223

Емил Кременлиев

преди 1 година

Лекарите и докторите в Гърция имат в ЕпиКризисните Хартяс (Листи ) и такава оффициална работа :: Гиатрики Диагнозеис = Лекарска Диагноза : Българин !..Аз лично съм го виждал, защото играх в Олимпиакос 2 години .

222

Кольо

преди 1 година

До VladTepesОчевидно не са го забранили досега, щом до вчера е имало български училища. Нещо опорките взеха да си противоречат :)))

221

до българин

преди 1 година

Абе българино, ако Русия води политика,която е в ущърб на България(както ние го правим,откакто сме в ЕС), няма ли да е същото-да се затворят руските училища за руснаци,които живеят в България?!?Каквото повикало,такова се обадило.Хем искате да мачкате руснаците във всички фронтове с измислените от краварите санкции,хем руснаците да се кефят на българските училища там....Меко казано шизофренично...Такива училища,спазване на обичаи се случват в приятелски настроени държави,а не като нас гьот.ерни

220

Български Саракт

преди 1 година

Щом е така, гласувайте на референдума против присъединяването към Русия. Българските общности в Евразия трябва да правят и политика, не само да работят. Руснака е като гърка и турчина - зла круша, за която си требе зъл прът. Ние, понеже начело с Мунь Узунов, нема как да въздействаме, единственият начин е да изискаме от Митрофанова да научи българският и да говори само на него в България. Ако не, вън! Другото, всички руснаци от нас, да се откажат от руското гражданство, ако не - вън!

219

Гоги

преди 1 година

И какво сега,усещаме руската и украйнска любов, заличаване на населението което първо е живяло по тези земи,българска земя,заграбена от други, това е истината.Да живее Русия,Слава Украйна, България да мре.

218

хаха

преди 1 година

Какво да каже този укропитек?! Пък и явно е информиран - "По информация, която получих, руснаците са казали - е една дума ЕЖК и тук вече световна новина без капка съмнение, че не е истина.

217

българин

преди 1 година

Ало, Копейкин! Нали се пишеш патриот? Нали си националист? Айде ходи да ни защитаваш правата там! Докажи се че си българин! Ааааа, ако ли не - то сигурно си националист, обаче порусначен, руски националист, твоята цел е претопяване на българския народ, да станем всички руснаци?Българи, наближава 2-ри октомври! Внимавайте много за кого ще гласувате! Ако се чувствате (все още) българи, гласувайте за тези които не работят за изчезването ни като народ!Едно време по турско са се гърчеели...

216

123

преди 1 година

Да дойдат в България тези хора, тук може и по-зле да живеят, но кой знае, може и по-добре, на първо време ще са в хотели, ако идват с украински паспорти.

215

VladTepes

преди 1 година

Бандеровците алкаши първи забраниха изучаването на български език.

214

Анонимен

преди 1 година

До 236 Ти не си българин , а предател. Такива в твоята русия знаеш какво ги правят

213

Анонимен

преди 1 година

До 241...Точно и това казва.Нашето православие ако е такова , трябва да се опълче срещу Сатаната в Кремъл.А той е старата комунистическа върхушка.Богопротивна и атеистична.Путин е всичко друго но не и православен.Ченге , атеист и убиец Несъвместими с православието.

212

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда , такава каквато я има в България е тъ-па като болшевик .Пропагандата е , българина да не взима страна.Да не взима страна при очевидна руска агресия.Но това е обида за българския народ като нация и държава.С това руските агитатори ни показват какво им е мнението за нашата държавност.Те не ни броят за държава .Камо ли за народ И това ще сторят ако ни превземат

211

Анонимен

преди 1 година

За Русия няма приятели.Това трябва да им се припомня на Путинофилите.Русия иска подчинение.Ако на путинофилите им харесва да живеят под подчинение да напуснат свободната ни страна и да се преселят в концлагера Рашия.Няма да ги спрем на границата.Но да не се връщат с оръжия защото българина безкомпромисен с посегателството над род и родина.Ще ги биене д ракетите им по главите докато станат трапецовидни.

210

иван

преди 1 година

Днес нямаше да има Путин и Русия, ако нашата продажна армия бе ги нападнала от Юг през втората световна война. Те от благодарност ни окупираха и източваха и това продължава и до днес. И до ден днешен Българските войници са облъчвани дневно с руска пропаганда. Армията ни трябва задължително да бъде разформирована заедно с полицията. Тези институции са продажни и опасни за бъдещето на държавата ни.

209

Анонимен

преди 1 година

Вие не виждате ли, че путинофилите и след като заплашиха страната ни с ракета сармат или каквато беше там, пак руснаците бяха добрите, та чакате да се усетят от забрана на език. И съвсем не вярвам да е за пари работата, толкова си им е акъла. Ще го нападнат и ще влезнат в дома му и пак ще вика "те са прави". *** работа.

208

ПРОКОПИАС КЕСАРИИСКИ

преди 1 година

СЛАВА РАССИИ..СЛАВА ЕЛЛАДАС....ЩЕ УЧИТЕ РУСКИ И ГРЪЦКИ .В ГЪРЦИЯ ТАКА КАЗВАМЕ ОТ 200 ГОДИНИ : ''БЪЛГАРИН -- НЕ Е ЕТНОС, БЪЛГАРИН Е ДИАГНОЗА'' !

207

Анонимен

преди 1 година

И защо да се изучава езика на една страна, в която поругават паметниците на руските войни?!

206

Анонимен

преди 1 година

С нападението на една неруска страна каквато е Украйна Русия показва на практика че една нацистка държава.Ако преди под булото на религия или на под булото на комунизма прикрито показваше ,че е античовешка държава .То сега няма скрито и покрито Това са фашистите на 21 век

205

Анонимен

преди 1 година

До 242....Русия скоро ще бъде обявена за вражеска страна за човечеството.Не българския а руския трябва да бъде забранен.

204

Анонимен

преди 1 година

До до всички 242. Добър съвет даваш, но ти, щом си толкова информиран, разкажи ни колко хора по света са уморили от глад западните страни. Даже сега корабите с украинско зърно отиват не в гладуващите страни, а в Европа. И гладомора в Украйна ни е без западно участие.