26

До 32

преди 1 година

Не знам кой пръв ще използва ядрено оръжие ама как мислиш бе Нено... рмалник дори и Русия да бъде заличена ще бъде заличена и Европа Чернобил ще им се види цвете всичката радиация ще дойде насам с облака така че няма да има победители

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе, за ЕС се очертава не само студена и гладна зима, но и с повишена радиация !

24

....

преди 1 година

Гиб Мелсон, стефчо, Русский окупант..., Кажи поне кои са другите имена, че да знаем кой разнася тази смрад на ...рубли!

23

Анонимен

преди 1 година

Последните 20 години Русия толкова много партии създаде в България че те започнаха да се пречат едни други.

22

Руский маструбант

преди 1 година

Ами вземай мешката и търчи! За доброволец Путин ще ти даде повече отколкото за ТроЛл-полюционер!

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 25 Имам да получавам в България един автомат и мешка с патрони! След това ще се поразходя из сороските НПО-та !

20

Анонимен

преди 1 година

Май е време да дадем някоя пушка и на Българската армия?!

19

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ, рушшка масстия ти защо не си на фронта? Айде бегай да защитаваш родината, защо се скатаваш в БГ?

18

стефчо

преди 1 година

Защо сме такова робско племе,и ако искаме да пътуваме до Сащ се молим в тяхното посолство за виза и плащаме пари за отказ? А те си развяват байрака и се ни имат за племе от четръртия свят.... *** са по-високо от нас,имате ли идея за това унижение?

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Абе готова позицията с тези резиденти ... ЛЕВСКИ и БОТЕВ се обръщат в гроба !

16

Анонимен

преди 1 година

Войната ще спре когато руските бандюги се приберат в бърлогите си. Има ли нещо неясно ? Крим му го прстиха. Окупацията на Донбас също. Сега трети път. Еми настъпаха фашагите мотиката както хитлер :)

15

Анонимен

преди 1 година

До 18:Не ги прави тези сметки...те украинците масово дезертираха от началото.Даже тук по бг форумите някои драскат и нас искат да вкарат във войната да ходим вместо тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Ааа ще протестираме...няма "решено"!Който иска да ни вкара във войната ще му дадем едно яке и с ритник да ходи!

13

Анонимен

преди 1 година

Тя позицията на България е готова вече от Брюксел и нашите гьотферени само трябва да извикат Соломончо Пасито и неговата хомодружинка детелина да в прочетат с разтреперан от вълнение глас и да осъдят лошият Путин,че спира развитието на света и по-специално на България..

12

Комундяк

преди 1 година

Само въпросните "личности" и безличности в БСП - от Чорапа, Йотова, байрактар Нинова и вся остальная трябва да отидат на фронта, за да отдадат живот за братята им в Блатная. Тогава Република България ще тръгне по пътя на европейските ценности, култура, възпитание и благоденствие.

11

Анонимен

преди 1 година

Всички,които подкрепят Украйна що не са там?!Няма и да отидат ама нас бутат...Да изпратим всички от ДБ на фронта!Заедно с платените им коментатори.

10

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва да имаме позиция? Позиция имахме ли за мобилизацията в ОркКрайна? Не. Позиция имахме ли при мобилизацията на САЩ във Виетнам? Не. Сега - защо трябва да имаме позиция?!? Щото шепа платени copocoиди са казали ли?

9

УУУУУУУУУ

преди 1 година

"Според "Демократична България" страната ни трябва да е с позиция, която изцяло да съвпада с националния ни интерес."Националният ни интерес не е да ни вкарват във война!Тези от ДБ да си го набият в канчетата!Чужда война не искаме!

8

стефчо

преди 1 година

България не се допитва до хората и мнението им. Ние сме продадени за жълти стинки на някакви мулти милионери и марионетки на Сащ и Цру....така че роби дерзайте.....

7

Joko

преди 1 година

И защо трябва да има позиция ? Или трябва да пригласяме на задокеанските зад ници !