13

Друг скромен софияне

преди 1 година

Днес заредих най-евтините вид дизел, продаван в ШЕЛ. Цената е 3.22 лв. В коя бензиностанция да зареждам за под 3 лв.?Някои хора, ако ви кажат "Добър ден", проверете дали е изгряло слънцето.

12

Скромен софиянец

преди 1 година

Аз под 3.20 лв. за литър дизел не мога да намеря. От коя бензиностанция си зарежда този министър, че да отида и аз там?Пишете, ако знаете. Благодаря най-сърдично!

11

Хасан

преди 1 година

На това падане ли му викате,след изборите ще има газ нагоре!

10

трактористанкист оз

преди 1 година

Няе свалят ама на нашата голямата вдигнаха с 12ст. Питах що тъй бре градски. Заради мобилизацията в Русия било и ьард някакво европейско разпореждане. Пък дали тъй кой знай.

9

2,74 бензин

преди 1 година

В Плевен бензина е 2,74 на бензиностанция която никога не е давала отстъпка! Цените се надуват изкуствено от путинофилите у нас!

8

Анонимен

преди 1 година

Пошзвам приложението на мидите и там ми пише колко съм спестил държавна отстъпка. Откакто е въведена съм спестил 400 лв. Тези, които шофират по- малко от мен са спестили по- малко. Хората като мен са похарчили повече от това намаление. От друга страна държава взема от мен 2500 всеки месец. Справедливоста е субективно понятие.

7

Гласоподавател

преди 1 година

Не ме правете на будала. Това е ПРЕДИ изборите. После ще си вземете вересията с лихвите.

6

младен

преди 1 година

"Според него тази отстъпка е добре както за бизнеса, така и за хората." - Я...ама те тия 0.25лв и фирмите имали право на тях!!! Аз нещо преди съм бил пропуснал значи.

5

Пламен Димитров

преди 1 година

Моля, преглеждайте ги тези статии преди да ги качите ... пълно е с грешки!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Петролните продукти поевтиняха като цени отпреди кризата.Което показва че сегашните цени са спекула.КЗК носи тази отговорност За това им се плаща и за това са назначени .А не да не да водят хибридна война , назначени от предателското правителство на ГРАБ , обслужвайки чужди интереси.

3

Т.Шак

преди 1 година

От декември влиза ембаргото върху руския петрол. Ако махнат и отстъпката по същото време, скокът ще е драстичен, а евентуалното ново правителство ще се сгромоляса с гръм и трясък.

2

Анонимен

преди 1 година

А цената на петрола който Лукойл получава не е ли евтин.Защо тогава е по скъп.

1

Анонимен

преди 1 година

Русофилите мразят подобни новини. На джуждака от кремлин ще му е зле.