86

Анонимен

преди 1 година

Даряваме русофоби на Украйна!Понеже вече пушки няма,защото са дадени на Украйна ще им дадем само едни чорапи да не им е срудено и ще ги пращаме да подкрепят.Ама май ще избягат...

85

Анонимен

преди 1 година

Хайде всички където подкрепят Украйна да си ходят в Украйна!!!Ние чужда война не искаме!Който иска да си ходи!Има фронт!А Янев,Радев,Константинов и т.н. не желаят да ни вкарват във война.Затова толкова ги плюете платените продажници!

84

Иван

преди 1 година

Радев Янев и копейкин да тръгват при спонсора им ***.Хората бягат от русия тези зя пари ни продават родината.Радев се крие като мишка.

83

Анонимен

преди 1 година

Айде бе Радефф излез и си кажи че си на страната на русия. какво се срамуваш

82

Анонимен

преди 1 година

Дарявам *** за мобилизацията ! После ще вземат и руско гражданство и ще са добре ! Нека помогнем на родните фенове на джуджа да постигнат мечтата си и да са част от раша !

81

Анонимен

преди 1 година

споко, българина иска да е неутрален - демек да го закарат в сибир и да вземе руски паспорт, да работи робски труд за 100$, да ползва външна тоалетна, и като гък-не да го приберат. няма толкова мало.умно животно като русо.фила

80

Анонимен

преди 1 година

България трябва да покаже ясна позиция.Това е война а не военни учения.Ние не гледаме филм.А сме част от световните процеси Русия чрез руските проксита цели да неглежира този процес у нас Да отстрани България от нейните врагове.Но ние сме враг не заради Русия.А защото тя е вражеска страна.И нищо приятелско няма е нея.Тя общува с оръжието Ние как да общуваме с такава ,,приятелска" страна.

79

Анонимен

преди 1 година

Както прокремълското правителство се държи колебливо с енергийната зависимост с Русия.Така и сега се държи въздържайки се до последно и бавейки позиция по отношение на един бързо разрастващ се конфликт Путин е подпалвач на световна война.И както Хитлер винеше всичко друго оправдавайки агресията си Така и Путин демонстрира пълно пренебрежение към всякакви международни спогодби и цивилизовани постижения.

78

Анонимен

преди 1 година

Че по какво България има единна позиция!?

77

Анонимен

преди 1 година

До 97 АнонименВзимай оръжие и везелин и отивай да се биеш с руснацитепендел

76

Анонимен

преди 1 година

Да си член на НАТО не е ,,зор".А отговорност и задължения Както ако си член на Руския фашистки режим също носиш отговорност и задължения Няма неотговорни в световното семейство.Част си от човечеството на планетата Земя.Като не ти харесва , бегом на Марс .Там е червената планета и всички червени *** ги пращаме там

75

Анонимен

преди 1 година

До 94....България е държава членка на НАТО.Носи отговорност за членството си Фактор нула си ти.Бегом в Рашия!

74

Анонимен

преди 1 година

България се държи колебливо както през Втората световна Отново заставаме на фашистката грешна страна.

73

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор България трябвало да има единна позиция по мобилизацията в Русия?!? Ние сме фактор нула за световните дела и нашата позиция по какъвто и да е международен въпрос няма абсолютно никаква стойност. По-добре да си гледаме как да си оправим собственото оакано гнездо, вместо да си врем гагите в чуждите.

72

Анонимен

преди 1 година

Ще има наплив от руски бежанци,да се подготвят хотелиерите

71

силно заинтригувАна

преди 1 година

И защо България трябва да има позиция за мобилизацията в Русия?!

70

Продължаваме

преди 1 година

Подмяната заедно с демокраДична Окрайна да се хващат за ръчички с бкп (които не са изнесли 1 патрон) и прайда с жълтосините дрипи и да отиват да защитават храбрия Зеленоид и бандеровските са *дис*ти!

69

пуйката

преди 1 година

Официална позиция от министерството на външните работи има.А какво е единна позиция не ми е ясно.

68

чужда война

преди 1 година

ако има мобилизация в България , колко ще се изнижат през летищетото война за чужда кауза ай сиктир

67

Анонимен

преди 1 година

сега да свикат НС и да обявят война на Русия и с ф 16 още 8 купени да отива льотчика за нато, докога ще обира ФАЩ България тия нашите теглят заеми да купуват още самолети на хартия импичмант