204

Анонимен

преди 1 година

Цялата армия на Украйна не може да избие толкова много руски солдати, колкото е избила водката.

203

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера за две седмици какво обучение ще им дадат на тези, които от години не са служили? Тук говорим за физическа форма, боравене с оръжие, тактически упражнения, създаване на боен дух.

202

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо въобще отиват ? Докато назначат съдебно дело за отказ ще минат месеци, за това време Русия или ще победи, или ще се изтегли. Като дойде датата ще са се събрали десетки хиляди като теб, какво ще ги хвърлят всички в затвора ? Глупости, ще те държат в ареста някой друг месец преди да дойде амнистията. После си се връщаш в живота с налични четири крайника. Пей сърце.

201

Анонимен

преди 1 година

Журналюгите! С "призовка" викат в съда. В армията викат с "повиквателна". За разнообразие, викам да научите малко български ли, какво ли?

200

Анонимен

преди 1 година

Според мен не са останли и половината от 200 000 армия която отиде в Украйна. Като ги виждам как пият, те са се самоизбили още преди контраофанзивата. Крайно наложително е било да има мобилизация и да пристигнат подкрепления, иначе не могат да удържат фронта.

199

Анонимен

преди 1 година

Анонимните хакнаха базата данни и изнесоха имената на първите 305 хиляди резервисти. Очаква се общо три такива вълни от по 300 хиляди.

198

Бай Тодор

преди 1 година

Имаше един лаф , че по -опасно от русият танк е пияният му екипаж.

197

Анонимен

преди 1 година

До До 182Защо? Командния самолетоносач Принц Чарлз да не би да успя да стигне до военните учения на НАТО, за където се бе запътил? И то без никой да го е атакувал! Два пъти ракетата на НАСА не може да отлепи от земята. Аржентинците какво им направиха на англичаните през Фолкленската криза? Русия не се бие само с Украйна, а с цялото НАТО. Американците си зарязаха хамъри, блек хоук и оборудване за нощно виждане и се изнесоха като посрани от Афганистан.

196

Пикая на Русия

преди 1 година

Всичките дето ми веят руски знамена на трети март на Шипка - марш в Русия Чакат ви

195

Пушечно Месо®

преди 1 година

Тия наистина приличат на оркки остай майтапа.

194

Пикая на Русия

преди 1 година

Не виждам коментари от местни русуфили

193

украинец

преди 1 година

До Русофил Не 1 милион, 20 милиона му трябват на Путин при толкова много алкохолици. -------- стига бе, къде ше ги ровим толкоз много?

192

Unknown

преди 1 година

Няма нищо по лошо от войната.... Молете се да не идва до вратата ви ..

191

Таварищ Путин

преди 1 година

Тука имаме русуфили - Вземай ги всичките

190

Анонимен

преди 1 година

До Русофил - ооо, може да си сигурен че е пълна мобилизация, но ги викат на вълнички. Цифрата е пропаганда пред камерите. В момента грабят от селските републики на майната си, гражданчетата в Санкта и Масква, само няколко колкото да наплашат кокошарника. Там всеки протестиращ автоматично получава златен билет за фронта и ще видиш как другата седмица все едно нищо не е било и даже ще се радвам безкрайно много ако греша. Но руските проблеми са руски. Сори, но не сме 50те, този кораб отплава.

189

Анонимен

преди 1 година

тор

188

Анонимен

преди 1 година

Алоу, русоробите, това ли са ви братята бе?

187

Анонимен

преди 1 година

Момчета вместо да ходите по нивите да се биете с братя ... вземете оръжията и вашия враг е в Кремъл. Стига спахте 100г :)) Създавате само проблеми на целия свят 100г... вече сме уморени от вас. Наистина.

186

Анонимен

преди 1 година

До UnknownКой не искал война? Я пак? Сирия, Ирак, Либия, Сомалия, Афганистан и т.н. Кой харчи като луд трильони долари за въоражаване и военни операции на хиляди мили от границата си, дето няма компактно американско население, но има находища на петрол?

185

300 хиляди

преди 1 година

рускини се надяват за хладилник, или пералня?