66

Анонимен

преди 1 година

сета е моментът ДБ и българските платени американо да направят с глиги доброволчески отряд с надпис за нато , там на фронта няма евтаназия

65

разпродадената украй

преди 1 година

прав е Вова , Кадиров отдавна казва да са по бързи и повече хора , срещу тях не е украйна а нато , освен зеленски като главнокомандващ има ли евреи в армията или всичките са с чамоданите в израел

64

Бай Дрън

преди 1 година

Ало, сайта, забранете му на тоя да работи извънредно.

63

Анонимен

преди 1 година

До МИСЛЕТЕ!!! ТОВА КОЕТО ПЛАЩАМЕ Е ЕВРОПЕЙСКА СУБСИДИЯ- А ТИ КЪФ ГО ДИРИШ ВЪВ ФОРУМА ЧЕ НЕ СИ ЗАПИСАН ОЩЕ В РУСКАТА АРМИЯ- ВСИЧКИ ПЛАЧЕЩИ ЗА РУСИЯ- ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАПИШАТ- РУСИЯ ИМА НУЖДА ОТ ВАС НЕ САМО ПО ФОРУМИТЕ АМИ И В УКРАЙНА, НА ЖИВО ДА ВИДИТЕ КАКВО Е ВОЙНА.

62

Анонимен

преди 1 година

Копейкин и Малинов вече са се записали в Руската армия, биле последвани от хиляди русофили одобряващи Джуджака, БГ няма да приема руснаци- тук имало достатъчно русофили, които не разбират защо бягат от Русия.

61

Естествено

преди 1 година

България чака какво да и кажат от Брюксел. Може да е заспал там посланикът....месенджерът. Разбирайте го и той ще Ви каже какво да говорите. Нали той Ви плаща заплатите, пърдон хонорарите.

60

Анонимен

преди 1 година

Цялото семейство ще гласуваме за Възраждане. Искаме да видим Борисов ,Гешев, Цацаров ,Доган ,Цветанов, Иванов, Костов, Нинова, Петков ,Василев в затвора и ако може на бесилото. Затова ни остава само Възраждане.

59

И новите"доброз

преди 1 година

ще бъдат избити от mister HIMERS.

58

бокУ шлангЪ

преди 1 година

не смее да се обади срещуПутьоКъсия.

57

Монголоидната кранта

преди 1 година

от пасольството изходи ли се по въпроса, не че е важно.

56

МИСЛЕТЕ!!!

преди 1 година

Инвалидната пенсия в България за трайно неподвижен човек е 247 лева.Държавата(всички ние) плащаме 1 200 лева на украинец да живее на хотел по курортите в БългарияЗа инвалид-българин 247 лева,а за украинец-1 200лева???

55

ТОВА СЕ КРИЕ!!!

преди 1 година

Полша и Румъния вече имат териториални претенции към Украйна.Това не е добре за Киев.На територията на Украйна наистина живеят румънци,поляци има и украинци около Киев.

54

Анонимен

преди 1 година

Нека питат Нинова за мнението й за мобилизацията! Сигурно ще каже, че Путин ще води мобилизираните мъже на санаториум, за да го оправдае,?. Единствено в България пак нямат единна позиция за тази ужасяваща трагедия, поредния престъпен ход на Путин!

53

един виц

преди 1 година

Седи си Путин в кабинета, гледа своя портрет окачен на стената срещу него, и го пита: "Ну, и что будет с нами завтра?" А портретът му отговаря от стената: "Ничего особенного не произойдет. Просто меня снимут, а тебя повесят!" Който разбрал - разбрал!

52

До 44

преди 1 година

За да се стиковат редиците на русофилите, чиито деца са на западняшки дажби и разклатка. Това е много тънък дипломатически бъзик.

51

Анонимен

преди 1 година

И по-добре, че кой знай каква ше е...

50

анализатор

преди 1 година

Какво има тук да се умува??? Путин е изготвил таен план за мобилизация на поне един милион резервисти!!! Помислете си до какво ще доведе това??? Аз категорично не съм русофил, но се страхувам за бъдещето на Русия! Страхувам се че тези милион души не само ще загинат в тази безсмислена кървава баня, но от Русия няма да остане нищо, дори Москва не знам дали ще оцелее...

49

Анонимен

преди 1 година

Аз имам ясна позиция: Бой по тиквите на тъпите руснаци!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Ал бънди е оцапал в кафяво напальонките от ужас и мълчи по повод мобилизацията. Иначе зависимият президент досади до смърт с тапата си реч ниво трети клас, колко сме независими. Долу рушкия реzziдент

47

Анонимен

преди 1 година

Ескимосът руски войн при минус 20 градуса: Другарю командир, може ли да разкопчея най-горното копче? Командирът: Нйет!