284

Милен

преди 1 година

Ами да се спасяват разбира се. Напълно ги подкрепям. И аз да съм и аз така ще направя.От къде на къде ще ги мобилизират. Това да се бориш за държавата е било едно време. Всичко сега се предизвиква от политиците, които, да не използвам друга дума, въобще не ги интересува за народа.

283

Анонимен

преди 1 година

Който е ходил на нашето море тази година може и да е имал късмета да види украинските мъже "бежанци" - запасняци духнали от армията. Наглост до безобразие пък тръгнали руските да плюят! Ако обичате като пишите за едните, пишете и за другите!

282

Кико

преди 1 година

Нагли,нахални .! Само който е работил с тях, ги познава добре ***

281

цц

преди 1 година

Руснаците са гмеж, и ние сме тръгнали с тях...начело с копейкин

280

Анонимен

преди 1 година

Тези са чули че украинците са богати и хайде да им оберът хладилниците и телевизорите! А Копейкин иска да ни прави уж независими , а република на това племе! Господ да ни пази!

279

КаскетЯ

преди 1 година

Мдаа...поредните Асвабодители на перални и женско бельо!Е това са ви "братушките"!

278

Анонимен

преди 1 година

Русия няма професионална армия реално. За това и казармата няма смисъл. Не можеш да изпратиш куцо и съкато държало пушка два пъти срещи армия от професионални войници.

277

Анонимен

преди 1 година

После русофилите ми твърдят, че такива алкохолици не са извършвали изнасилвания, убийства и грабежи.

276

само

преди 1 година

Редовна пропаганда

275

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост...

274

Европеец

преди 1 година

Руската Армия винаги е била сбирщина от Аллкохолизирани полуграмотни ***. Срга населението им ще намалее драстично. Украинците са много нива над тези оттррепкки. През ВСВ са били същите, няма как да се прменят. Трябва Запада да ги нарита в ъгъла и да си стоят в територията. Пълни МММизерници.Целият свят ги ммраази и ги поддиграва.Жалко подобие на Аррмия.

273

ШОК

преди 1 година

ТОЗИ СБИРТОК НАРКОМАНИ И АЛКОХОЛИЦИ ЛИ ЩЕ ПРЕВЗЕМА УКРАЙНА И ПОСЛЕ ЕВРОПА?

272

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани българския език и затвори българските училища в окупираното Запорожие!Но за безродните поклонници на Путин това не е проблем.КОСТАДИН КОСТАДИНОВ КАКВО ИЗПИЩЯ ПО ВЪПРОСА?

271

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Копейкин и след време ще ни направи колония на тези , а след това и нашите деца ще ги събира *** ,срещу някой въображаем враг!

270

АнонимеН

преди 1 година

ПУТА Н ПОСЕГНА НА ПРОТИВНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЕЛЕНИЕ И СЕГА ГИ ИЗБИВА ЗА СВОЙ КЕФ :D

269

аналгин

преди 1 година

Какво общо имат тези полукитайци с руснаците един Господ знае. Ега ти държавата!

268

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

267

Ъъъ...

преди 1 година

Не дай си боже да тръгне мобилизация у нас не знам кого ще призоват?! Може би само полицията защото само те знаят как се стреля ...и може би ловджиите. Всичко друго е мамини синчета дето не са ходили в казармата. А случайно ако се насочат към тези които са служили,то това ще е фатална грешка, защото раздадените им оръжие ще бъде насочено в НЕправилната посока.Така че най добре с доброволци водени от генерал Наско и свитата му от ДБ .

266

Анонимен

преди 1 година

Нещастни хорица , идете в кремъл и ги избийте там с камъни , какво се биете помежду си .

265

В. Иванов р. 1955г.

преди 1 година

Като се знам аз какъв запасняк бях преди 1989г.......мани,мани...Пиехме всички и стари , и млади , а службарят лейтенант Иванов от Пловдив само крещеше по нас и ....нищо. Никой не го слушаше.Кир -миризлива.Е...оттървах се отдавна от мобилизация.Да му мислят днешните русначета и българчета...Радев и Янев са за Путин.