251

Пешо

преди 1 година

Кво се пънете и си мислите че нещо зависи от вас.С тоя *** народ никога няма да се промени нищо.След изборите ще ни управляват Герб и ПП .Това не го решава народа.

250

BatSot456

преди 1 година

Всичко си идва на мястото.Така да я караме,агаля-агаля,пенсионерската.Опитахме с едни,с други ,не става.

249

Стоев

преди 1 година

За съжаление бълг.народ е робско племе.Едни полит.които 30 год.го лъжат пак ще го управляват.Без значение от коя партия са се оцветили.

248

Анонимен

преди 1 година

Анкетата в сайта говори достатъчно. ГЕРБ и Възраждане се борят за първото място. ПП е абсурд да има толкова, никой не познавам, който ще гласува за тези убитаци.

247

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Партията на безпартийните води с 100%, народа за други няма да гласува докато не се създаде:))))

246

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

По-скоро ГЕРБ 10% не е разликата, а това им е максимум,а и това им е много което е около 20 депутата, а другите ще имат поне 50 60 ГЕРБ ще изчезнат скоро:)))

245

Анонимен

преди 1 година

Чърчил ли беше казал "Не е важно кой как ще гласува, важно е кой ще брои гласовете"

244

Мразя Радев и ГЕРБ

преди 1 година

Победа за ПП БСП и ДБ. ПП спряха кранчето на ГЕРБ и ДПС и ИТН дъното заедно с Радев бутнаха правителството на Кирил.

243

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Трябва нови хора като Кирил Петков и Асен Василев. Победа за ПП БСП и ДБ

242

Само ПП БСП и ДБ

преди 1 година

ПП спряха далавери на ГЕРБ и ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Радев слуга на ГЕРБ и ДПС заедно с ИТН бутнаха правителството на Кирил Петков. Боко тиквата и Пеевски и Доган може би са заедно на Росенец на чеверме по случай връщането на границата с Турция магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари

241

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

*** са реплика на Волен Сидеров болни мозъци за власт без никакъв опит и капацитет губят времето на България. Не разбирам как хората гласуват за сервитьори и бармани и таксиметрови шофьори да ни създават закони и да ни управляват

240

Анонимен

преди 1 година

Възраждане срещу националните предатели.

239

Титанчо

преди 1 година

До ЖелезенКато го извадиш от килера ще си купиш ли 2000 хляба за 1 месец?

238

САТ

преди 1 година

Герб с нищо не водят, спрете тая пропаганда! Само роднините им са живяли добре при тях. Никой друг не могат да излъжат повече.

237

Радослав

преди 1 година

Защо не пишете реалните проценти? Защото при около 40% очаквана избирателна активност 26% които се очакват да съберат герб са реално 10% подкрепа от гласовете на всички имащи право на глас. А след като първият с мъка събира 10% какво има да говорим за останалите? Всички партии които ще влязат в парламента с мъка ще съберат 25% от гласовете! След като избори за президент трябва да са с поне 50% избирателна активност защо за парламент които реално е управляващия орган няма такова изискване?

236

Български син

преди 1 година

Да живее Възраждане, дано изритат евроатлантиците извън България! Ще гласуваме заедно с цялото ми семейство за тях.

235

Радослав

преди 1 година

При такава катастрофално ниска избирателна активност, процентите нямат никакво значение! 20% процента на първата политическа сила ще се равняват на малко над половин милион гласа, а реално избирателната активност ще е още по ниска. С други думи на избори ще гласуват само роднините на кандидатите, самите кандидати и тук, там някой платен или най върл фен! Накрая пак ще има гръмки обяви за пирова победа! И целият парламент общо сумиран ще му е трудно да събере дори 1/6 от народа!

234

Анонимен

преди 1 година

Тези ги разправяйте на старата ми шапка!

233

Анонимен

преди 1 година

За сега води ГЕРБ да видим след изборите .

232

Анонимен

преди 1 година

Малко от коментиращите разбират, че на карта е поставен животът ни и този на нашите деца. Аз ще гласувам за този, който няма да ни вкара във война!