си - все въпроси с понижена трудност

147

Чукмеджето

преди 1 година

Тоя пак са *** на метеното като великия си вожд и пръв ръководител.

146

Анонимен

преди 1 година

Никога Герб! Гласувате за Герб - получавате ДПС и психото копейкин, евентуално и холограмата от7/8.

145

До 141 Емо

преди 1 година

И какво? Аз от този президент освен коремни преси на показ и вдигнат юмрук на протеста, на който лично присъствах - друго не видях. Нашите ДАНС са такава смешка, че и децата им се чудят.Чужди служби - кои по-точно? А питаш се ли защо чужди служби трябва да вършат работата на нашия ДАНС? Ами то е ясно защо и децата се чудят. Лошото е, че децата бягат далеч и не помислят за връщане.

144

Краси

преди 1 година

***-умрете!

143

Краси

преди 1 година

Стойчев е гол ***!