264

Българин от Ирландия

преди 1 година

А България как е бе журналисти - мизерни заплати ,разбити пътища ,нито една свястна магистрала ,корупция навсякъде и пълни самолети с хора напускащи тая умираща квази държава в търсене на по добър живот . Айде първо да си оправим нашите проблеми тогава да мислим за руснаците !!!!!

263

Нискочел си, да

преди 1 година

До Нискочел Драсскач Много здраве на копейката и свивайте по-бързо рушките байряци. путята е свършен! Тия два милиона "армия" трябва да се храни и облича, най-малкото, а няма кой и кинти няма! Видехме я нИпАбИдимая още в първите дни на войната - в мешката парадна униформа и войнишка дажба от 2015 г. Онзи ден, на срещата на ООН-то, Китай и Индия окончателно отсвириха срашката.Видял си и снимки и видео по тези въпроси, ама сте такива - обратноостри и упорити! Дерзайте, резилът ще бъде "за вами"

262

Анонимен

преди 1 година

За да отбраняват само Крим и Донбас на Русия ще им трябва поне 500 хиляди души армия заедно с адрени ракети. За Крим ще трябват и подвоници а не кораби. Украйна е сухопътна граница от 1000 км и ако влезнат НАТО ще стигнат до Москва за 1 ден. Тепърва войната ще почва.

261

$$$$????

преди 1 година

*** колко си некомпетентна. Четеш и преписваш врели не кипели. Пусни си руската телевизия или влез в сайта на Р.М.О там ще прочетеш условията за мобилизация.Трява да научите и руски език,там го има и на английски,за такива като тебе.Как ще коментираш за мобилизация в България И най вече за мобилизация на 60 г.България

260

Juls

преди 1 година

Прави ли ви впечатление как на плоски, посредствени и еднотипни но все пак антируски коментари има по над 50 палеца нагоре.

259

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и Украйинците са пияни затова не върви войната

258

ас

преди 1 година

Тия пияни мужици от където минат трева няма да остане! Ще грабят и със задниците си де що намерят!Б а си Бок луци те!!!

257

Анонимен

преди 1 година

Русия не е водеща по алкохолизъм. Англичани, финландци, шведи, поляци са ееее...колко напред с материала.

256

Анонимен

преди 1 година

Може и да няма много смисъл тази война, но пак ми се иска Русия да победи. Защото реално войната е между ФАЩ и Русия! Всичко ,което имат руснаците е на цената на многото пролята собствена кръв , докато ФАЩ са крали, убивали и подкупвали разни нации, държави...Това е! Пияни или не , Слава Русия

255

Готин

преди 1 година

Видите ли светло синя (метличина) барета в действие (не дай боже), ще ви се оцапат гащите.

254

Аман

преди 1 година

от лъжливи ***...руската ти армия на нищо не може, освен да осигурява пушечнамръвка на който и да е фронт.Руснаците нямат право да се числят към човечеството, към животните и растенията също...те са едни пияни амеби.

253

Готин

преди 1 година

Руснаците няма да ги мисля. Мен ме интересуват българските дечковци, дето при конфликт ще бъдат ползвани за защита на "родината". Три месеца обучение и хайде за "месо". (Ако имаме и три месеца за това) Кой тридесет годишен ще иде доброволно на война!? По скоро преврат! ( А за руската армия нямате и най-малка представа какво може, дори когато е пияна. Пази боже! )

252

Алекс

преди 1 година

HIMARS и Джавелин ще попилеят тази алкохолизирана сбирщина ако стъпи в Украйна.

251

Москва потъна

преди 1 година

Надявам се мобилизираните да осъзнаят кой е истинския им враг и да насочат оръжие към него а той не е Украйна.

250

Анонимен

преди 1 година

Великата сила,великата излагация...

249

Анонимен

преди 1 година

До 262За твое съжаление украйнците се справят чудесно и не освен оръжия друго им не трябва. А, ти какво правиш тук, та не отидеш, да се биеш за Русия, не чули какво каза твоя вожд, Русия е в смъртна опасност искат да я унищожат!

248

Малии

преди 1 година

Вижте ги. Животни. По-долни от животни. Но иначе западът е лошия. Със стандарта си, културата си, интелекта и спокойствието, колелата и ПАЗИ БОЖЕ ДЖЕНДЪРИТЕ.

247

Анонимен

преди 1 година

Искам и в България да обявят мобилизация, та дано желаещите да затрият Русия да напуснат форума и да отидат да помогнат на братската американска армия в украйна. Ама пък то ако беше лесно американците вече да се бяха изсипали със все сили в украйна. Където пАри тях ги няма, използват ръжен... Айде братя, бегом в украйна, ама без мама и баба!

246

Мария

преди 1 година

Пиянството на един обезумял диктатор и един народ свикнал да бъде крепостен селянина.До кога бе руснаци,до кога ще го търпите тоя

245

военкоматчик

преди 1 година

Искам пълна мобилизация на бг русофилите. Могат да започнат с Копейкин и неговите привърженици.