16

Анонимен

преди 2 месеца

До 18:Не ги прави тези сметки...те украинците масово дезертираха от началото.Даже тук по бг форумите някои драскат и нас искат да вкарат във войната да ходим вместо тях.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ааа ще протестираме...няма "решено"!Който иска да ни вкара във войната ще му дадем едно яке и с ритник да ходи!

14

Селим Селим

преди 2 месеца

Нека направи едно малко изчислениеУкрайна има население приблизител 44 милионаДопуска се че мъжете са 22 милиона като 40% от тях са до 18 или над 60 годиниВсички останали са мобилизирани което прави повече от 7 милионаТова никой не го коментира а виж тези 300 хиляди всяка му правят впечатление

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тя позицията на България е готова вече от Брюксел и нашите гьотферени само трябва да извикат Соломончо Пасито и неговата хомодружинка детелина да в прочетат с разтреперан от вълнение глас и да осъдят лошият Путин,че спира развитието на света и по-специално на България..

12

Комундяк

преди 2 месеца

Само въпросните "личности" и безличности в БСП - от Чорапа, Йотова, байрактар Нинова и вся остальная трябва да отидат на фронта, за да отдадат живот за братята им в Блатная. Тогава Република България ще тръгне по пътя на европейските ценности, култура, възпитание и благоденствие.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Всички,които подкрепят Украйна що не са там?!Няма и да отидат ама нас бутат...Да изпратим всички от ДБ на фронта!Заедно с платените им коментатори.

10

Анонимен

преди 2 месеца

А защо трябва да имаме позиция? Позиция имахме ли за мобилизацията в ОркКрайна? Не. Позиция имахме ли при мобилизацията на САЩ във Виетнам? Не. Сега - защо трябва да имаме позиция?!? Щото шепа платени copocoиди са казали ли?

9

УУУУУУУУУ

преди 2 месеца

"Според "Демократична България" страната ни трябва да е с позиция, която изцяло да съвпада с националния ни интерес."Националният ни интерес не е да ни вкарват във война!Тези от ДБ да си го набият в канчетата!Чужда война не искаме!

8

стефчо

преди 2 месеца

България не се допитва до хората и мнението им. Ние сме продадени за жълти стинки на някакви мулти милионери и марионетки на Сащ и Цру....така че роби дерзайте.....

7

Joko

преди 2 месеца

И защо трябва да има позиция ? Или трябва да пригласяме на задокеанските зад ници !

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Ква позиция бе ? Мобилизацията в Русия да не би да важи и за ЕС и България? И кой дава право на ЕС да се меси във вътрешните работи на суверенна и независима държава ?

5

Анонимен

преди 2 месеца

България още няма единна позиция за мобилизацията в Русия! ________________ Защо българина трябва да има позиция? Нали Русия не трябва да ни интересува! Защо ги натрапвате непрекъснато бе неграмотници?

4

бай работник

преди 2 месеца

Ква позиция бе,да питат ънкъл от Сащ да им дав хора и съвети. Аз не участвам !

3

Да не се плашат

преди 2 месеца

ПОЛИТИЦИТЕ,има куршуми за всички в излишък.

2

Парада

преди 2 месеца

Тези дето бяха на приде парада в София тях ще изпратим на фронта хаха

1

как мислите

преди 2 месеца

хайде американофилчета свиквайте нс и обявете война на русия и пълна мобилизация на първа линия русофобите или ще видим една опашка на летище софия