82

Анонимен

преди 1 година

Очакват се фалити на брокери на имоти. Благото секна, купете си мотика.

81

42Ех

преди 1 година

Как ще изгледаме разпада на ЕС! Ама и вече му е време.

80

Хуху

преди 1 година

Да ги настаняват БГ пенсионерите - хазяи у тях за съквартиранти, щото всичките червени бабички и дядовци още милеят за Русия.

79

Препатил

преди 1 година

Имам наематели руснаци.В началото горе долу бяха редовни.После домоуправителката се оплака че не са дали стотинка такса подръжка.За юли платиха една трета с обещанието че ще си платят с компенсации.Септември наем Йок.Това са скъпите наематели.Започвам процедура по спиране на тока и водата.С енергото да им спра тока има цяла процедура с пароли такси и тъй нататък.Просто не се лъжете по скъпите наеми а и като се махнат не зная в какъв вид ще плуча жилището.

78

Kuncho

преди 1 година

Това брокерите на имоти са голяма работа :) Как им идват само такива лакардии :)Бас ловя, че за съжаление разликата в минус на населението, в Блгария между починали и родени за 2022 няма да покрие и половината от прогнозирания приток на емигранти.Остава да разчитате на емигрнатите от Авганистан, Пакистан и други да плащат наемите, ама те пък не се задържат в България нещо :)

77

Анонимен

преди 1 година

Аз ви казах че скоро ще има евтини рускини за таковане ... вярно първоначално рускините ще са мъжки ама карай...ще ги оправим и тях

76

Раглан

преди 1 година

***-*** от Блядистан не щем.

75

Анонимен

преди 1 година

Леле, как ги измисляте тия простотии в тая мисирча медия :) ще ме уморите от смях!

74

Анонимен

преди 1 година

Дойдоха сирийците и казаха, че в Бе-ГЕТО е супер зле и се върнаха при войната. Същото стана и с украинците. Сега и варварите ще направят същото. В Татковината даже и ние не можем да оцелеем.

73

Анонимен

преди 1 година

Умните руснаци напускат. Глупаците остават да се бият за кефа на Путин и компания.

72

Анонимен

преди 1 година

Ми освен ние да се преселим в Русия и Украйна,че явно от този наплив няма да има места за нас

71

С нетърпение

преди 1 година

очаквам, руския офис планктон да се сбие с украинския "елит" у нас. Умнокрасивитета да стяга ***.

70

поправка

преди 1 година

До Анонимен 74 До 30 години, но и до 60 килограма............

69

Анонимен

преди 1 година

АЗ ВЕДНАГА ПРЕДЛАГАМ КВАРТИРА БЕЗ НАЕМ НА РУСКИНИ ДО 30Г.!

68

Ohaa

преди 1 година

Тизи луди ли да идват в България и Европа. Тука нямаме нито газ за зимата нито нефт. Нафтата е безбожно скъпа. Луди хора са тези руснаци, ще си оставиш газифицираното жилище за да дойдеш в студената и изнемощяла Европа. За нафтата да не говорим, като почнат да зареждат по бензиностанциите, ще го търсят те Путин, ама няма.

67

Анонимен

преди 1 година

Копейковци, които толкова много реваха против украинските бежанци, ще видят че сега ще се отнесем със същото уважение и към руските! Хахахах, колко жалко е да си копейко с промит мозък

66

Анонимен

преди 1 година

Руснаци, защо сте тук? Да не би да сте пета колона на вашия патриарх Кирил. Под формата на нещастни имигранти ще изграждате резидентура или какво? А да, сетих се, ще ни освобождавате. И от какво ще ни освобождавате, от хомосексуализма и джендърите на Европа? Трябва да вземем мерки. Пускаме с амнистия нашите изнасилвачи от затворите срещу условие да изнасилват вашите жени. Буча и Изюм номер две, копелен-ц-а мръс-н-и.

65

Диванен Воин

преди 1 година

Некои веке дойдоа и си купиа къщи по високите части на планините. Един каал: Ми вика в България е спасението. Но, нада болгарскому язъйку научит, парень;))) очен важна ето для нас, как ваши хазяев, потому что, мъй руский гаварит,а въй болгарски тоже нада гаварить;))) Етото братская дружба;))) Пока мъй и руские женщинъй уважим, но впервое важнее - болгарский език;))) Так мъй и женщинъй научим, впрежде свево;)))

64

Albi

преди 1 година

Е вече сценаристите се престаравате. Направо на тълпи се редят пред агенциите.Ако искат да вдигат наемите да си измислят друга причина.

63

Чукчев

преди 1 година

Шизоафективното разтройсвто е комбиниция от шизофрения и сериозно разстройство на настроението, като депресия или биполярно разстройство. При брокерите се наблюдават когнитивните и психотичните изяви на шизофренията, например параноя, халюцинации и дискинезия, заедно с тежка депресия.