10

крал Чарлз III

преди 1 година

Ще направя къщата на камиларник!

9

Анонимен

преди 1 година

Колко време след смъртта душата и ще се срещне с тази на принцеса Даяна?

8

стига бе

преди 1 година

е колко време ше пишете за починалата кралица и всичко свързано с нея ? я ни информирайте за дневното меню на кучетата и кончето и .

7

до 5

преди 1 година

Никва англо-сакска не е. Чиста юдео-хазарска кръв. 2-3 хазарски рода през последните 200-300 години, чрез сватби, спогодби, узурпация и сродяване са превзели кралските родове в Европа отвътре. И нашия мадридски тарикат е рода с Баба Яга. Същата хазаро-унгарска кръвна линия Кохари. Ще има тепърва да гледаме войни, пандемии и всякакви циркове. Векове кръвосмешение и резултата е генни дефекти в мозъка. Те това са тия със "синята" кръв.

6

В къщата има ли

преди 1 година

ГАЗ?? Или са го спряли евроатлантиците?

5

Анонимен

преди 1 година

Пълен противовез на Путин. Кралицата я изкараха ангелица. Нали е наглосакса. А то между другото руското кралско семейство и е рода.

4

Трябва

преди 1 година

Да си тотален роб, за са се кланяш на простосмъетен индивид.

3

БОГ ДА ПРОСТИ

преди 1 година

Бог да прости кралицата, но малко в повече ми дойде това събитие. Нашият Спасител Исус Христос беше разпънат и възкръсна на третия ден. Празнуваме Великден в един ден в светския живот, не говоря за църковното празнуване. Смъртта на тази кралица започва да изглежда по-важна за смъртните от Рождеството и Възкресението на нашия Бог. Издигането на кумири е грях!

2

Анонимен

преди 1 година

Принц Джордж как гледа прабаба си.....:)))Голям сладур!

1

Анонимен

преди 1 година

Великата Елизабет Втора! Последният монарх си отиде! Светла да й е паметта!