46

Анонимен

преди 1 година

Ескимосите ги викат за зимата. В Украйна зимата ще са като на летен плаж.

45

Анонимен

преди 1 година

"Хаймърсът убива и 2 и 200" - нова поговорка.

44

Биволъ

преди 1 година

Казват,че воините на Русия нямали зимно облекло затова набирали предимно чукчи и буряти. Те могат и с летни униформи да издеянат,даже ще им е горещо от украинските снаряди.

43

Лилипутин

преди 1 година

Гражданин России под номер 53 идеите к черти.

42

Анонимен

преди 1 година

Радев ще мобилизира само гербаджии и пепеджии и дебета за бесплатна работа в ТКЗС.

41

Подаръчно пликче

преди 1 година

А нам все равно,а нам все равно, хоть боимся мьi вилка и козьi.

40

радевщина в действие

преди 1 година

Mазната фурaжка явно cе е скатал отново под полата на Деса и чака инструкции от Москва и Дубай какво да прочете пред медиите.

39

Важен щрих

преди 1 година

Заплащането изглеждало добро според критериите на жителите на някои райони на бившия СССР. И чукчите щели да се запишат да воюват. Това чухме в ТВ-новините, макар че не споменаха етническото название "чукча", а само името на района.

38

Българина

преди 1 година

а имахме ли позиция 8 г като трепаха руснаци?

37

до 45

преди 1 година

не е точно така - Слави никога не е лаел сериозно срещу америка и ЕС , даже напоследък и срещу дпс , личи си когато леко усмиваш нещо и когато си против нещо.З атова и не обичаше да говори преди изборите -защото много от вижданията му нямаше да съвпаднат с тези на избирателите,"ще видите,когато му дойде времето ...

36

Анонимен

преди 1 година

за американците ние сме местните индианци- взимат ни златото без пари ,сега чакаме да ни наредят да се бием вместо тях редом с другото племе - укри,колко му е -само трябва да подкупиш вождовете и диваците вместо теб ще вадят кестените от огъня

35

Анонимен

преди 1 година

Има едни хора дето все си търсят месията и спасителя. Възраждане е новия Волен Сидеров, разберете, че никой няма да ви оправи - всички индивиди, на които се кланяте им плащат от една централа. Преди няколко месеца беше Слави и кво стана? Спечели гласове и се покри - стана по-нисък от тревата, а аз се сещам как лаеше. Същото ще стане и с великия ви Костадинов и този след него и следващия и по-следващия.

34

Анонимен

преди 1 година

Защо България трябва да има позиция за военна мобилизация в друга държава? Питам, че ми е интересно

33

fact

преди 1 година

викам да мобилизират сички русофили и на фронте в украйна.

32

Анонимен

преди 1 година

единствено Възраждане са против включването ни във войната ,всички останали национални предатели ще ни вкарат във война само да има наредят от сещате се кое посолство

31

Анонимен

преди 1 година

Тук нятой хора агитират че войната не ни засяга. Това са егоисти, а от друга гледна точка цяла Европа се люшкаме в ена лодка!

30

Анонимен

преди 1 година

Зеления чорап, Гугутков и оня Газпромския яхтаджия още не са си синхронизирали версиите какво да дрънкат като позиция.

29

Анонимен

преди 1 година

Не е и необходимо!

28

Гугутков

преди 1 година

още не получил кремълски инструкции какво да говори.Тоя същия няма мнение защо са забранили Българския език в окупираните от путин територии

27

Уточнение

преди 1 година

Невъзможно е Путин да заповяда първи използването на ядрено оръжие. Първи и единствен, издал такива заповед, е Хари Труман, президент на САЩ през 1945 - 1953 г. Изпълнението на тези заповеди, води до поне 150 хиляди убити (а по други данни, загиналите хора са над 330 хиляди). Впрочем, това не е попречило на Труман през 1948 г. да бъде преизбран за президент САЩ. Смята се, че употребата на ядрено оръжие срещу Япония, е израз на "анти-азиатския" расизъм, дълбоко вкоренен в обществото на САЩ.