56

Анонимен

преди 1 година

Как пък един журналист не зададе въпроса на НСИ аджеба, как сметнаха тези само 18% инфлация!

55

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е толкова висока заради 12 годишното управление на ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 1 година

То такава спекула се е разразила на нашия пазар, че не можеш да видиш причината на тоя скок на цените...

53

Анонимен

преди 1 година

ТЕ ТОВА Е РЕАЛНАТА ИНФЛАЦИЯ КОЯТО НИ ДОКАРАХА БОЛШЕВИКИТЕ РУСОФИЛИ НАД 50% ВИНАГИ КОГАТО КОМУНИСТИ РУСОФИЛИ ПРЕВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЦЕНИТЕ СКАЧАТ ДО НЕБЕТО ЗАЩОТО ТИЯ ЗНАЯТ САМО ДА ГРАБЯТ И ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ

52

Анонимен

преди 1 година

Решемието е повече хора да работят в производството , а не в администрацията и бюджетните сфери . Нормално е , колкото повече вдигат заплатите на бюджетните служители толкова повече да растат цените .

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37, на какво основание? Ценообразуването НЕ Е нещо, което държавата може да контролира! Ако смяташ, че някой те скубе неправомерно отиди и се оплаи на КЗП и виж какво ще ти кажат :) Слезте на земята и започнете да мислите с тези глави!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 - Да мине тоя производител по някои магазини да види колко се продава. Оня ден магазинерката се тюхкаше, че всичко скъпо, не се купува и се разваля. Та, нека вдигат цените, то търсенето така или иначе пада, не е като миналата година дори.

49

леля Пена

преди 1 година

ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ОТ ПРОФСЪЮЗИТЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ ПРОВЕРИ ДОХОДИТЕ?ТЕ СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ТЕОРЕТИЦИ,КОИТО ПЕЧЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ И ДТЪНКАТ ЛИ,ДРЪНКАТ ТОТАЛНИ НЕИСТИНИ И НАПРАВО ГЛУПОСТИ.

48

Анонимен

преди 1 година

Както каза един производител на млечни изделия по телевизията - Защо да сваляме цените, когато и на 30 лева кашкавала се купува като топъл хляб и не смогваме да произвеждаме? Ще мислим за намаление, ако падне търсенето. Та това е урок по елементарна икономика в едно изречение. Търсенето определя предлагането. Когато държавата тегли заеми и щедро ги раздава насам натам за потребление, кашкавала ще стане и 50 лева, и ще има кой да купува. После ще искаме още компенсации и добре дошли в 1996г.

47

Анонимен

преди 1 година

Да ви е честито Радевото служебно. Слава богу лошите дни отминаха. Сега ни очакват още по лоши дни ако ГРОБ-ДПС дойдат на власт.

46

Анонимен

преди 1 година

Трябва да сме наясно че 20% компенсации не са 20% на заплатите на хората, а 50% инфлация е от заплатите на хората.

45

Анонимен

преди 1 година

Компенсациите напомпаха инфлацията. А спрете се с тия компенсации.

44

Анонимен

преди 1 година

До 21 - ако се въведе необлагаем минимум не се ли сещаш какво ще стане? Половината държава ще започне да се осигурява на минимална заплата, за да не плаща данъци, а останалото в пликче под масата. То, не че сега не е подобно положението, но тогава ще стане епидемия. А жалващите се за държавна издръжка няма да намалеят. Те ще продължават да си искат индексации, компенсации, помощи, доплащания и т.н. И тогава държавата ще се устреми с пълна сила към гръцкия сценарий на фалит.

43

Анонимен

преди 1 година

"Яйцата при ПП бяха25-30ст.Сега са 45-52.Скопи пилешкото и свинското месо.Пилешко филе беше 9,99 сега 12,99.Дом филе......" - сега, берем плодовете на инфлацията, на техния труд, чадо мое.

42

Анонимен

преди 1 година

Аз го виждам след около 5 години след като държавата фалира Муриканците да купят Добруджа, да изкопат шистовия газ, да насадят мейз и във Варна да направят база.

41

Мехмедов

преди 1 година

Инфлацията за хранителните стоки е повече от 100 процента!

40

до 38

преди 1 година

Заплатите им са от игрите им с приватизационните книжки. Всичката им челяд над 16 годишна възраст е назначена по бордавете на тия кухи фирми и получават по 7-8 хиляди месечна заплата без дори един ден да идат на работа освен веднъж в годината когато на формално общо събрание на фонда отчитат след приспадане разходите за заплати печалба от 1000 лева и я разпределят по 0,0001 стотинка на акция.

39

До 16

преди 1 година

Яйцата при ПП бяха25-30ст.Сега са 45-52.Скопи пилешкото и свинското месо.Пилешко филе беше 9,99 сега 12,99.Дом филе (охладено)17,56,сега 23,56Сьомга филе,пушено Норвегия 100г.беше 4,35.Същото филе сега,пак 100г.8,50.Или ти само олио консумираш?

38

Анонимен

преди 1 година

Пламинее това Бойко ли ти нареди да го кажиш?

37

Анонимен

преди 1 година

Пак гласувайте за простото Киро.