62

хахаха

преди 1 година

Алооо брокерите спрете дрогата, имате халюцинации...

61

Гъчо

преди 1 година

На този свят само мераклиите са повече от глупаците. Толкова за мокрите брокерски сънища. Иначе лихвите се вдидат, балона се пука и се задава мноого болка за "инвеститорите" в имоти. Ще гледаме пак циркове как се мятат от покривите...

60

Пенко

преди 1 година

След като се населят в София, драгите руснаци ще обявят референдум за присъединяване към матушка русь, след като са се сбили с украинците, също под наем в София....Яко!

59

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме че сайта днес.бг е собственост не Инвестор медия и Блумбърг,които поддържат бизнеса с имото през пак техния портал imoti.net .От тук нататък сами се сещайте защо се пускат такива новини -колкото и украинците бяха фактор за наемите и покупките толкова и руснаците ще са -заможните руснаци и украинци няма да дойдат в България ,така че няма кой да плаща по високи наеми ,богатите се изнасят в Дубай и по развитите страни от Запада

58

Анонимен

преди 1 година

Руснаци, има само един начин да избегнете мобилизацията на маниака Путин. Ще избегнете мобилизация на Русия чрез контрамобилизация от страна на България. Мобилизираме ви, пращаме ви да воювате в Украйна срещу великата ви Рашка. Ако се проявите на фронта срещу страната си, ще получите европейско гражданство в избрана от вас европейска страна. В противен случай се качвате обратно на самолета и право в Рашка фуражка.

57

Анонимен

преди 1 година

И руснаците ли ще ги издържами като бежанци? Защо не, той кой ли вече остана който да не издържаме в ЕС???

56

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова ни нарече *** на американците, а руските поданици, неподлоги на американците, пристигат при *** на американците, за да се спасят от неподлогота Путин и Сие. Няма да стане така, момичета и момчета. На самолета веднага обратно и в Русия при вашите любими пропагандисти.

55

Анонимен

преди 1 година

ААА ЗА ТЯХ ПАК ТРЯБВА СЕГА НА ПЪРВА ЛИНИЯ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, ТОГАВА ТРОЛЯЦИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ ЩЕ ВИЯТ ЛИ КАТО МАФЛЕКСИ?

54

Анонимен

преди 1 година

Демек ще гоним и малкото българи от България. Българинът няма да може да си плаща наема с тези заплати, а на негово място украинци и руснаци.

53

Иван

преди 1 година

Сега като дойдат рашките направо да се почват с украинците, този път на неутрална земя. Тотална гавра.

52

Анонимен

преди 1 година

Имигрират и в България, така ли? Само че руснаците не са жертви, а агресори. Никаква милост за руски дивани турбо национал фашистки патриоти и националисти. Жандармерията ги чака на летището, натоварва ги незабавно на самолета, с който са дошли, презареждат самолета с гориво и го пращат от мястото, откъдето идва. Да ходят в Украйна и да *** под строй и команда в името на вманячения си президент. Специалисти били - дрън, дрън на пляс.

51

БЪЛГАРИН

преди 1 година

САМО РУСКИ *** И НАРКОМАНИ НИ ТРЯБВАХА

50

Анонимен

преди 1 година

Руснаците още не са тръгнали, нашите брокери вече вдигат цените.

49

Анонимен

преди 1 година

Много алчна кокошка, руснаци сънува

48

Анонимен

преди 1 година

За мен и украинците и руснаците са ни православни братя! Не мога да мразя нито едните, нито другите!

47

Анонимен

преди 1 година

Доста руснаци отдавна дойдоха (още в началото на войната, когато западните компании затвориха офисите в Русия и доста спецове се релокираха, посока Полша и ЕС). Който кадърен можа да избяга, избяга. Сега чакаме втора война. Прочее, няма лошо украиници и руснаци ИТ спецове да идват насам (нищо, че *** мрази ИТ спецове, защото взимат месечно, колкото той за 2 години), защото са с нашенски трудови договори и честно и почтено плащат всяка осигуровка и данък. А интелигентният руснак мрази Путин.

46

А ся де

преди 1 година

В магазинчетата на руския анклав Поморие все по-често се срещат озъртали се,бездетни рускини с мустаци и бради,купуващи водка .

45

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Брокерска мафия. Най- излишната професия на света. Отивайте да броите песъчинки пясък на някой строеж.

44

Анонимен

преди 1 година

Да си стоят в рая на Путин!В ЕС и НАТО е лошо!Ако не вярват-да питат Костадинов.

43

Нали бе?

преди 1 година

Ако дойде един руснак тука, братята украинци ще му светат маслото. Ние само ще ръкопляскаме за веселото представление.