182

Иван

преди 1 година

Просто момче, ама герберче. Ще го гледаме по телевизора , ще му слушаме простотиите

181

стойчев е глупав

преди 1 година

Има беден речник, затруднява се със сложните съставни изречения, има проблеми с прсти логически конструкции като дедукция и индукция. Няма смисъл да се слуша какви ги дрънка.

180

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Доц.Стойчев :"Най-важно е работещото мнозинство в парламента". - Хм ,не , другарю Стойчев , Най-важно е промивачката на мозъци да продължи - явно мислите ,че сме късопаметни и не знаем , че има още чекмеджета за пълнене ...

179

dnesbg

преди 1 година

до 204 комунист малко си а ;) не е срамно,всеки греши!

178

dnesbg

преди 1 година

и накрая ПП с 2% отгоре,хайде на бас! :)

177

Анонимен

преди 1 година

Тоя е доцент, колкото Симона Радева е полицай. По Бойково време така беше - плащаш си и ставаш какъвто си искаш.

176

Разруха

преди 1 година

Крадците се завръщат да оглозгат страната след Промяната.Какъв кошмар за народа.Промяната съсипаха всичко и оставиха разрухата за чистачите от ГЕРБ.Както направиха със заводите демократите.Спряха производства, приватизираха заводите и след това чорбаджиите продадоха всичко за скрап на една общност.33 години схемата не се промени.

175

българин

преди 1 година

Докато шлаката на обществото и нейния концентрат-ГРОБ,не бъде разпердушинина,няма оправия.Багдатския крадец от Банкя първо в затвора,сваляне на Гешев и предаването му на съд,арестуване герберастки активисти и техни фирмаджии,чрез които крадоха,и тогава ще отдъхнем.

174

Голям смях

преди 1 година

Да ама гласовете от чужбина не ги броиш, нали? А там са над милион млади и успешни българи! Да там ще са и гласовете от Турция, ама те ще се делят 50:50 между Бойко и ДПС-то, щото така са се разбрали с президента Радев и Ердоган. Останалите къде ще са? За Продължаваме промяната и ДБ! Ало, манипулаторите - посмалете малко, сметките ще ви излязат криви - както винаги досега!

173

Анонимен

преди 1 година

Стойчев, по колко ти плащат от ГЕРБ, за да коментираш Лъжите на Медиана, да правиш Пропаганда и Внушения??Кога всъщност, ще те Освободят от СУ??

172

toti

преди 1 година

Стойчев,Стойчев...от много напъване ти окапа косата ,а с гола глава СИ И ГОЛА ВОДА !!!Един дълъг,голаглав го доказа ,но ти си млад,време е да втасаш !!!

171

путин

преди 1 година

каква е тая държава, в която можеш да станеш доцент въз основа на анализ на проституцията в българия? това амбициозно селско парче би могло да се включи към тези чийто ценови политики разглежда в труда си, вместо да се пъне и да се прави на нещо което никога не би могъл да бъде, а именно учЕн

170

Анонимен

преди 1 година

186 "Възраждане" няма да получи гласове защото защитава руската агресия в Украйна. Поради тази причина, България няма да получи нито цент от Брюксел, ако "Възраждане" са във властта.

169

Анонимен

преди 1 година

"-Няяяма да стане вашатаааа!". Така крещене червеният репресивен копой Рашков на Евгени Михайлов, когото разпитваше 12 часа по случая с "касетата "Да дойдат танковете началото на прехода и когото Киро просто и Кокорчо-спеца по фалитите искаха да назначава за шеф на КПКОМПИ. Никога повече ПП/БСП ДБ.

168

Анонимен

преди 1 година

Махнете я тая статия вече. Този е адски грозник. 2 дена го държите най-отгоре!!!!

167

гвупости

преди 1 година

До само ПЪЛЕН БОЙКОТ!!! - какъв бойкот? като не гласуваш, плравиш услуга на Боко Тиквата и на Доган

166

От Вселената

преди 1 година

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

165

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е първа сила, пич!

164

Анонимен

преди 1 година

Никакви разговори с инквизитора на Борисов Киро просто. Който тръбеше непрекъснато, че нямало да разговаря с Борисов, че ще го пенсионира и вкара в затвора. Никакви разговори с лъжеца Петков, който излъга за гражданството си и наруши конституцията и който лъже непрекъснато всички. Който се забавлява с любовницата си с нашите пари. Който подписа неизгодни и ненужни за България договори с посредници за руски газ и с консултантски фирми в Харвард.

163

Искам коалиция

преди 1 година

Партиите трябва да разбелат, че ни омръзна от избори и да хванат да се разберат. До преди няколко дни мислих, че може да гласувам за Възраждане, но някякъв от техните заяве, че с никой няма да правят коалиция и отиваме пак на избори. Е писна ми. А машините доведоха ли до спиране на купения вот? Дадоха се милиони за машини и продължават да се дават за разкарването им по света.